Bilsemester

Ta med bilen till Danmark, Tyskland, Polen, Lettland eller varför inte uppleva en bilsemester i Europa?

Gör sommarens semester till ett äventyr och åk på bilsemester i år! Vi har de bästa tipsen och erbjudandena för dig som vill bila i Europa eller på någon av våra destinationer. Packa bilen, husbilen eller husvagnen, sätt kursen, lämna stressen bakom er och njut av resan. Det finns mycket att uppleva längs med vägarna så åk på en bilsemester i Europa i sommar!


Priser enkel väg

Tyskland

fr 249:-/1 pers & bil

Fler fordonstyper/linjer »

 

Polen

FR 659:-/1 PERS & BIL

Fler fordonstyper »

 

Danmark

fr 390:-/1 pers & bil

Fler fordonstyper/linjer »

 

Lettland

fr 709:-/1 pers & bil

Fler fordonstyper »

Husbil/husvagn

Att ha med sig husvagnen eller husbilen på semestern ger dig både flexibilitet och utrymme för spontana stopp. Du kan dessutom packa mer, ta med dig fler minnen hem och åka flera.

 

Se priser för tunga fordon » 

Boka boende

Du får alltid minst 20% rabatt på båtresan när du bokar boende samtidigt. Vi har flera tusen boenden att välja mellan på våra destinationer och vidare ut i Europa. Välj mellan hotell, stugor, äventyrsland och mycket mer!

 

20% på båtresan!

 

Sök pris & boka 

Specialpris t/r

Tyskland tur & retur

fr 1 299:-/4 pers & BIL

Läs mer & boka 

 

Polen tur & retur

fr 549:-/pers

Läs mer & boka 

Våra linjer

Våra färjelinjer tar dig i nästan alla väderstreck och ger dig frihet att bestämma själv vart du vill resa. Vi tar dig en bra bit på vägen!

 

Göteborg—Kiel »

 

Trelleborg—Sassnitz »

 

Trelleborg—Rostock »

 

Göteborg—Fredrikshamn »

 

Varberg—Grenå »

 

Karlskrona—Gdynia »

 

Nynäshamn—Ventspils »

 

Nynäshamn—Liepaja »

Bordershop

Med Bordershop ombord på alla våra färjor kan du passa på att fynda upp till 60% billigare än iland. Handla på vägen hem eller till semestern. Du hittar även Bordershop iland i Sassnitz/Mukran i Tyskland.

 

Shopping

I butiken hittar du även kosmetika, parfym, smycken och mycket mer till billiga priser. Förbered din shopping genom att kolla in utvalda delar av sortimentet och utbud på shopping.stenaline.se

 

Förbeställ i lugn & ro

Nu kan du förbeställa dina varor i lugn och ro hemma. Gäller linjer till och från Tyskland, Danmark och Polen. Vill du veta mer om hur det går till – se kundservice.

Bra att veta inför resan

Se till att vara förberedd inför bilsemestern. Här hittar du information om id-kontroller, sjukförsäkringskort, hastighetsbegränsningar och annat bra att veta när du ska bila i Europa.

 

Läs mer »

Tips inför bilsemestern

Vad ska du packa med dig, hur underhåller du barnen i bilen och vilka platser får du inte missa på vägen? Här kan du både få inspiration och hitta smarta tips och inför din bilsemester.

 

Läs mer »

Kan inte hitta flödet