Bordershop ombord - Danmark

GÖTEBORG - FREDRIKSHAMN | VARBERG - GRENÅ

Till Danmark tar du dig med linjerna Göteborg-Fredrikshamn och Varberg-Grenå. En dagstur till Danmark är den perfekta Bordershop utflykten. Du reser från 99 kr per personDu måste ha fyllt 20 år för att handla i vår Bordershop ombord.


Bordershop magasin

Se hela utbudet och priser i Bordershop ombord. Du kan även förbeställa dina varor hemma och hämta dem när du kliver ombord.

 

shopping.stenaline.se »

Göteborg-Fredrikshamn

Res över dagen eller boka en Lillsemester med övernattning. Umgås och koppla av med nära och kära. Ta en bit mat och njut av havsutsikten. Gå ner till baren och lyssna på musik. Stena Danica har livemusik hela hösten på dagsturerna onsdag – söndag.

Dagstur t/r från 99:-/person

Bil + 1 person från 390:-


Varberg-Grenå

En bra väg om du skall resa till LEGOLAND®, som har öppet hela hösten och på höstlovet. Du kan också resa över dagen och njuta av din resa, shoppa och ät gott  både i kafeterian och i restaurangen. För de något yngre resenärerna erbjuder vi ett lekrum, spelmaskiner och en biograf.

Dagstur t/r från 99:-/person

Bil + 1 person från 390:-


Läs mer & boka dagstur »


Läs mer & boka båtresa »UPPLEV DANMARK

Inom bekvämt avstånd med bil ligger bland annat Skagen som i september firar ”Blå september”. Njut av shopping, kultur, och god mat i Danmark.


Läs mer »

MINST 20% RABATT PÅ BÅTRESAN

Du får alltid 20% rabatt på båtresan när du bokar boende samtidigt.Välj mellan hotell, kro, feriecenter, campingstuga eller semesterhus. I Danmark är det korta avstånd mellan allt.


Läs mer & boka »