Konferens, möte och kick-off

Konferens & möten, kick off eller tjänsteresa - varför inte ta med kontoret ut på havet och konferera med havsutsikt?En annorlunda konferens

Konferera ombord på våra fartyg och lämna all stress och vardag i land.
Fokusera på inspiration, gemensamma aktiviteter och upplevelser med havsutsikt i fräscha och rymliga lokaler. Inga transportsträckor, bara en unik och effektiv form av konferens för dig och dina medarbetare.

Upplevelsen börjar ombord
Boka konferensrum och gemensamma måltider ombord på fartyget, ge sällskapet egen tid för  umgänge i våra lounger, upplev shoppingen ombord  och kanske en solig och uppfriskande promenad  på däck.

Destinationer

Om ni vill upptäcka mer tar vi er till vackra och spännande platser i världen.
Våra fartyg tar er till Nordjylland samt norra delarna av Tyskland och Polen,  för att därifrån snabbt och enkelt ha möjlighet att uppleva resten av Europa. Vi samarbetar med utmärkta konferenshotell på alla våra fartygs destinationer. Dessutom har vi god lokalkännedom och bjuder gärna på våra bästa tips om restauranger, shopping, kultur mm.

Läs mer om våra destinationer här.
Danmark | Polen 


Välkommen att boka din konferensresa hos oss!

Kontakta oss via telefon på vardagar mellan kl. 08.00-16.00 på 0770-67 67 00, alt. förfrågan på business.travel@stenaline.com