Konferens, möte och kick-off

Konferens & möten, kick off eller tjänsteresa - varför inte ta med kontoret ut på havet och konferera med havsutsikt?En annorlunda konferens

Hos Stena Line lämnar ni stress och vardag iland. Så snart ni stiger ombord på våra fartyg är ni i en annan värld med fokus på inspiration, gemensamma aktiviteter och upplevelser med havsutsikt i fräscha och rymliga lokaler. Inga transportsträkckor, bara en unik, inspirerande och effektiv konferens för dig och dina medarbetare. 

Upplevelsen börjar ombord
Boka konferensrum och gemensamma måltider ombord, ge sällskapet egen tid för umgänge, shopping i vår Bordershop och kanske en skön promenad på däck.

Danmark, Polen eller Tyskland?

Om ni vill uppleva mer tar vi er till vackra och spännande platser i Danmark, Polen och Tyskland. Vi samarbetar med utmärkta konferenshotell på flera av våra destinationer. Dessutom har vi god lokalkännedom och bjuder gärna på våra bästa tips om restauranger, shopping och kultur.

 

Läs mer om våra destinationer med konferensmöjlighet här:

 

Danmark | Polen | Tyskland

 

Välkommen att boka din konferensresa hos oss!

Kontakta oss via telefon på vardagar mellan kl. 08.00-16.00 på 0770-67 67 00, alternativt skicka ett mail till oss på: business.travel@stenaline.com