Konferera i eller på väg till Danmark

Dagskonferens på Stena Danica, kick off i Karibien eller konferera med övernattning i Skagen eller Aalborg?


Dagskonferens på Stena Danica

Res iväg och arbeta ostört ombord en dag. Ni hinner mycket på en dagstur. Starta konferensen med brunch i restaurangen och arbeta sedan effektivt i några timmar i ett av konferensrummen, som alla har sjöutsikt. Väl framme i Fredrikshamn har ni cirka en timma på er att utforska staden och hämta inspiration.

 

Konferenslokaler ombord »

 

Ladda ner vårt produktblad »

 

Konferens på The Reef

Kom iväg från kontoret på en inspirerande upplevelse som varar länge, men bara tar två dagar i anspråk! På The Reef Hotel & Resort finns moderna och nyrenoverade konferenslokaler med utsikt över palmer och bad. Mötesgästerna har utrymme att låta kreativiteten flöda fritt och alla förutsättningar att få med sig en inspirerande och härlig mötesupplevelse.  

 

Ladda ner vårt produktblad »

Konferens i Skagen

Kombinera en härlig konferens ombord med en övernattning i Skagen, bara en dryg halvtimme från Fredrikshamn. Här kan du inspireras av de vidsträckta stränderna, det hänförande ljuset och konstskatten på Skagens Museum. Skagen är den perfekta konferensmiljön för kreativa möten och uppfriskande naturupplevelser.

 

Ladda ner vårt produktblad »

 

Konferens i Aalborg

Mysiga Aalborg ligger bara 45 minuter från färjeläget i Fredrikshamn. På konferenshotellet Helnan Phoenix Hotel finns det 10 modernt utrustade konferenslokaler med plats för upp till 330 personer.

 

Ladda ner vårt produktblad »

 

Välkommen att boka din konferensresa hos oss!

Kontakta oss via telefon på vardagar mellan kl. 08.00-16.00 på 0770-67 67 00, alternativt skicka ett mail till oss på: business.travel@stenaline.com