Konferera på väg till eller i Danmark

Dagskonferens på Danica, kick off i Karibien eller konferera med övernattning i Skagen?


En annorlunda konferens

Konferera ombord på våra fartyg och lämna all stress och vardag i land.
Fokusera på inspiration, gemensamma aktiviteter och upplevelser med havsutsikt i fräscha och rymliga lokaler. Inga transportsträckor, bara en unik och effektiv form av konferens för dig och dina medarbetare.

Upplevelsen börjar ombord
Boka konferensrum och gemensamma måltider ombord på fartyget, ge sällskapet egen tid för  umgänge i våra lounger, upplev shoppingen ombord  och kanske en solig och uppfriskande promenad  på däck.

Konferens på Danica

Res iväg och arbeta ostört ombord tillsammans en dag. Ni hinner mycket på en dagstur. Starta konferensen med brunch i restaurangen. Arbeta sedan effektivt i några timmar i ett av konferensrummen, som alla har sjöutsikt.

 

Se våra konferenslokaler ombord

Konferens i Skagen

Strax utanför Skagen centrum ligger detta 4-stjärniga konferenshotell som också passar bra för er som är riktigt många. Hotellet har en bra restaurang med vinkällare, bar och en mysig ”pejsestue” med öppen brasa där ni kan avsluta middagen med kaffe och avec. Hotellet har också bubbelpool, bastu, solarium och motionsrum. Reser ni under den varma årstiden kan ni ta ett skönt dopp i utomhuspoolen.

 

Konferens på The Reef

På The Reef finns moderna och nyrenoverade konferenslokaler med utsikt över palmer och bad. Mötesgästerna har utrymme att låta kreativiteten flöda fritt och alla förutsättningar att få med sig en härlig och inspirerande mötesupplevelse. Toppa konferensen med karibiskt äventyrsbad, 32-gradig tropisk värme, jacuzzi, bastu och soldäck. På The Reefs hemsida hittar du mer information om konferenser. 

 

Välkommen att boka din konferensresa hos oss!

Kontakta oss via telefon på vardagar mellan kl. 08.00-16.00 på 0770-67 67 00, alt. förfrågan på business.travel@stenaline.com