RESA TILL DANMARK

GÖTEBORG - FREDRIKSHAMN | VARBERG - GRENÅ

Åk med eller utan bil, över dagen eller med övernattning i land. Inom bekvämt avstånd med bil väntar Skagen, mysiga småstäder, shopping, kultur, god mat och en avslappnad stämning. På gångavstånd från terminalen i Fredrikshamn ligger det karibiska badäventyret The Reef.


SHOPPING MED HAVSUTSIKT

Boka in en dagstur till Danmark där du shoppar  till superlåga priser i vår flytande bordershop och samtidigt njuter av havsutsikt, underhållning, mat och dryck. 


Läs mer & boka »

BILSEMESTER I DANMARK

Upplev bilsemester i Danmark, ett personligt och roligt sätt att semestra. Ta med bilen och forma er resa precis som ni vill ha den, välj och vraka mellan allt som Danmark har att erbjuda.


Läs mer & boka »

20% rabatt

När du bokar båtresa + boende får du alltid minst 20% rabatt på båtresan.


Läs mer & boka »

Semestra i danmark

Danmark toppar för andra året i rad listan över svenskarnas mest populära semesterdestinationer. Vi ger dig tips på massor av spännande upplevelser i Danmark.


Läs mer »

KARIBISKT BADÄVENTYR

Upplev det karibiska äventyrsbadet The Reef  tillsammans. Njut av 32-gradig värme, bad, vågskvalp, skatter och massa mer.


Läs mer & boka »

En hel värld av LEGO®

Tänk att få åka till en hel värld byggd av LEGO®  Här finns mängder av aktiviteter för både barn och  vuxna.   


Läs mer & boka »

BILSEMESTER I EUROPA

Bila i Europa i sommar. Upplev vår världsdel genom att ta med bilen på sommarens semesterresa och upptäck platser du inte trodde fanns. Välj din väg helt själv och gör spontana avstickare precis när du vill.


Läs mer & boka »

Skagen

Här möts du av öppna vidder, hänförande ljus,spännande aktiviteter och mysig gågata med shopping och folkliv. I hamnen hittar du färsk fisk och räkor.


Läs mer & boka »

AAlBORG

Aalborg är Danmarks fjärde största stad och erbjuder restauranger, barer och caféer för alla smaker. Passa på att besöka det populära microbryggeriet Søgaards Bryghus.


Läs mer & boka »

Aarhus

Århus eller Aarhus som det heter nu är bland annat utsedd till Nordens bästa shoppingstad. Du hittar också gastronomiska upplevelser för alla smaker, och kultur i mängder!

 

Läs mer & boka »

Skallerup

Bad, lek, sport och andra aktiviteter både inne och ute gör Skallerup till ett populärt resmål hela året. Många reser hit med släkt eller vänner för att fira något eller bara för att ha kul tillsammans.


Läs mer & boka »

Fårup Sommerland

På en yta lika stor som 55 fotbollsplaner kan man njuta av fartfyllda turer i bergochdalbanor och blöta lekar i vattenparken! Här finns också ponnyridning, småbarnstivoli, och mycket mer. 


Läs mer & boka »

Djurs sommerland

Upplev Nordens bästa sommerland med fler än 60 attraktioner och allt som lekfulla barn och deras barnsliga föräldrar kan önska. Alla attraktioner ingår i entrén! Vann Stora barnsemesterpriset 2011. 


Läs mer & boka »