RESA TILL DANMARK

GÖTEBORG - FREDRIKSHAMN | VARBERG - GRENÅ

Åk med eller utan bil, över dagen eller med övernattning i land. Inom bekvämt avstånd med bil väntar Skagen, mysiga småstäder, shopping, kultur, god mat och en avslappnad stämning. På gångavstånd från terminalen i Fredrikshamn ligger det karibiska badäventyret The Reef.


BOKA DIN RESA ONLINE FÖR BÄSTA PRIS

Just nu är det många som vill resa med oss. Boka online och säkra dig en plats ombord till bästa pris och checka in direkt när du kommer till våra terminaler. Dessutom får du alltid 10% rabatt när du förbokar mat.


SHOPPING MED HAVSUTSIKT

Boka in en dagstur till Danmark där du shoppar  till superlåga priser i vår flytande bordershop och samtidigt njuter av havsutsikt, underhållning, mat och dryck. 


Läs mer & boka »

Om barnen själva får välja

Boka in en lillsemester på det karibiska äventyret The Reef. Här möts ni av 32-gradig värme, vågskvalp, musik och en varm bris i palmbladen. Bada klättra och dyk efter skatter eller koppla av i någon av bubbelpoolerna!


Läs mer & boka »

2 FÖR 1 TILL LEGOLAND

Ta med familjen på ett oförglömligt äventyr med över 55 spännande attraktioner och aktiviteter. Res med oss och bo två nätter till priset av en nära LEGOLAND®. Dessutom går ni två dagar på LEGOLAND® men betalar bara för en.


Läs mer & boka »

Billiga resor till Danmark i sommar!

Du hinner mycket på en dag i Danmark, där det är  korta avstånd till allt det roliga. Strosa på gågatan i Fredrikshamn eller cykla på stans gratiscyklar till Palmestranden. Bo på The Reef, ett karibiskt vattenäventyr för stora och små. Besök underbara Skagen, idylliska småstäder, storstadspuls i Aalborg och Århus eller ett av Danmarks skojiga sommarland. Bokar du boende samtidigt får du alltid 20% rabatt på båtresan!


Läs mer & boka »

BILSEMESTER I DANMARK ELLER UT I EUROPA

Ta vägen via Danmark på bilsemestern i sommar. Från Fredrikshamn går det motorväg hela vägen till Messina i Italien. Har ni barn med på resan kan ni locka med att Nicke Nyfiken finns ombord, ett stopp på det karibiska äventyrsbadet The Reef eller på LEGOLAND®

Ombord på alla Danmarksfartyg har vi flytande Bordershop med kraftigt sänkta priser hela sommaren.


Läs mer & boka »

Skagen

Här möts du av öppna vidder, hänförande ljus,spännande aktiviteter och mysig gågata med shopping och folkliv. I hamnen hittar du färsk fisk och räkor.


Läs mer & boka »

AAlBORG

Aalborg är Danmarks fjärde största stad och erbjuder restauranger, barer och caféer för alla smaker. Passa på att besöka det populära microbryggeriet Søgaards Bryghus.


Läs mer & boka »

Aarhus

Århus eller Aarhus som det heter nu är bland annat utsedd till Nordens bästa shoppingstad. Du hittar också gastronomiska upplevelser för alla smaker, och kultur i mängder!

 

Läs mer & boka »

Skallerup

Bad, lek, sport och andra aktiviteter både inne och ute gör Skallerup till ett populärt resmål hela året. Många reser hit med släkt eller vänner för att fira något eller bara för att ha kul tillsammans.


Läs mer & boka »

Fårup Sommerland

På en yta lika stor som 55 fotbollsplaner kan man njuta av fartfyllda turer i bergochdalbanor och blöta lekar i vattenparken! Här finns också ponnyridning, småbarnstivoli, och mycket mer. 


Läs mer & boka »

Djurs sommerland

Upplev Nordens bästa sommarland med Danmarks största rutschkanor, ett gigantisk vattenland och fler än 60 attraktioner för hela familjen. Alla attraktioner ingår i entrén! Vann Stora barnsemesterpriset 2014. 


Läs mer & boka »