RESA TILL DANMARK

GÖTEBORG - FREDRIKSHAMN | VARBERG - GRENÅ

Åk med eller utan bil, över dagen eller med övernattning i land. Inom bekvämt avstånd med bil väntar Skagen, mysiga småstäder, shopping, kultur, god mat och en avslappnad stämning. På gångavstånd från terminalen i Fredrikshamn ligger det karibiska badäventyret The Reef.


GÖTEBORG-FREDRIKSHAMN

En tur till Danmark med Stena Danica är det perfekta avbrottet i vardagen, njut av god mat och underhållning ombord. Under hösten spelar ett flertal kända dansband, och trubadurer, jazz- och bluesband. 


Läs mer & boka »

Varberg-grenå

Unna dig en händelserik dag både ombord och i land! Kryssa till Grenå över dagen inklusive lunch och bussresa till prisvärd shopping. På Stena Nautica har vi ett härligt underhållningsprogram med livemusik och bingo.


Läs mer & boka »

Bo 2 NÄTTER BETALA FÖR 1

Mysig weekend med vännerna, romantisk flykt från vardagen, eller lillsemester med barnen? Här hittar du 29 hotell, kroer och feriecenter på Jylland med riktigt bra priser. Perfekt för det lilla avbrottet.


Sök pris & boka »

NYHET! HÖSTLOVSÖPPET

LEGOLAND® Billund Resort är som bäst när hösten nalkas. Köerna blir kortare och resorna billigare. Många av attraktionerna är dessutom inomhus som till exempel årets nyhet Ghost – The Haunted House.


Läs mer & boka »

Blå September

Kom och upplev den magiska blå timmen i Skagen, Fredrikshamn och Säby. Blå September är avkoppling, upplevelser och närvaro tillsammans på toppen av Danmark. Njut av härliga blå menyer på restauranterna, blå erbjudanden i butikerna, blå konstutställningar, blues, jazz och Blue Kite Weekend. Allt startar så klart med en härlig båtresa över det blå Kattegatt.


Läs mer »

RESTIPS DIREKT TILL DIN INKORG!

Vi tipsar om nyheter och upplevelser ombord, våra destinationer och hotell från Sembo. Dessutom bjuder vi ibland in till tävlingar, och andra spännande evenemang.


Läs mer & anmäl »

SENASTE NYTT OM BORDERSHOP

Prenumerera på Bordershop News få senaste nytt om Bordershop ombord, samt recept, tips och inspiration från kockar, matbloggare, och bartenders.


Läs mer & anmäl »