Semester i Danmark - resmål och städer

Danmark är ett av våra mest populära semesterländer – för både barn och vuxna.

I härliga Danmark kan du ta dagen som den kommer eller fylla den med roliga aktiviteter. Besök Skagen, Aalborg, Skallerup, Aarhus eller någon annan av alla mysiga städer och byar. Du tar dig enkelt och snabbt runt med bilen eftersom avstånden är korta. För den som vill stanna några nätter finns det gott om mysiga kroer, hotell, campingar och härliga semesterhus vid havet att välja mellan. Velkommen til Danmark!


familj i bil
Pris enkel väg

Göteborg–Fredrikshamn/

Varberg–Grenå

 

Fr 390:-/1 pers & bil*

Ta med fler i bilen för 64:-/vuxen och 32:-/barn.

 

*Båtresa enkel väg inkl bil. Economybiljett. Begränsat antal platser.

 

Fler priser för båtresa »

boende-semesterhus
Boka hotell

Du får alltid rabatt på båtresan när du bokar boende samtidigt. Välj mellan hotell, stugor, badland och mycket mer!

 

RABATT PÅ BÅTRESAN NÄR DU BOKAR HOTELL!

 

Sök pris och boka »

 

barn danmark
Resa med barn

Släpp fram din lekfulla sida och låt årets sommarsemester bli ett äventyr! I Danmark finns mycket kul för äventyrslystna och nyfikna barn i alla åldrar. Landet vimlar av sommarland, feriecenter, djurparker och akvarium som passar både små och stora.

 

Läs mer »

strosande par i danmark
Se ljuset i Skagen

Skapa vårminnen i vackra Skagen! Här möts du av öppna vidder och ett hänförande ljus. Gågatan lockar med shopping och folkliv, och i hamnen ligger serveringar och bodar med färsk fisk och räkor.

 

Läs mer & boka »

The Reef Hotel & Resort

Ett unikt vattenäventyr för hela familjen som ligger på gångavstånd från terminalen i Fredrikshamn. Här möts ni inte bara av 32-gradig värme utan även av vågskvalp, musik och en varm bris i palmbladen. Bada, klättra och dyk efter skatter!


Läs mer & boka »

Uteservering Aalborg
Aalborg - smakernas stad

Aalborg är Danmarks fjärde största stad och erbjuder restauranger, barer och kaféer för alla smaker – det är nära mellan de gastronomiska upplevelserna. På det populära mikrobryggeriet Søgaards Bryghus kan du provsmaka den färskbryggda ölen och även passa på att köpa med dig hem. 


Läs mer & boka »

Pulserande Aarhus

En blandning av ungdomlig energi och en levande historia gör Aarhus till en väldigt dynamisk stad där pulsen alltid slår. När det pratas om gångavstånd i Aarhus så menar man verkligen gångavstånd. 


Läs mer & boka »

fredrikshamn
Mysiga Fredrikshamn

Fredrikshamn är så mycket mer än den perfekta utgångspunkten för bilutflykter till Nordjylland. Strosa med trevligt sällskap i stadens centrum, numera med ett utbyggt längre shoppingstråk. Här hittar du även The Reef för roliga bad, relax och äventyr.

 

Läs mer & boka »

Dela dina smultronställen!

Har du besökt eller upplevt något spännande på någon av våra destinationer Tyskland, Danmark, Polen, Lettland eller övriga Europa? Låt dig inspireras av andra och dela dina bästa smultronställen på Resebloggen!

 

Till Smultronställen »