Se och Göra i Aalborg

Danmarks fjärde största stad

Aalborg är Danmarks fjärde största stad och erbjuder restauranger, barer och caféer för alla smaker. Utbudet av trendigt mode och klassisk design, glas och keramik är stort med många butiker och konstverk mitt i city. Aalborg ligger endast 45 minuter med bil från Fredrikshamn. Läs mer om Aalborg på visitaalborg.dk » 


Kan inte hitta flödet

Aalborg Beer Walk

Prova populära Aalborg Beer Walk, köp ditt ölglas på Aalborgs turistbyrå eller på ditt hotell, så får du provsmaka 6 öl på 6 pubar och barer i centrum. En Aalborg Beerwalk är en perfekt start på en rolig eftermiddag eller kväll i Aalborg.

 

visitaalborg.dk »

Aalborg Zoo

En av Nordens finaste djurparker ligger i Aalborg, cirka 50 minuter med bil från Fredrikshamn. Här finns en stor rovdjursanläggning med lejon, tigrar och många andra spännande djur. Ta en promenad på djungelstigar, titta på isbjörnar ochlek i stora klätterparken.

 

aalborgzoo.dk »

penny-lane-aalborg
Penny Lane

Här hittar du allt från vin till bakverk, bröd, marmelad, pesto och spännande delikatesser och presenter på hyllorna. Alla produkter noggrant utvalda efter hög kvalitet.

 

pennylanecafe.dk »

sogaards-bryghus-aalborg
Søgaards microbryggeri

Besök Aalborgs populära microbryggeri i Søgaards Bryghus, smaka på den färskbryggda ölen och köp de du gillar mest med dig hem.

 

soegaardsbryghus.dk »

aalborg-storcenter
Aalborg Storcenter

Med över 60 specialaffärer erbjuder Aalborg Storcenter något för alla. här hittar du läckra modebutiker, skoaffärer, restauranger och sportaffärer.

 

www.astc.dk »

glenholms vingard
Vingård vid Limfjorden

Natursköna Glenholm Vingård drivs av en familj som brinner för goda viner. Samtliga av deras viner är ekologiska och helt utan tillsatser.

 

glenholm.dk »