JAZZKRYSS TILL KIEL

Upplev den härliga stämningen på höstens jazzkryssningar till havs

Under hösten har du möjlighet att uppleva den härliga stämningen ombord våra färjor - kvällar i jazzens tecken. Under tre kvällar från september till november bjuder vi upp till show med jazzband såsom Papa Pider's Jazz Band, Jazz Itch och C'est Swing!


classic jazz stena line
Medlem i Göteborg Classic Jazz?

Du som är medlem i Göteborg Classic Jazz får 10% rabatt på jazzkryssarna om du bokar via classjazz.se. Ange rabattkoden LIVE10.*

 

*Rabatten gäller ej mat och avgifter och går inte att kombinera med andra rabatter och erbjudanden.

jazzkryss extra stena line
Extra-medlem?

Som Extra-medlem vill vi alltid ge dig så bra erbjudanden som möjligt. Därför får du 10% rabatt på jazzkryssarna om du uppger koden LIVE10*.

 

Är du inte medlem i Extra än? Inga problem! Klicka här för att gå med gratis och att dra nytta av rabatten.

 

*Rabatten gäller ej mat och avgifter och går inte att kombinera med andra rabatter och erbjudanden.

stena line jazzkryss oktober
Jazzkryss i oktober

Den 27 oktober sprider Peoria Jazz Band och Classic Jazz Band jazziga toner på Stena Scandinavica. Såväl Peoria Jazz Band som Classic Jazz Band har sina anor redan från 50- och 60-talets Göteborg.

peoria jazz band stena line
Peoria Jazz Band

Peoria Jazzband är en Göteborgsgrupp som bildades redan 1960. Bandet etablerade sig tidigt som ett av Sveriges allra främsta inom genren "Happy Jazz". Musiken spänner över ett brett register; från New Orleans revival och Dixieland till swing, plus ett och annat inslag av karibiska rytmer.

gbg classic jazz band stena line
Gbg Classic Jazz Band

Classic Jazz Band är som det låter ‐ ett kamratgäng som ägnar sig åt att spela den sorts klassiska musik som dagens jazz, blues, rock, soul och mycket annat grundar sig på.

stena line jazzkryss november
Jazzkryss i november

Följ med ombord den 17 november när Second Line Jazz Band och C'est Swing tar över Stena Germanica för en jazzig kväll. Med en yngre ådra lyfter de båda jazzbanden kvällen till nya höjder.

second line jazz band stena line
Second Line Jazz Band

Second Line Jazzband bildades 1989 när de flesta medlemmarna var tonåringar och har sedan dess etablerat sig som ett av Europas mest populära traditionella jazzband. Genom åren har en mängd solister gästat bandet, så som Lillian och Tricia Boutté, Anti Sarpila, Roy Williams och Phil Mason.

c'est swing stena line
C'est Swing

C’est swing är en kvartett från Göteborg som spelar akustisk jazzmusik i det franska gitarr-geniet Django Reinhardts tradition. Med vackra melodier och välljudande stränginstrument vill denna trumlösa ensemble bjuda in till ett sväng med franska övertoner.