Kundrecensioner av FS Sassnitz

Ta en titt på vad andra kunder har upplevt när de har rest med Sassnitz. När du kommer hem från din resa får du gärna lämna dina synpunkter också. 


Rated 2,7 out of 5 by 58 reviewers.
Rated 1 out of 5 by Sunkig Tyvärr en väldigt sunkig båt, inte alls som alla andra StenaLine-färjor vi har åkt med genom åren. Bildäck var en katastrof där det rådde fullständig anarki. Inte någon uppstyrning av personal, vilket görs på Danmarkslinjerna. Inte prisvärd buffé. Jag har åkt till Danmark med Stena i över 40 år och det är en helt annan klass. Nä, den här båten måste fräschas upp ordentligt så att den håller samma klass som övriga. den 6 juni 2016
Rated 2 out of 5 by Risig båt med tråkigt utbud Sämsta Stenafärjan jag åkt med. Skitigt, dåligt städat ombord. Litet, trist lekrum för barnen. Medioker mat till överpris. den 27 maj 2016
Rated 2 out of 5 by Hellre Trelleborg Färjan ger ett något slitet intryck. Frånvaron av WiFi gör att jag försöker undvika att åka med detta fartyg. färjan avgick och ankom försenad den 10 december 2013
Rated 4 out of 5 by Mer än man kan förvänta sig Vi reste 22 november 2013. Gott om plats både i restaurang och övriga utrymmen. Fräscht och välstädat överallt. Jättebra mat med stort, gott och varierat utbud både till frukost och till buffé på hemresan kl 15.00 (särskilt plus för goda handpillade räkor). Trevlig och mycket hjälpsam personal. Speciellt vill vi berömma den man som dirigerade ombordkörningen i Mukran. Vi försökte på vår knaggliga tyska få honom att förstå att vi gärna ville parkera bilen i närheten av en hiss eftersom en av oss var nyopererad i en fot och hade svårt att gå. När han hade dechiffrerat vår dåliga tyska en liten stund vinkade han fram oss till en plats så nära hiss som det överhuvudtaget var möjligt! 10 poäng! Vilken service!! De betyg vi sett på hemsidan är väldigt snåla enligt vår bedömning - vi upplevde allt mycket bättre än så. den 28 november 2013
Rated 1 out of 5 by Sista resan med S(t)ena Line. 3 familjer 3 bilar mindre Sista gången vi åkt mellan Trelleborg och Sassnitz med de tider Stena Line har. Varför ska de ta 30 minuter längre tid att åka nu mot när Scandline körde? Framme i Mukran kl 12,00 men sen tar det minst 25-30 minuter innan man kommer av färjan. Då har man 2 timmar på sig att köra till Bergen och handla för att hinna checka in 14,30. Innan hade man minst 4 timmar på sig att handla, varför senarelägger man inte återresan minst 1 timme i alla fall? Köra via Danmark med samma avgångs/ankomsttider Trelleborg, då har man 4 timmar på sig att handla i Burg samt bordershop. Kostar en tusing mer men det är det verkligen värt. Hörde ingen som var positiv till de nya tiderna på vägen hem. Den som räddade resan var kyparen i restaurangen som verkligen bjöd på sig själva. Ändra lite på tiderna och ni får tillbaka en hel del passagerare. den 18 november 2013
Rated 3 out of 5 by Tråkig personal Vid resa från Sassnitz 12/11 15:00 fanns ingen buffet vilket var mitt mål. Fick äta i cafeterian där personalen absolut inte kunde le, inte ens ett litet leende. Dålig information om eXtrakortet som tydligen gällde på resan och inte bara på utresan den 8/11 som det var daterat. Ingen koll på alla som upptog soffor med bagage eller låg och sov. Lasse den 14 november 2013
Rated 3 out of 5 by Resa 4/11 kl 7.45 med Sassnitz Lite tråkig båt. Dåligt utbud i caféet. På och avlastning tar för lång tid. den 9 november 2013
Rated 3 out of 5 by Tur att vi har Stena som konkurrerar med Scanlines! Stena ger mer value for money än Scandlines. Visst finns det en hel dela att slipa till på överfarten Trelleborg Sassnitz. 1. Bättre effektivitet vid avlastning - alla ramper bör öppnas samtidigt och bättre dirigering. 2. Toaletterna måste hållas rena och fräscha. 3. Personal måste gå runt och upprätthålla ordning - inga som ockuperar hela soffor genom att ligga eller med bagage. 4. Hemsida bra - men en hel del buggar. Oklarheter om bonuskort - hemskickas eller fås vid incheckning. 5. Lite nonchalant serveringspersonal i restaurang och i café. den 6 november 2013
  • 2016-09-27 T16:08:46.016-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_58, tr_58
  • loc_en_US, sid_Sassnitz, prod, sort_default
2 3 4 5 ... 8 nästa>>