Kundrecensioner av Stena Danica


Rated 3,5 out of 5 by 99 reviewers.
Rated 5 out of 5 by Dansbandskryssning med Framed Hej, brukar inte åka med danmarkbåten, men när jag såg att "Framed" skulle spela så tog jag ledigt och åkte med. Vilken fantastisk dag. Håller utkik tills nästa gång de spelar :-) den 31 mars 2016
Rated 5 out of 5 by resan en mycket stabil färja och mycket trevlig och skön resa avkopplande i lugn o ro mycket bra o god frukost. Sådär med live musik med annars mycket bra den 29 juni 2015
Rated 4 out of 5 by Underhållningen kunde ha varit bättre Saknar ett större och dedikerat utrymme för förströelsespel då en resa på 7 timmar tur och retur kan bli ganska långtråkig utan bättre möjligheter till att roa sig. Som det ser ut idag så känns spelen mest inträngda bland de enarmade banditerna och en aning malplacerade då jag upplever att man ofta står i vägen för passerande. Därför skulle det vara uppskattat om man kunde anpassa ett bättre utrymme på däck 7 åt just förströelsespel. Air-hockey, arkadspel och flipperspel är ett välkommet inslag på danmarksturen, varav det sistnämnda sedan lång tid tillbaka är en saknad underhållningsform på resan. den 17 januari 2015
Rated 4 out of 5 by Toppen fördelsedagskalas 27/9 2014 Tio personer i åldrarna 3-75 år åkte med Stena Danica för att fira Maud 75 år. Förutom att förboka mat hade vi även hyrt ett konferensrum. Extra stort tack till vår konferensvärdinna som ordnade allt som behövdes fixas och lite till! Vi vill också rikta ett speciellt tack till fartygets befälhavare med kollegor som lät oss komma upp på bryggan när vi åkte under Älvsborgsbron. Det var mycket uppskattat! Vi blev väl omhändertagna överallt och Maud är väldigt nöjd med sin födelsedag. Stort tack från oss allihop! den 29 september 2014
Rated 5 out of 5 by är bekväm allt är ett bra köp utom dom dåliga godis,vin mm ja alllt den 15 september 2014
Rated 2 out of 5 by Tråkig båt! Jag och min familj åkte 23:55 avgången i juli. vi blev fruktansvärt besvikna! när vi hade stigit ombord var inget öppet! De enda som var öppet var cafeterian som ändå stängde en timma innan ankomst till fredrikshavn. shoppen stängde även den en timma innan ankomst. Det fanns inte en enda aktivitet, allt var stängt. Vad hände med partybåten? Det var kanske 12 spelmaskiner som var igång folk stod och köade. Samtidigt förstår jag att folk som hade kört hela dagen var trötta men att breda ut sig på golvet var inte trevligt det var som att båten körde flyktingar! Stena line TÄNK OM! bygg ett rum med 100 vilostolar! Jag och min familj fick sitta på en fönsterkarm brevid spelmaskinerna som rasslade! den 8 augusti 2014
Rated 5 out of 5 by trevlig båt trevlig personall, bra mat, avkoplande, stbil att åka med den 16 april 2014
Rated 3 out of 5 by Passa Tiden 4/12 kl 9,15 skall anlöpa Frederikshavn 12,30. Vi var framme 12,40. Det värsta är 10 min. är ganska mycket tid när du skall vara ombord senast 13,50 för hemresa. Hemresan var vi också sena 5-10 minuter. Förr kunde man åka snigelfärja Göteborg - Frederikshavn på 2,45 h!! Köpte räkmacka på morgonen, det var gårdagens. Åt julbord på hemresan det var hyfsat, kanske inte värt 249 kr utan 199 kr. den 6 december 2013
  • 2016-09-27 T16:08:46.399-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_99, tr_99
  • loc_en_US, sid_stenadanica, prod, sort_default
2 3 4 5 ... 13 nästa>>