Kundrecensioner av Stena Germanica

Här kan du läsa om våra kunders upplevelser när de rest med oss på Sten Germanica.
När du kommer hem får du gärna lämna synpunkter på din resa, så andra resenärer kan ta del av dem.


Rated 3,5 out of 5 by 312 reviewers.
Rated 5 out of 5 by Mycket god service Mycket trevligt fartyg, men Birgitta i informationen vilken underbar människa som verkligen sätter resenären i fokus, vi ses snart igen :-) den 24 april 2016
Rated 5 out of 5 by Bästa kryssningen jag gjort med Germanica Åkte med Germanica efter att hon blivit grön! Har bara plus att säga om resan. Personalen höll en mycket hög nivå och service nivån var topp. Städning höll också bara plus och maten var perfekt. den 27 april 2015
Rated 3 out of 5 by Hytten var ok. Hytten var ok men enarmade banditerna var inget roligt, var har alla gamla banditer tagit vägen som var roliga att spela på. Det var inte så mycket att göra på båten inte någon större underhållning. Maten var ganska bra. den 12 juli 2014
Rated 4 out of 5 by Smörgåsbord Jag upplever efter några års resor att utbudet börjar bli lite trött. Topp är fortfarande: efterrätter, ost, grönt, lax. Värda en översyn: varmrätter, sillbordet. Kanske följa lite med årstiderna. den 13 april 2014
Rated 2 out of 5 by Kielkryss med stormen Sven! Bästa väninnan och jag reste på vår årliga adventsresa till Kiel för trevlig samvaro och julmys i Kiel. Det började lite dråpligt när vi kom ombord och skulle bjudas på glögg! Vi bjöds då en liten pappmugg med lite vätska i botten och min väninna undrade om någon ställt sin snart urdruckna mugg där? Svaret blev rappt: det är bara ett smakprov!! Klockan 18.00 skulle vi äta julbord och vi kom i tid för köande och incheckning där. Tjugo minuter senare fick vi vårt bord och vi började hugga in på mat och dryck. 19.40 kom personal fram och upplyste oss om, att vi skulle vara färdiga klockan 20.00! Vi upplevde, att personalen på Germanica lagt av forna gästvänlighet. Behållningen var Glenn Fernblad i baren som underhöll med trevlig musik. den 10 december 2013
Rated 5 out of 5 by Vilken trevlig servce Toppen personal i loungen som tar sig tid att se varje gäst. Verkligen en njutning att resa i dessa hytter på däck 11. Supernöjd med personalen ombord och deras service från att jag kört ombord tills det var dags att köra av fartyget. Extra plus för värdinnan i loungen, rätt person på rätt plats. den 6 december 2013
Rated 5 out of 5 by Kielkryssning 2013112520131127 Reste med Germanica till Kiel den 25/11 och det var en väldigt trevligt resa. Tog 3 rätters menyn i A´la Carte restaurangen som var så god att vi sent kommer att glömma den. Julbordet var också väldigt bra som vi åt på hemvägen. Riktigt fin båt med ombonade restauranger och personalen var hur trevlig som helst vart man än var. Underhållningen i baren var riktigt bra och det var trevligt med en musikfrågesport, trevligt också att det i informationen också fanns ett litet program som man kunde hämta och läsa vad som hände i C-view under kvällen. Fina och välstädad båt. Hytterna var också väldigt fina och rena. den 28 november 2013
Rated 4 out of 5 by Resa Gtbg.-Kiel 2013-10-08 + Kiel-Gtbg. 2013-10-21 Kielresa: Ej varm mat i a la cart, inte den bättre hytten för 1pers. Till Gtbg.:Mottagandet av "Källarmästare" i a la carten vid påtalande av tidigare missnöje, svar: det finns ju Buffen! Vilket jag valde, och där mottagen av en mycket trevlig Isabel och dessutom riklig urval av goda rätter. Så det blir väl mitt val på nästa resa! den 28 oktober 2013
  • 2016-09-29 T05:36:37.415-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_312, tr_312
  • loc_en_US, sid_stenagermanica, prod, sort_default
2 3 4 5 ... 39 nästa>>