Kundrecensioner Stena Jutlandica


Rated 3,2 out of 5 by 96 reviewers.
Rated 1 out of 5 by Usel Åkte 13/02 färjan. Finns inga platser så att man kan maten som man köpt. Utan man får bära med sig maten genom hela färjan till den riktiga restaurangen. Folk ligger och sover på golvet och över flera stolar. Denna är mycket sämre än Danica. Aldrig mera att jag åker med turerna som har denna färja. den 14 februari 2016
Rated 2 out of 5 by PLUS LOUNGEN. ÅKTE MED STENA JUTLANDICA 140808 FRÅN FREDRIKSHAMN KL16,05.PLUSLOUNGEN SKA VARA BARNFRI ENLIGT ERA UPPGIFTER MEN SÅ VAR INTE FALLET SÅ JAG UTGÅR FRÅN ATT NÄSTA GÅNG SÅ KAN JAG TA MED MIG BARNBARNEN I PLUS LOUNGEN. OM SÅ ÄR FALLET ATT DET INTE SKA VARA BARN UNDER 18 ÅR I PLUSLOUNGEN SÅ BORDE JAG FÅ MINA PENGAR TILLBAKA. den 25 augusti 2014
Rated 4 out of 5 by Kattägare ombord Vi reste till Danmark med våra katter i syfte att delta vid Ålborgs världsutställning för katter. Personalen ombord var mycket serviceinriktad för oss som kattägare. Vi fick, närsom, gå ner till bildäck för att titta till katterna om så behövdes. Det var bara att kontakta säkerhetsvakten som skulle följa med oss ner, i så fall. den 30 oktober 2013
Rated 1 out of 5 by Service kan man knappt klaga på... ...för den är näst intill obefintlig. Som tidigare recensioner, knappt en papptallrik till bullen eller kakan, som man vill ha till kaffet. Ingen möjlighet att växla pengar i informationen. Shoppingen är löjligt liten, och utbudet klent. Kassapersonalen i shopen borde ni förse med en god frukost, för de verkade ha ätit citroner. Cafét på styrbordssidan var stängd, även om det var fullt med folk på sittplatserna utanför. Istället vill man att kunderna ska stå och trängas i en lååång kö i baren istället. den 1 oktober 2013
Rated 1 out of 5 by Dåligt att komma fram med barnvagn Jag blev otroligt besviken av hur svårt det ska vara att få upp en barnvagn från bildäck upp i båten. Bilarna är parkerade så tajt att du inte kan komma förbi om du inte lyfter upp barnvagnen. Plus kommer du ut till sidan av så är de så kallade trottoaren så liten att du inte får plats med barnvagnen så den kan du inte utnyttja. När vi skulle åka hem så hade de ställt en lastbil framför hissen så man kunde inte komma åt den utan vi var tvungna att ta oss hela vägen till andra sidan genom att lyfta barnvagnen över alla andra bilar då de var för tajt att åka med barnvagnen tur att vi var två så en kunde hålla bebisen och en bära barnvagnen. Är otroligt besviken hur gör ni när någon har en rullstol eller liknande. Ni kunde åtminstone se till att "trottoarerna" är så pass breda att det får plats en barnvagn och sedan se till att det är fritt fram till hissarna. Sjukt besviken. den 18 september 2013
Rated 2 out of 5 by spariver eller fattigdomsbevis? Reste över med Danica lördagen 31/8 Och vi tog en kaffe med goda Wienerbröd som serverades på små fina porslinsassitetter. Dagen efter på hemresan med Jutlandica kl 20.15, tog vi även då kaffe med wienerbröd i cafébarserveringen. Fick kaffemuggen och då vi skulle ha något att lägga wienerbröden på fanns inget annat än servetter. Då jag frågade efter om det inte ens fanns en papptallrik att lägga dem på fick jag till svar: nä det skulle bli väldigt många papptallrikar om alla skulle ha en och lägga kaffedoppet på! Vad är detta? är det spriver eller något annat än fattigdombevis. Något som resturangchef ombord hittat på? eller från företagsledningen iland? Hur som helst en liten detalj, kanske inte mycket att gnälla på men det irriterar och tar ner helhetsintryck. Nästa steg blir väl att man får ta med sig kopp, assietter och servetter hemifrån när man ska resa med Stena. Jag har rest med Stena sedan premiärturen 22/12 1962, så jag har upplevt mycket under dessa 50 år på färjorna. Men detta var det sämsta jag varit med om. Yngve den 3 september 2013
Rated 3 out of 5 by Wifi fungerade inte Tog en tidig båt kl. 8 från Gbg och den var nästan tom, det var skönt :) men på vägen tillbaka var det proppfullt, massa skrikande barn :) Wifi funkade inte på någon resa vilket lovades på sidan, stor besvikelse den 3 september 2013
Rated 1 out of 5 by Hade utrymning ens varit möjlig? Lika trevlig som överfarten till Fredrikshamn var med Stena Danica, lika hemsk var återresan med Stena Jutlandica. Det var väldigt mycket människor. De satt och låg i trappor och korridorer. Det var hopplöst att ta sig fram med barnvagnar eller rullstolar. Jag vågade inte tänka på hur det hade blivit om vi hade varit tvungna att utrymma båten. Det hade blivit farligt. Skrikande varma barn och trötta resenärer gjorde att det kändes som man var med på en flyktingbåt. Bara att genomlida för att få komma hem. Shopen är bedrövligt liten och dåligt sorterad. Restaurangen var överfull första sittningen, men nästan tom andra sittningen. Då fick man inte heller sitta på lediga bord, trots att övriga båten var överfull för personalen ville hellre städa restaurangen. Som jag förstår det är Jutlandica ombyggd för att ta fler stora fordon. Man kan alltså inte längre ta emot särskilt många passagerare. Vi kommer inte åka Jutlandica igen, vilket gör det svårare att planera resor med Stena i framtiden. den 5 augusti 2013
  • 2016-09-29 T05:36:44.334-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_96, tr_96
  • loc_en_US, sid_stenajutlandica, prod, sort_default
2 3 4 5 ... 12 nästa>>