Kundrecensioner Stena Scandinavica


Rated 3,4 out of 5 by 279 reviewers.
Rated 3 out of 5 by Bankomat och spel Jag tycker det är väldigt dåligt att man inte kan ta ut pengar utan och behövs handla. På färjan till Danmark finns det möjlighet att ta ut. Saknar även de gamla banditerna. Tyckte även att ventilationen i hytten väsnades för mycket. den 1 december 2015
Rated 4 out of 5 by Trevlig båt med bra personal Stena Scandinavica har helt klart den trevligaste och gästvänligaste personalen på Stena. De är alltid hjälpsamma, vänliga och serviceminded. Underhållningen är bra. Enda nackdelen är de dåliga lakanen i hytterna som lätt följer med när man vrider sig, plus de höga priserna i bufférestaurangen i förhållande till Polenfärjorna. De nya spelautomaterna är bra och lättare att vinna på än de gamla och dessutom oftare höga vinster. den 31 oktober 2015
Rated 3 out of 5 by gamla spelauotmater var är dom fina enkla spelautomater och flipper eller pinballspel?????? många äldre som vill spela saknar dom gamla. jag säger : hit med dom igen. tack den 17 november 2014
Rated 1 out of 5 by Stena Scandinavica är inte Handikappsvänlig båt. Stena Germanica är mycket bättre. När vi kom ombord åk åkte med hissen så gick det bara att åka till nionde våningen sen var vi tvungna att leta efter nästa hiss som gick till tionde våningen. ( Det var svårt att hitta rätt hiss 9 ) Min Pappa som inte kan gå så mycket var tvungen att gå mycket. Ska det vara så att man måste byta mellan olika hissar flera gånger för att kunna äta eller handla. Jag undrar var underhållningen hade tagit vägen vi åkte på en lördag och det var inget nöje på båten. Scandinavica hade mindre affär än Germanica. Mycket rörig båt, svårt att hitta men personalen var trevlig. Jag saknar dem gamla enarmade banditerna för dem nya var inte roligt att spela på. När man skulle äta frukost så fick man stå i en lång kö på Scandinavica men inte på Germanica pga av att det är bättre med upplägget på den båten. Jag behöver veta nästa gång så jag bara åker med Germanica och inte med Scandinavica. den 12 juli 2014
Rated 5 out of 5 by Kielkryssning Tack för en trevlig resa, vi återkommer snart igen. den 5 april 2014
Rated 5 out of 5 by Avkopplande julresa 20-22 december åkte vi två pensionärer på en Kielresa med Stena Scandinavica. Vilken härlig avkoppling i julstressen för oss! Trevlig hytt, goda måltider och mycket trevlig personal. Stormvarning var utfärdad men vi kände nästan inte alls av något hårt väder eftersom fartyget är så stabilt. Vi hann mycket under vistelsen i Kiel: Strosade på julmarknaden som ligger på gångavstånd från Stenakajen samt var en sväng till Citti med gratisbussen. Vi hade god hjälp av Stenas personal som tjänstvilligt svarade på våra frågor såväl vid terminalens biljettkassa som ombord i receptionen och i butiken och vi fick utmärkta kartor och broschyrer. Det märktes tydligt att personalen trivs med varandra och med sina jobb och den känslan smittar över på oss resenärer. Mycket nöjda steg vi av Stenabåten efter vår julmarknadsresa och sa till oss själva att en liknande Stenaresa gör vi gärna snart igen. den 29 december 2013
Rated 4 out of 5 by SAKNAR ORDNAD OMBORDKÖRNING I GÖTEBORG DET BLIR ALLTID KAMP OM PLATSERNA FRAM EMOT BETALSTATIONERNA VID TYSKLANDSTERMINALEN VILKET ÄR JOBBIGT.DET BORDE FINNAS NÅGON SOM STYR UPP SÅ ATT KÖERNA MATAS FRAM I TURORDNING DÅ RADERNA ÄR NUMRERADE. INFORMERA VID INFARTEN PÅ OLIKA SPRÅK SÅ BILISTERNA FÅR INFO OM ATT DOM SKA STÄLLA SIG I RÄTT KÖ, ALLTSÅ I NUMMERORDNING. ANNARS TYCKER JAG ATT DET ÄR HELT OK ATT ÅKA MED STENA. MAN BORDE OXÅ KUNNA BESTÄLLA PLUSLOUNGE VID BETALSTATIONERNA OM MAN HAR RÅKAT GLÖMMA DETTA VID BILJETTBOKNINGEN. TYCKER DET ÄR BRA ATT MAN DÅ KAN KÖRA OMBORD FÖRST OCH AV BÅTEN BLAND DE FÖRSTA SAMT ATT DET ÄR LUGNT OCH SKÖNT I LOUNGEN DÄR MAN KAN BESTÄLLA MAT PÅ PÅ PLATS.ÄR SOM SAGT VAR NÖJD FÖRÖVRIGT. den 15 oktober 2013
Rated 5 out of 5 by Dagar jag minns! En mycket trevlig resa, med underbar personal i alla led, vill verkligen rekommendera Sten Scandinavica. den 12 oktober 2013
  • 2016-09-22 T05:51:36.960-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_279, tr_279
  • loc_en_US, sid_stenascandinavica, prod, sort_default
2 3 4 5 ... 35 nästa>>