Shopping Ombord Stena Scandinavica

Butiken är alltid välfylld och du hittar alltid prisvärda erbjudanden på utvalda delar av sortimentet. Du hittar butiken på däck 7.


Planera din shopping, besök vår shoppingsida »


Förbeställ dina varor ombord

Äntligen har vi sjösatt vår nya förbeställningsbutik! Här kan du beställa varor från hela Stena Lines sortiment och dessutom försäkra dig om att de varor du vill ha väntar på dig ombord. För att förbeställa besöker du shopping.stenaline.se och se till att ha ditt bokningsnummer till hands. Vill du enbart se vilka kampanjer och vilket sortiment som finns tillgängligt på våra färjor kan du givetvis också göra det. Samt att skapa inköpslistor för shopping ombord.

Provsmakning i butiken

Vi hjälper dig att hitta dina favoriter till ett ringa pris. Maltwhisky är något vi brinner lite extra för och vi har ett brett utbud ombord. 

Öl, vin och sprit

Här finns något för alla smaker! Vi erbjuder ett brett utbud av vin, öl, whiskey och mycket mer. 
Vi har alltid några utvalda produkter med kampanjpris - så håll utkik!

Dofter, hudvård och kosmetika

Du hittar ett brett utbud av parfymer, hudvård och kosmetika, för både dam och herr. Håll utkik efter aktuella erbjudanden - kanske hittar du en ny favoritdoft!

Leksaker & pyssel

Ska du köpa med en present hem till barnen? Här finns ett stort utbud av leksaker och pyssel.

Konfektyr

Köp med godis hem. Här finns de klassiska favoriterna till bra priser!

Extra

Bli medlem i Stena Lines lojalitetsprogram Extra. Då tjänar du poäng på allt du köper och får tillgång till exklusiva medlemserbjudanden. För dina poäng kan du sedan betala av hela eller delar av din nästa resa. 


Läs mer »