Kundrecensioner Stena Spirit


Stena Spirit is rated 4.4 out of 5 by 116.
Rated 5 out of 5 by from Rejs Mikołajkowy 02.12-03.12 super , super, super...... polecam każdemu rejsy ze Stena Line... naprawdę super zabawa , super obsługa , super jedzenie itd itd :)
Date published: 2016-12-03
Rated 5 out of 5 by from Perfect Wae got a cabin. Shower was great. Sleep wonderful. Lunch at Taste restaurant was good and unlimited wine made me happy. Ferry was safe and on time. Staff was very helpful. Perfect
Date published: 2016-10-10
Rated 4 out of 5 by from Szwecja w Jeden dzień Tym razem trafiliśmy na odnowioną kabinę na pokładzie 8. Pomalowane ściany w łazience, wymieniona podłoga zarówno w łazience i w kabinie oraz cała, czysta pościel a tyle zmienia. Odczucia są od razu pozytywne a wszystko sprawia wrażenie czystości. Zresztą kabina była dobrze posprzątana. Podróżowaliśmy z niemowlakiem i nie miałam obaw o jego bezpieczeństwo. Tylko winda jest strasznie oblegana i rodzić z dzieckiem w wózku poświęca sporo czasu na przemieszczanie się po statku.
Date published: 2016-09-28
Rated 2 out of 5 by from Är du vegetarian/vegan? Beställ ej buffé. Det var en väldigt stor båt, men väldigt liten vistelseplats att vara på. Jag hade beställt lunchbuffé i förväg, men det borde jag inte gjort eftersom hela buffén endast bestod av kötträtter. Jag är vegetarian och det enda jag kunde äta var potatis, sallad och ägghalvor. Värdelöst. Det fanns en till restaurang, men den var det ännu mindre vegetarisk kost på. Superdåligt. Personalen var väldigt slappa, och verkade uttråkade. När man beställde en drink i baren så suckade bartendern. Det fanns ett quiz på båten som var exakt samma både på dit och hemresan.
Date published: 2016-08-18
Rated 5 out of 5 by from Stena Spirit, en personlig favorit i Stenaflottan Har åkt flera gånger med detta fartyg och det har varit toppen varje gång. Mycket fin och välvårdad båt. Trevlig personal och bra underhållning samt helt okej mat. Spirit som har polsk besättning, upplever jag som strået fräschare i hytter och allmänna utrymmen än svenskflaggade systerfartyget
Date published: 2016-05-31
Rated 5 out of 5 by from Moja opinia dot. promu Stena Spirit. Pierwszy raz wybierałem się w podróż zagraniczną. Padło na Szwecję i organizowany m.in. przez Stena Line tzw. "Rowerowy Potop AZS". Nie spodziewałem się wygód - do nocowania zarezerwowałem 1 osobową kabinę "Comfort Class". Sam prom i jego wyposażenie zrobiły na mnie wrażenie. Wspaniale urządzony, bardzo ładne pokłady (szczególnie te widokowe 10 i 11) oraz miła obsługa sprawiają, że podróż mija w komfortowych warunkach. Kabina pozytywnie mnie zaskoczyła - oprócz standardowego opisu (toaleta, łazienka, radio) posiadała telewizor z wieloma kanałami do wyboru, dostęp do niej za pomocą karty - klucza oraz oczywiście gniazdko elektryczne (np. do ładowania telefonu komórkowego). Wszystkie te czynniki sprawiły, że cała podróż promem i jednodniowa wyjazd rowerem po Szwecji przebiegły wspaniale.
Date published: 2016-05-10
Rated 4 out of 5 by from Koncert na morzu i pokaz mody Bardzo krótki pokaz mody. Sympatyczna polska obsługa. Tylko dla tego, że wykupiłam dodatkowe usługi np. SPA oraz był koncert i pokaz mody atrakcje oceniłam na 4. Martwa cisza w strefie SPA. Dwie sztuczne rośliny i wyłączony TV nie zrobią nastroju. Słychać rozmowy innych użytkowników a wystarczy odrobina muzyki lub chociaż odgłosy natury (szum morza np). Kabiny już lepiej niż ostatnio. Prawie czysto, tylko 1 długi włos na podłodze w łazience. Pościel (poszwa) krótsza od kołdry, 1/3 kołdry wystawała i tak było na każdym łóżku. Szare ręczniki. Ogólna czystość na statku lepiej niż latem. Pojawiły się odświeżacze powietrza w toaletach ogólnodostępnych, najtańsze żelowe ale są. Mały retusz wystroju i dbałość o szczegóły znacznie podniosłaby standard i jakość obsługi. Bezpieczeństwo - nikt nie sprawdza dokumentów ani zawartości bagażu.
Date published: 2015-11-16
Rated 4 out of 5 by from Rejs turystyczny Kopanhaga-Malmo Lipiec 2015 Krótki weekendowy wypad do Kopenhagi z noclegiem w Malmo i dwiema nocami na promie. Ponieważ prom ze względu na pogodę dotarł do Szwecji z ponad 2 godzinnym opóźnieniem pobyt w Kopenhadze był krótki i intensywny. Nocleg w Malmo przyzwoity z bardzo dobrym śniadaniem. Na promie brudno. Niestety.
Date published: 2015-10-15
  • y_2017, m_2, d_22, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_0.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_116
  • loc_sv_SE, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline