Kundrecensioner Stena Vision


Rated 3,9 out of 5 by 111 reviewers.
Rated 3 out of 5 by Målet var själva resan Trevlig personal på Vision, tyvärr var hytten i Prenium klassen kall, vi frös fast termostaten stod på max. Trevligt att vi kunde göra kaffe i hytten, uppskattades! Maten var i toppklass!! Spelen, dom "enarmade banditerna" fungerade dåligt eller inte alls. den 22 juni 2015
Rated 5 out of 5 by Perfekt för hela familjen Trevlig resa mot Gdynia med hela familjen. Det passade alla åldrar då vi har ett spann på barnens åldrar från 4-19 år. GOD mat och mycket trevlig personal, sängarna var gudomliga!! Hytten kan jag inte klaga på. den 2 december 2013
Rated 5 out of 5 by Perfekt service på konferensresan Servicen och faciliteterna var utmärkta för en en-dagskonferens. Maten är bra och servicen likaså. En av deltagarna fick ett rum som hade brister i städningen men fick ett nytt rum utan knussel. En brist i rummen är att det inte finns eluttag vid sängen att ladda mobilen eller liknande i. Enda uttaget är nära taket vid sminkbordet och där fick jag palla upp med en väska för att mobilen inte skulle hänga i luften. Kaptenen på resan var mycket trevlig och bjöd upp oss på guidad tur på bryggan. Mycket uppskattat! Personalen gjorde sitt yttersta för att hjälpa oss med allt som tänkas kan. En eloge till dem. den 18 november 2013
Rated 5 out of 5 by Härlig kryssning Hela resan var sammantaget en mycket trevlig och prisvärd upplevelse - alltifrån själva båtresan till tiden iland. Rekommenderas varmt! Det enda som vi tyckte var ett minus var att det var för varmt och kvavt i hytten. Antagligen något fel på luftkonditioneringen som förhoppningsvis åtgärdas. den 17 november 2013
Rated 5 out of 5 by Fantastiskt bra! Allting är bra - har åkt så många gånger nu jag och min väninna att vi verkligen kan säga att det är bra. Baren med sin underbara personal som alltid gör det lilla extra och bryr sig för att man ska få en kul upplevelse. maten som är fantastiskt god och prisvärd och hytterna.. ja jag har sovit i största och dyraste ner till minsta och billigaste och det är lika bra service i alla. fräscht i sängarna och bra städat. Sen att det ser ut som en bomb har exploderat när två brudar delar hytt .. ja det är en annan historia eller att det ser ut som kriget när vi ska äta frukost men så kan det bli när man kamikazeshoppar! Kan varmt rekommendera goda polska bakelser, torghandel i Halartagowa och att ta tåget till Shoppingens Mekka Riviera. Shoppingen är alltid kul och vi älskar lotterna som vi vinner på. Likaså spabehandlingarna, har provat det mesta men ansiktsbehandlingarna och doftduscharna i årstider är enastående bra. ja - odelat positiv men det kan man vara när man åkt många gånger och jämför med andra kryssningar. Superstort tack från oss två .. den 15 november 2013
Rated 5 out of 5 by Inga elluttag för mobiler. Hytten var dammig, några saker var också trasiga. Fanns inga eluttag vid sängarna, endast vid sminkbordet & högt upp så man hade svårt att ladda mobiler. Jättegoda & fina drinkar, billigt också. DJ & liveunderhållningen riktigt dålig, inga nya låtar eller känd underhållare. Nattklubben var stängd! Buffén var väldigt god, rekommenderas starkt. Personalen var trevlig. Dom lovade också gratis Wi-Fi på hela båten, fanns inte i hytterna & för övrigt var det väldigt dåligt Wi-Fi. den 13 november 2013
Rated 5 out of 5 by hytt städning Tyvärr, hytt var inte riktig städat. Smutsiga handdukar från förre gäster varit i badrummet. Finns inga rena muggar och skräpet på golvet. Annars allt annat var helt perfekt. Hoppas jag att städd arbetare förbättrar sitt jobb. Tack den 4 november 2013
Rated 5 out of 5 by Minisemester En trevlig minisemester för en billig peng. har åkt den flera gånger både 24-timmars och 36-timmars, testat spa flera gånger vilket vi tycker är mysigt. Buffen kan varmt rekommenderas. Vi har också åkt den guidade turen som är mycket trevlig, nu senaste gångerna har vi tagit oss både till Sopot och Gdansk på egen hand vilket inte är så svårt. Vi kommer att återkomma fler gånger!!! Tack för en trevlig helg. den 7 oktober 2013
  • 2016-09-22 T05:51:37.008-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_111, tr_111
  • loc_en_US, sid_stenavision, prod, sort_default
2 3 4 5 ... 14 nästa>>