Sök pris & boka

Premiärtur på Stena Nautica

VÄLKOMNA OMBORD PÅ BARNENS BÅT DEN 2 FEBRUARI 2020

Nu har du och din familj möjlighet att åka med på premiärturen - en unik dagstur till Danmark för att uppleva ett äventyr ombord för både stora och små. Speciellt för turen är att underhållningen och aktiviteterna utökas, så missa inte möjligheten att åka med på årets kanske roligaste dag!


Barn springer ombord på färja med ballonger
BARNENS BÅT

Äntligen flyttar vi färjan till Halmstad och det firar vi med en premiärtur i barnens tecken. Åk med på Barnens Båt, en unik dagstur för hela familjen den 2 februari.

Avgång: 09.00 | Ankomst: 18.55

Träffa Tumlaren Happy och få en ansiktsmålning eller leta efter skatter och dansa till barnens favvo-hits. Missa inte vår hemliga gäst som gör ett unikt framträdande.

Eller varför inte handla något gott i Bordershop? Vi har super-duper-erbjudanden på lösgodis och utvalda produkter. 

Detta händer ombord


Vilken aktivitet är din favorit? Eller du kanske väljer att uppleva alla?
Stena Lines maskot simmar glatt
Tumlaren Happy

Missa inte att krama, dansa och sjunga tillsammans med Happy och hans vänner. Upplev en mysig sagostund och hör Sagan om Happy för de allra minsta.

Glad pojke med ansiktsmålning
Ansiktsmålning & tatuering

Det är bara din fantasi som sätter begränsningarna vilken ansiktsmålning du vill ha. Eller varför inte bli tatuerad med din favvo-karaktär ur Sagan om Happy?

Skattjaktskarta
Skattjakt

Bli först med att hitta en av våra leksaksbåtar. En överraskning väntar på dig i informationsdisken, ju fler båtar du finner samtidigt desto större överraskning!

Fiskdamm ombord
Fiskdamm

Pröva lyckan i Fiskdammen för en symbolisk summa och få en glad överraskning med dig hem. Det är garanterat napp varje gång.

Glada barn dansar
Minidisco

Välkommen till ett hejdundrande disco för de allra minsta! Det bjuds på barnens favorithits, där alla generationer kan dansa tillsammans med sina barn och barnbarn.

Lekrummet på Stena Nautica
Lekrum

Upplev flottans största lekrum ombord! Kör båt, bygg med lego och träffa nya kamrater. Det finns även olika Nintendo- och fotbollsspel som passar stora och små.

Barn på bio
Biograf

Vill du få en lugn stund? Unikt för dagen visas ett axplock av bioaktuella filmer som du kan avnjuta i våra sköna biofåtöljer. Glöm inte att köpa till lösgodis eller popcorn.

Ballongkonstnär
Underhållning

Njut av underhållningen i Front View! Det bjuds på livemusik & quiz för de vuxna samt en hemlig gäst dyker upp för de små och gör ett unikt uppträdande.

Glad personal i Stena Lines Bordershop
Bordershop

Missa inte våra premiär-erbjudanden i vår Bordershop ombord. Passa även på att shoppa till festligheter för både stora och små, upp till 60% lägre pris än i Sverige.

Mat & Dryck


Missa inte att boka buffé och delta i rittävlingen där du kan vinna en resa till Legoland!
Familj äter frukost i restaurangen med havsutsikt
Frukostbuffé

Passa på att förboka frukostbuffén och få 10% i rabatt på ombordpriset. Skapa en mysig morgonstund tillsammans och avnjut en frukost med havsusikt. 

 

Lunchbuffé ombord på Sten Nautica
Lunchbuffé

Fyll på energin och förboka lunchbuffén till ett billigare pris än ombord. Här serveras lunch med fri påfyllning av vin och öl, samt dessertbuffé.

Person som ritar
Rittävling

Boka din plats i bufférestaurangen och ta chansen att vinna en resa till Legoland. Måla av din Stena Line färja på underlägget, vinnaren presenteras på Facebook.