Sök pris & boka

Roadtrip!

Åk på en roadtrip i sommar, vi hjälper dig på vägen!

Med våra 7 svenska färjelinjer tar vi er billigt och bekvämt på en bilsemester till Danmark, Tyskland, Polen, Lettland eller vidare ut i Europa. Packa bilen, husbilen eller husvagnen, sätt kursen och njut av resan.


Roadtrip i sommar med Stena Line
Tyskland

Börja din roadtrip direkt i Tyskland, vi kör dig de första milen!

 
Tyskland är en perfekt startpunkt för att ta dig vidare ut i Europa. På linjen Göteborg-Kiel, får du en avkopplande start på din semester och du sparar många mil på bilen. Linjen Trelleborg-Sassnitz är perfekt för dig som vill ta dig snabbt över till Tyskland och den billigaste vägen ut till Europa! Trelleborg-Rostock har upp till 6 avgångar dagligen och du är direkt ute på Autobahn.

 

fr 249:-/bil & 1 pers

 

Läs mer & boka »

 

Upptäck Tyskland »

Åk till Danmark med Stena Line i vår
Danmark

I Danmark är avstånden alltid korta mellan allt det roliga! Stränderna långa, städerna mysiga och det fullkomligt kryllar av roliga familjeaktiviteter som bad, sommarland, safaris, cykling och idylliska småstäder. Njut av avslappnad atmosfär med god mat och dryck, mysiga kroer och härliga semesterhus vid havet. 

Välj Göteborg - Fredrikshamn som har flest avgångar eller Varberg - Grenå som tar dig mitt på Jylland. Ombord äter ni den goda buffén, shoppar i Bordershop och träffar vår nya maskot Happy som är ombord alla dagar 25 juni-12 augusti 2018. 

 

fr 399:-/BIL & 1 PERS

 

Läs mer & boka »

 

Upptäck Danmark »

Polen

På sträckan Karlskrona-Gdynia kör vi den första biten över Östersjön när du njuter av utbudet ombord och sedan vaknar utvilad iland. Med den nya moderna motorvägen A1 kör du sen smidigt och enkelt från hamnstaden Gdynia vidare i Polen eller i Europa.

 

I området kring Sopot, Gdansk och Gdynia som tillsammans kallas för Polens Riviera, kan du njuta av milslånga stränder, pampiga hotell, lyxiga spaanläggningar, shopping i några av Polens största gallerior, mysiga caféer, spännande restauranger och sköna uteserveringar! Nästan allt till halva priset jämfört med hemma!

 

FR 659:-/BIL & 1 PERS

 

Läs mer & boka »

 

 

Upptäck Polen »

Tjejer i bil
Lettland

Snabbaste vägen med husvagn eller husbil till Lettland! Endast 8,5 timmes resväg med våra fartyg.

 

Ta båten till Ventspils mysig stad med gamla anor och fina stränder. Härifrån tar du dig enkelt vidare med bil till den charmiga huvudstaden Riga och badorten Jurmala med sin fina kustremsa. Riga är en skön mix av gammalt och modernt med restauranger i toppklass och bra shopping. Det är endast 8,5 timmes resväg till Lettland med våra fartyg.

 

fr 545:-/BIL & 1 PERS

 

Läs mer & boka »

 

 

Upptäck Lettland »

Parkera dig på stranden

Med bilen ligger badsemestern inte långt bort. Visste du att det alltid är badsäkert i Danmark, att stränderna på Polens Riviera toppat listor över världens bästa och att Tyskland har ett eget Mallorca? Våra destinationer bjuder på bad och stränder för alla smaker!

 

Läs mer »

Bra att ha med i bilen

✔ Första-hjälpen + reseapotek

 

✔ Reflexväst

 

✔ Varningstriangel

 

✔ Bilens instruktionsbok

 

✔ Färska blanketter för skadeanmälan

 

✔ Ficklampa

 

✔ Reservnyckel

 

✔ Mobilladdare

 

✔ Fixarlåda med startkablar, bogserlina, domkraft, fälgkors och lite verktyg.

Bra att veta inför resan

Se till att vara förberedd inför bilsemestern. Här hittar du information om id-kontroller, sjukförsäkringskort, hastighetsbegränsningar och annat bra att veta när du ska bila i Europa.

 

Läs mer »

Smultronställen

Har du besökt eller upplevt något spännande på någon av våra destinationer Tyskland, Danmark, Polen, Lettland eller övriga Europa? Låt dig inspireras av andra och dela dina bästa tips på vår- och sommarresor på Resebloggen!

 

Blogg.stenaline.se »

Kan inte hitta flödet