Sök pris & boka

Bloggbussen 2015

Delta i vår tävling Bloggbussen 2015 och kvala in till en härlig finalresa till Polens Riviera med massa roliga aktiviteter för barn och vuxna!


Våra 10 finalister 2015

Här är de tio finalister som tillsammans med ett barn får åka med Stena Line till Polen. Där får de uppleva Polens riviera med roliga barnaktiviteter, god mat och dryck samt citysightseeing i Gdansk. Efter resan utser Stena Line, Loppi.se, Barnsemester.se och Twingly Sveriges barnsligaste bloggare 2015.


jagharvingar.se
larsensliv.se
evsi.se
fabfämme.se
tereseengqvist.se
hannaofsweden.se
blogg.alltforforaldrar.se/emmalous
livet-enligt-johanna.blogspot.se
popprinsessan.se
nockinocki.blogg.se

Om bloggbussen 2015

Bloggbussen 2015 är en tävling för dig som bloggar och är förälder till ett barn mellan 6 och 12 år. Vinstresan är en resa för hela familjen till Mera Spa, inklusive färjebiljetter och övernattning. (Vinsten gäller för 2 vuxna och 2 barn). 


Årets resa

Mellan den 21-24 maj i år åker Bloggbussen till den Polens Riviera. Med oss har vi 10 finalister med var sitt barn. Här kommer deltagarna och deras barn få uppleva roliga barnaktiviteter, god mat och dryck, den fantastiska stranden i Sopot och citysightseeing i Gdansk. Polens Riviera och området runt Gdynia, Sopot och Gdansk har mycket att erbjuda och hinner vi med så blir det lite shopping också på norra Polens största galleria. Vi kommer att bo på det fantastiska och familjeanpassade hotellet MERA Spa, direkt vid Sopots vackra strand. Läs mer om reserutten här.


Efter resan utser Stena Line, Loppi.se, Barnsemester.se och Twingly Sveriges barnsligaste bloggare 2015. En titel som förra året gick till Camilla Gunnarsson med bloggen Aktiva dagar.


Polens Riviera

De som aldrig har besökt Polen har ofta en förlegad bild av det forna öststatlandet som grått, smutsigt, massa betong, tråkigt och otryggt. Denna bild förändras ganska fort när du åker hit och man blir mycket positivt överraskad! Polens Riviera är kontraster mellan modernt och historia och här finns mycket nytt och innovativt som vi inte har hemma i Sverige.  Dessutom kostar spa, mat och dryck på fantastiska ställen halva priset mot hemma! Området runt Sopot, Gdynia och Gdansk passar såväl par och vänner som barnfamiljer och det är detta vi nu vill visa på resan.


Årets upplaga av Bloggbussen går därför ut på att slå hål på gamla fördomar och visa upp att vår destination Polen passar utmärkt för barnfamiljer! Låter det intressant? Anmäl dig här.

TÄVLINGSREGLER

Du måste skicka in ditt bidrag innan 3/5 kl 23:59, då tävlingen avslutas. Finalisterna presenteras 5/5 kl 13:00 på Stenaline.se


För att ditt bidrag ska räknas måste samtliga punkter under stycket "Så gör du för att delta" genomföras. 


Tagga inlägg på Facebook, Twitter och Instagram m.m. med #bloggbussen2015 


Ditt barn måste vara fött mellan 1 jan 2003 och 31 december 2009. 


Har du redan vunnit Bloggbusstävlingen får du inte delta i varken kvaltävling eller bli finalist igen. Tidigare deltagare i kvaltävlingen och finalister som inte vunnit är däremot välkomna att delta. 


Vinnaren måste blogga om vinstresan. 


Om inga speciella skäl föreligger kommer alla att dela rum med varandra (2 vuxna och 2 barn) 


Du får inte vara anställd på Stena Line eller någon av Bloggbussens partners. 


Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Har du frågor, kontakta oss på bloggbussen@Stenaline.com

Så gör du för att delta

Kvaltävlingen pågår till och med den 29 april och alla föräldrabloggare till barn mellan 6-12 år är välkomna att vara med och tävla. För att ha en chans att ta en plats i finalen gäller följande:


1. Skriv minst ett blogginlägg på temat fördommar om Polen. Har du varit i Polen? Beskriv på din egen blogg vad du trodde om landet innan och vad du tyckte efteråt. Har du inte varit i Polen? Beskriv på din egen blogg vad tror om landet och vad du får för intryck av det från våra texter, bilder och filmer. Tips för inspiration se vår film om att resa med familj i Polen.


2. Bokningskoden BLOGGPOLEN ger dina läsare 25% rabatt på resa till Polen. Koden ska vara med i ovan nämnda blogginlägg.


OBS! Följande förklaring ska vara med:
Erbjudande: 25% rabatt på Prova på Polen, t/r Karlskrona - Gdynia inkl del i hytt. Stanna upp till 3 nätter iland. Uppge erbjudandekod BLOGGPOLEN för att erhålla rabatten. Rabatten avser inte miljötillägg. Boka i perioden 24/4-30/06  och res i perioderna 24/4-30/06  samt 1/9-6/12.


Ska länkas hit:  Prova på Polen


3. Anmäl dig och din blogg i formuläret här.


4. En badge om att du deltar i tävlingen och som länkar till denna tävlingssida ska läggas på din blogg. Ladda ner badgen. Länka denna till denna sidan.


5. Länka även ditt inlägg till Resebloggens inlägg om tävlingen

.


Finalisterna presenteras 5/5 kl 13:00 i Stena Lines, Loppi.ses, Barnsemester.ses och Twinglys sociala kanaler samt på Stenaline.se