Sök pris

BUSSARRANGÖRER - NYHETER

VÄLKOMMEN TILL STENA LINES BUSS-SITE. TA DEL AV ERBJUDANDEN, PRISER OCH NYHETER


Viktig information för dig som reser via Trelleborg

Från och med den 3 april kommer vi att checka in alla bussar i vår fraktbyggnad. Idag checkas bussarna in ute i vår personbilscheck-in. Hanteringen är för övrigt densamma som tidigare.

Nya öppettider

Nu har vi sommaröppet på gruppavdelningen, du kan nå oss på telefon under följande tider:

08.00 - 16.00

Från 1 juni t.o.m. 31 augusti.

Tel: 0770-67 67 00

Mail: business.travel@stenaline.com

Nu (åter)introducerar vi Treländerskryssen!

Erbjud dina gäster en lillsemester med det bästa av grannländerna! Följ med på en resa fylld av underhållning, dans, shopping och god mat.

 

Oslo – Fredrikshamn – Göteborg 

Fr. 649:-/pers

Res t.o.m. 31/3 2018

 

Läs mer »

kiel 50 år
Du missade väl inte vårt Kielerbjudande!

För att fira Kiel-linjens 50årsjubileum så bjuder vi nu till med specialpriser på Kielkryssar i oktober och november. 

 

Läs mer om erbjudandet »

Nya bokningsregler

Från och med 1a februari 2017 så har vi ändrat bokningsreglerna för gruppresor. Det innebär en del förändringar för de av våra kunder som inte är fakturakunder. Den största skillnaden är att vi nu tar ut en deposition. Depositionen är på 10% och den tas ut senast 14 dagar efter bokningstillfället. Bokningen ska även vara fullbetald senast 28 dagar innan avresa. Om man skulle lägga en bokning mindre 6 veckor innan avresa ska den betalas direkt vid bokningstillfället.

 

Om betalning inte sker i tid så kommer resan avbokas automatiskt. Därför är det väldigt viktigt att ni alltid hör av er till oss om ni har några frågor eller problem.

Ni kan som vanligt nå oss på telefon 0770-67 67 00, eller på mail business.travel@stenaline.com.

 

Läs mer »

Exempel

Ex 1. Den 1:a mars bokar du in en resa till Fredrikshamn den 12:e juni för 7 300 kr. Senast den 15e mars betalar du in en deposition på 730 kr. Senast den 12:e maj betalar du in resterande 6 570 kr.

 

Ex 2. Den 1 mars bokar du in en resa till Kiel den 31:a mars för 25 000 kr. Du betalar hela kostnaden på 25 000 kr vid bokningstillfället.

 

Om ni önskar ansöka om att bli fakturakund så kan ni kontakta salesinfo.se@stenaline.com.

 

 

Info om konferensresor hittar du här.

Höstens avgångar

Passa på att boka upp kompisgänget och gör er redo för en helkväll till havs! Vi kör varje lördag med start den 23 september. 

  •  13, 23 & 30 september
  • 7, 14, 21 & 28 oktober
  • JULBORD: 1,2,8,9,15 december

Läs mer »

Erbjudanden för er

Ta del av erbjudanden bara för dig som är busspartner. Vi har erbjudanden i olika perioder på båtresor till våra destinationer och ombord.

Läs mer »

KONFERENS, MÖTE OCH KICK-OFF

Har du kunder som letar efter konferenslokal? Vi erbjuder konferens på The Reef, i Skagen, ombord på Stena Danica till Danmark och Stena Vision och Spirit till Polen. Här kan du hitta mer information, ladda ner våra produktblad, och se priser för konferenser ombord och i land.

 

Läs mer om konferens »

Utökade gränskontroller

Från och med 8/2 så sätter vi även in ID-kontroller från Göteborg till Fredrikshamn & från Varberg tillGrenå. Detta innebär att alla passagerare måste ha giltig ID-handling med sig.

 

Nu utökas gränskontrollerna i bl a Polen och Tyskland. Därför behöver du ha antingen pass eller nationellt ID-kort av EU-standard när du reser med linjer till och från kontinenten.

 

Vid gruppresor med unga, t.ex. klassresor eller konfirmationsresor så måste alla resenärer ha egen ID-handling. Det är alltså pass eller nationellt ID-kort som gäller. Även barnen.

 

Läs mer på trafikinformation »

Bordershop

Läs och ta del av våra nyheter om vår bordershop ombord. Vi har alltid Bordershop ombord på våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. 


Nu har vi nedlastning av ölflak till bussarna på Göteborg -  Fredrikshamn och Karlskrona - Gdynia.


Läs mer »