Sök pris & boka

BUSS- & GRUPPRESEARRANGÖRER - NYHETER

Välkommen till Stena Lines sida för Buss & Grupp. Ta del av våra erbjudanden, priser och nyheter.

 


""

Aktuellt


Kielkryss – 50% rabatt i januari!

Erbjud era kunder en prisvärd Kielkryss. 50% rabatt på ordinarie krysspris tisdagar och onsdagar om du bokar middagsbuffe på någon av vägarna. Gäller utvalda datum, 8/1, 14/1, 22/1, 28/1, 29/1, 4/2 & 5/2 2020. Ordinarie hyttillägg gäller.

CITTI MARKT i Kiel
Söndagsshopiing på CITTI

Passa på att köra en helgkryss med utresa lördag kväll när det är söndagsöppet på CITTI i Kiel. Med mer än 85.000 varor på hyllorna får du möjligheten att välja massor av specialiteter från hela världen. Perfekt för en shoppingtur!

 

Välj det datum som passar bäst:

• 1 mars

• 26 april

• 4 oktober

• 8 november

 

Julbord med godis och pepparkakshus
Dags att boka julresorna!

Trots solens heta strålar så börjar det bli hög tid att boka in julbord och julmarknadsresor.

 

Danmark: På Stena Danica fortsätter vi med förra årets succé; Partybåten Julspecial, ett av de mest prisvärda julborden på marknaden. Premiären är 22/11 och vi kör alla fredags- och lördagskvällar fram till jul, samt 2 torsdagskvällar.

 

Tyskland: Julmarknaderna i Tyskland startar 25/11 och pågår varje dag fram till jul.


Polen: I Gdansk i Polen är julmarknaden 2/12 – 23/12 med vackert dekorerade gator och torg. Självklart har vi även julbord ombord på våra linjer under denna tid. 

missa inte!


Fyra personer står framför en bar och dricker drinkar
Nöjeskryssar 2020

Planera 2020 redan nu, här är nästa års datum för Nöjeskryssar till Kiel. Med reservation för förändringar.

 

• 31/1 – Dansbandskryss med Martinez

• 6/3 – Rockkryss

• 24/4 – Schlagerkryss

• 15/5 – Rockabilly

• 18/9 – Oktoberfest

• 16/10 – Pink med schlagertema

• 13/11 – 90-talskryss

• 11/12 – Julshow

Information
Glöm inte födelsedagsdatum!

Vi måste från och med nu ha födelsedatum på alla resenärer när ni bokar med oss, även busschauffören. Alltså ååmmdd, de fyra sista behövs ej. Gäller samtliga linjer. OBS: Gäller även vid ändring av befintliga bokningar.

Förändrad turlista Trelleborg–Sassnitz

Vårt fartyg FS Sassnitz har det senaste året stärkt upp linjen Trelleborg–Rostock i lågsäsong på tisdagar och onsdagar. Fr.o.m. V.40 behövs hon ytterligare dagar på linjen Trelleborg–Rostock för att möta efterfrågan på den sträckan. För mer information, kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi dig.

Renoverat rum på The Reef Hotel
Renovering av rum på The Reef

Hotellrummen på The Reef Hotell & Resort i Fredrikshamn genomgår en stor renovering för att de smälta in ännu bättre i hotellets karibiska tema.  Första etappen av renoveringen var klar till sportlovet och andra etappen var klar lagom till påsk. Det finns många valmöjligheter i de nya rummen. Det finns rum för allt från en person till upp till sex personer (2 vuxna + 4 barn). Ta tillfället i akt och boka våra fina, nyrenoverade, karibiska rum till era gäster. Dom kommer stortrivas!

Erbjudanden i Bordershop

Nedan kan du bläddra i Bordershop Magazine för att se aktuella erbjudanden ombord. 

 

• Göteborg-Kiel »

• Karlskrona-Gdynia »

• Göteborg-Fredrikshamn/Varberg-Grenå »

• Trelleborg-Sassnitz/Trelleborg-Rostock » 

Bra att veta


Skålande glas
Redo för vinterns festligheter?

Alltid finns det något att fira. Och då passar ju en tur till Stena Lines Bordershop i Sassnitz utmärkt.

 

Vi ger 25 kr i kickback per bussresenär som kommer till vår Bordershop i Sassnitz. Fyll i och ta med nedan dokument för att kunna ta del av denna förmån. 

 

Ladda ner »

två personer i hytt på färja
Boarding på Göteborg-Kiel

Måndag-fredag: 17.00

Lördag-söndag: 16.00

 

Vi har utökade gränskontroller. När det gäller grupper innebär det att varje enskild gäst måste komma fram och visa sin egen ID-handling. Reseledaren kan alltså inte samla in ID-handlingarna för hela gruppen och visa.

Tummen upp för nya dataskyddsförordningen!
Såhär jobbar vi med kunduppgifter!

I samband med dataskyddsreformen GDPR som trädde ikraft den 25 maj 2018 så har vi tagit fram ett dokument för er som företagskunder där vi förklarar lite mer om hur vi hanterar kunduppgifter. Det kan vara bra för er och era kunder att veta. 

 

Ladda gärna ner dokumentet och läs igenom så att ni vet hur vi arbetar, och varför. Och skulle det dyka upp några frågor så är det bara att höra av sig till oss!

 

Ladda ner dokument om datahantering (eng)

Information
Våra fartyg till Danmark blir kontantfria

Det finns många anledningar att hantera mindre kontanter ombord på våra fartyg men två av de största är, säkerheten för våra anställda och eliminering av möjlighet till penningtvätt ombord. Därför kommer Stena Danica, Stena Jutlandica, Stena Vinga och Stena Nautica från och med den första oktober inte längre ta emot kontanter i restauranger, caféer, barer och butiker.

 

Betalning med kort anslutna till VISA och Mastercard fungerar precis som vanligt. Våra spelautomater kommer att fungera som tidigare.

 

Stena Saga (Fredrikshamn-Oslo) är även kontantfri fr.o.m. 2019. Du kan bara betala med kort ombord. Undantag är Casinot och spel som fortsatt tar kontanter.

 

Utökade gränskontroller

För att hitta det senaste om de ID-kontroller som äger rum ombord på våra båtar så kan ni klicka er vidare till vår trafikinformation.

 

Läs mer på trafikinformation »