Sök pris

BUSSARRANGÖRER - NYHETER

VÄLKOMMEN TILL STENA LINES BUSS-SITE. TA DEL AV ERBJUDANDEN, PRISER OCH NYHETER


Hitta ljuset i höstmörkret

Tyskland


Berlin
Snabbt till Berlin

Berlin är en av Europas trevligaste städer – och varför inte ta färjan dit? Res med oss mellan Trelleborg och Rostock så är ni i stort sett framme. Wunderbar!

Vi rekommenderar starkt att passa på att se den kritikerrosade revyshowen THE ONE Grand Show med kostymer av Jean-Paul Gaultier om man ändå är i krokarna

 

Ladda ner prisblad »

Kvinna och man skålar med öl
Billigt till Kiel

Precis som tidigare år så erbjuder vi kryssningspriset för er som reser tur och retur på Göteborg-Kiel. Priset gäller för resa tur & retur Göteborg - Kiel alla dagar utom fredag, lördag samt högsäsong 22/6-13/8 2018.

 

Bokning sker i mån av plats, så skynda er att boka!

 

Ladda ner prisblad »

Par i Rügen
TURA TILL RÜGEN

Vi förgyller vintermånaderna med att ta en dagstur till Rügen. På båten njuter vi av både frukostbuffé och julbord och i land så fyller vi kassarna med fina fynd från vår Bordershop som ligger precis vid terminalen.

Har vi lite extra tid i land så tar vi en sväng till det vackra Binz för en promenad längs med stranden. Hur ser er Sassnitztur ut?

 

Ladda ner prisblad »

Polen


Guidade turer

Polen är ett land fyllt med historia och kultur!

För att kunna njuta av det till 100% så rekommenderar vi att ni kontaktar våra kollegor på goforpoland.pl som är specialiserade inom guidade turer i Polen. De har färdiga turer med svensktalande guider som tar er till de mest sevärda platserna i Polen, eller så hjälper de er att sätta ihop ett skräddarsytt paket som passar perfekt för just er och era kunder.

Bordershop

Vi skulle ljuga om vi sa att resan till Polen bara handlar om det som finns iland. Vår Bordershop ombord är inte bara billig – den har även ett fantastiskt utbud!

 

Om ni reser med buss till Polen* så hjälper vi er att lasta ner era varor! Så schysst va?

 

*Vi hjälper även till på Danmark, men det visste du säkert redan

 

Läs mer »

 

underhållning på stena danica
UNDERHÅLLNING

I höst satsar vi extra på att underhålla våra gäster ombord på Stena Vision som går mellan Karlskrona och Gdynia. Varje fredag till söndag så bjuder vi på livemusik, quiz och härlig stämning!

Du kan läsa mer om programmet och våra nöjesvärdar här »

Danmark


skaldjursfest
Skaldjursfestival

Vi fortsätter temahösten på Stena Danica efter succén med Oktoberfest. Den här gången är det skaldjur som gäller till 100%! Utöver vår vanliga buffé så har vi fyllt på med allt vad havet har att bjuda på och ni får ju absolut inte missa våra fina erbjudanden på vin och snaps!

Man kan även avsmaka en räklåda med ett gott glas vitt vin i vår bar om man är på det humöret!

Oslo
Norden runt

Kan du inte bestämma dig om Norge eller Danmark är det bästa grannlandet? Inte vi heller! Därför kan du nu kombinera båda dessa i vår Treländerskryss. Upplev fantastiska Stena Saga med spa, nattklubb och livemusik ombord.

 

Läs mer »

Nya öppettider

Vi har öppet för er från 08:00 till 17:00, måndag till fredag på telefonnummer 0770-67 67 00.
Vi nås även på mail under samma tider på 
business.travel@stenaline.com

Utökade gränskontroller

För att hitta det senaste om de ID-kontroller som äger rum ombord på våra båtar så kan ni klicka er vidare till vår trafikinformation.

 

Läs mer på trafikinformation »