Sök pris & boka

ERBJUDANDEN

Här kan du som busspartner ta del av våra aktuella erbjudanden


Oslo
Nu (åter)introducerar vi Treländerskryssen!

Resan startar med liveunderhållning, dans, shopping och god mat på Stena Saga från Oslo till Fredrikshamn. Dagen efter väntar en härlig frukost ombord och dagen fortsätter med en heldag i Danmark där kanske ett besök i Skagen, Aalborg eller Århus kan vara av intresse. För de som vill stanna en natt i Fredrikshamn rekommenderar vi äventyrsbadet The Reef Hotel & Resort med tropiska bad. Nästa dag hinner gästerna besöka vackra Skagen innan det är dags för båtresan tillbaka till Göteborg. Här kan dina gäster passa på att handla billigt i vår Bordershop för upp till 60% billigare än iland. Valmöjligheterna är många och vi hjälper gärna till att skräddarsy just er treländerskryss!

 

Oslo – Fredrikshamn – Göteborg 

Fr 649:-/pers

 

* per 20 betalande passagerare reser 1 pers gratis. Vid minst 20 personer är bussen kostnadsfri i mån av plats. Priset gäller samtliga dagar i veckan och gäller både med och utan övernattning i land (dock max 2 nätter). Gäller ej i högsäsong, dvs perioden 25/6 2018 - 12/8 2018. Nattavgång med Stena Saga en väg, del i insides 2-bäddshytt, samt frukost (endast avgång från Fredrikshamn måndag kväll, övriga kvällsavgångar från Oslo). Dagavgång med Stena Danica/Jutlandica en väg.

50% rabatt på returresan

Välj den Tysklandslinje som passar er bäst ut från Sverige så får ni 50% rabatt på returresan Sassnitz-Trelleborg. Ni känner väl till våra övriga prisvärda produkter:

 

Om ni väljer att resa dagtid har vi en produkt som heter Alla + bussen på såväl Trelleborg– Rostock som Trelleborg–Sassnitz. Ni får 50% på returresan om ni väljer att åka samma linje ut och hem.

20% rabatt på hemresan
20% rabatt

För er som vill köra rundresor så kan vi nu erbjuda er 20% rabatt från Danmark, Polen och Tyskland. Gäller på linjerna Göteborg–Fredriksham, Karlskrona–Gdynia och Kiel–Göteborg. Välj ut & hemresa som du vill.

*Rabatten gäller när du stannar max 4 nätter i land och gäller ej från Göteborg på fredagar eller Kiel på lördagar.

Partybåten
Partybåten hösten 2019

Fullt ös på Partybåten ombord på Stena Danica på fredag- och lördagskvällar. Ta med vännerna eller kollegorna på en helkväll till havs med underhållning, god mat, dryck, dans och shopping i Bordershop ombord. I höst kommer bl.a. LBSB, 2 Blyga Läppar, Barbados, No Tjafs och många fler.

 

Se artister ombord »


Pris till dig som Bussarrangör:
49:-/pers*

Ta med bussen ombord för endast 800 SEK på lördagar så kan dina gäster handla i Bordershopen och få hjälp med nedlastningen. (Ursäkta! På fredagar kan vi inte erbjuda att ta med bussen)

 

Läs mer »

Par står på däck
Spela Bridge till havs!

Njut av ett inspirerande miljöombyte och ta vännerna ombord på vårt fartyg FS Sassnitz och spela Bridge. Med alla samlade ombord kan ni umgås och spela ostört. En annorlunda bridgedag där ni kan förena nytta med nöje! 

 

299:-/pers 

 

*I priset ingår: Båtresa t/r samma dag Trelleborg – Sassnitz, lokal med bridgebord samt middagsbuffé på hemresan. Priset avser grupper från 20 personer och fler.

Stena Germanica
Krysspriset

Vår transportspecial till Kiel innebär att du får vårt krysspris (+60 kr) om du reser Göteborg–Kiel båda vägar, men undviker att resa fredag eller lördag. Superbilligt! Supertrevligt!