Sök pris & boka

ERBJUDANDEN

Här kan du som busspartner ta del av våra aktuella erbjudanden


Gamla stan i Gdynia
Specialpris på resor till Polen

Det finns få av våra grannländer som är så vackra och så prisvärda som Polen. Med sin riviera, sina vackra städer och sin omfattande historia är en resa till Polen ett komplett paket som passar för alla generationer. Därför vill vi ge våra bussresearrangörer ett specialpris till just Polen.

 

POLENERBJUDANDE

Karlskrona - Gdynia. Resa tur och retur, upp till 4 nätter iland från 559 kr per person*

 

*exempel på resa kvällstur mån-tor t/r inkl del i insides 2-bäddshytt med golvbäddar Boka till och med 31/5. Res mellan 1/4 och 30/6

Gamla stan i Gdansk
Oslo
Nu (åter)introducerar vi Treländerskryssen!

Resan startar med liveunderhållning, dans, shopping och god mat på Stena Saga från Oslo till Fredrikshamn. Dagen efter väntar en härlig frukost ombord och dagen fortsätter med en heldag i Danmark där kanske ett besök i Skagen, Aalborg eller Århus kan vara av intresse. För de som vill stanna en natt i Fredrikshamn rekommenderar vi äventyrsbadet The Reef Hotel & Resort med tropiska bad. Nästa dag hinner gästerna besöka vackra Skagen innan det är dags för båtresan tillbaka till Göteborg. Här kan dina gäster passa på att handla billigt i vår Bordershop för upp till 60% billigare än iland. Valmöjligheterna är många och vi hjälper gärna till att skräddarsy just er treländerskryss!

 

Oslo – Fredrikshamn – Göteborg 

Fr 649:-/pers

 

* per 20 betalande passagerare reser 1 pers gratis. Vid minst 20 personer är bussen kostnadsfri i mån av plats. Priset gäller samtliga dagar i veckan och gäller både med och utan övernattning i land (dock max 2 nätter). Gäller ej i högsäsong, dvs perioden 25/6 2018 - 12/8 2018. Nattavgång med Stena Saga en väg, del i insides 2-bäddshytt, samt frukost (endast avgång från Fredrikshamn måndag kväll, övriga kvällsavgångar från Oslo). Dagavgång med Stena Danica/Jutlandica en väg.