Sök pris & boka

ERBJUDANDEN

Här kan du som busspartner ta del av våra aktuella erbjudanden


Gamla stan i Gdansk
Fri frukost + finfina priser!

I september bjuder vi på fri frukost för grupper på 24h-kryssning, 36h-kryssning och Polen tur och retur. I oktober och november bjuder vi på en frukost per person på både 24h- och 36h-kryssning.*

Vi har även tagit fram ett underbart pris bara för er!

 

Karlskrona - Gdynia. från 559 kr per person

Resa tur och retur, upp till 4 nätter iland. 

 

*gäller endast nybokningar.

 

Ladda ner priser och läs mer » 

 

Oslo
Nu (åter)introducerar vi Treländerskryssen!

Resan startar med liveunderhållning, dans, shopping och god mat på Stena Saga från Oslo till Fredrikshamn. Dagen efter väntar en härlig frukost ombord och dagen fortsätter med en heldag i Danmark där kanske ett besök i Skagen, Aalborg eller Århus kan vara av intresse. För de som vill stanna en natt i Fredrikshamn rekommenderar vi äventyrsbadet The Reef Hotel & Resort med tropiska bad. Nästa dag hinner gästerna besöka vackra Skagen innan det är dags för båtresan tillbaka till Göteborg. Här kan dina gäster passa på att handla billigt i vår Bordershop för upp till 60% billigare än iland. Valmöjligheterna är många och vi hjälper gärna till att skräddarsy just er treländerskryss!

 

Oslo – Fredrikshamn – Göteborg 

Fr 649:-/pers

 

* per 20 betalande passagerare reser 1 pers gratis. Vid minst 20 personer är bussen kostnadsfri i mån av plats. Priset gäller samtliga dagar i veckan och gäller både med och utan övernattning i land (dock max 2 nätter). Gäller ej i högsäsong, dvs perioden 25/6 2018 - 12/8 2018. Nattavgång med Stena Saga en väg, del i insides 2-bäddshytt, samt frukost (endast avgång från Fredrikshamn måndag kväll, övriga kvällsavgångar från Oslo). Dagavgång med Stena Danica/Jutlandica en väg.