Sök pris

ERBJUDANDEN

Här kan du som busspartner ta del av våra aktuella erbjudanden


Oslo
Nu (åter)introducerar vi Treländerskryssen!

Resan startar med liveunderhållning, dans, shopping och god mat på Stena Saga från Oslo till Fredrikshamn. Dagen efter väntar en härlig frukost ombord och dagen fortsätter med en heldag i Danmark där kanske ett besök i Skagen, Aalborg eller Århus kan vara av intresse. För de som vill stanna en natt i Fredrikshamn rekommenderar vi äventyrsbadet The Reef Hotel & Resort med tropiska bad. Nästa dag hinner gästerna besöka vackra Skagen innan det är dags för båtresan tillbaka till Göteborg. Här kan dina gäster passa på att handla billigt i vår Bordershop för upp till 60% billigare än iland. Valmöjligheterna är många och vi hjälper gärna till att skräddarsy just er treländerskryss!

 

Oslo – Fredrikshamn – Göteborg 

Fr 649:-/pers

 

* per 20 betalande passagerare reser 1 pers gratis. Vid minst 20 personer är bussen kostnadsfri i mån av plats. Priset gäller samtliga dagar i veckan och gäller både med och utan övernattning i land (dock max 2 nätter). Gäller ej i högsäsong, dvs perioden 25/6 2018 - 12/8 2018. Nattavgång med Stena Saga en väg, del i insides 2-bäddshytt, samt frukost (endast avgång från Fredrikshamn måndag kväll, övriga kvällsavgångar från Oslo). Dagavgång med Stena Danica/Jutlandica en väg.

legoland
Legoland!

Du har väl inte missat att Legoland öppnar redan den 1 april och sedan har öppet ända fram till höstlovet. Passa på att besöka förra årets succé – LEGO® NINJAGO® World!

RESA 3 NÄTTER

FR 515:-/PERS

Legoland »

Höstens avgångar

Passa på att boka upp kompisgänget och gör er redo för en helkväll till havs! Vi kör varje lördag med start den 23 september. 

  •  13, 23 & 30 september
  • 7, 14, 21 & 28 oktober
  • JULBORD: 1,2,8,9,15 december

Läs mer »