Sök pris & boka

ERBJUDANDEN

Här kan du som busspartner ta del av våra aktuella erbjudanden


Oslo
Nu (åter)introducerar vi Treländerskryssen!

Resan startar med liveunderhållning, dans, shopping och god mat på Stena Saga från Oslo till Fredrikshamn. Dagen efter väntar en härlig frukost ombord och dagen fortsätter med en heldag i Danmark där kanske ett besök i Skagen, Aalborg eller Århus kan vara av intresse. För de som vill stanna en natt i Fredrikshamn rekommenderar vi äventyrsbadet The Reef Hotel & Resort med tropiska bad. Nästa dag hinner gästerna besöka vackra Skagen innan det är dags för båtresan tillbaka till Göteborg. Här kan dina gäster passa på att handla billigt i vår Bordershop för upp till 60% billigare än iland. Valmöjligheterna är många och vi hjälper gärna till att skräddarsy just er treländerskryss!

 

Oslo – Fredrikshamn – Göteborg 

Fr 649:-/pers

 

* per 20 betalande passagerare reser 1 pers gratis. Vid minst 20 personer är bussen kostnadsfri i mån av plats. Priset gäller samtliga dagar i veckan och gäller både med och utan övernattning i land (dock max 2 nätter). Gäller ej i högsäsong, dvs perioden 25/6 2018 - 12/8 2018. Nattavgång med Stena Saga en väg, del i insides 2-bäddshytt, samt frukost (endast avgång från Fredrikshamn måndag kväll, övriga kvällsavgångar från Oslo). Dagavgång med Stena Danica/Jutlandica en väg.

Par står på däck
Spela Bridge till havs!

Njut av ett inspirerande miljöombyte och ta vännerna ombord på vårt fartyg FS Sassnitz och spela Bridge. Med alla samlade ombord kan ni umgås och spela ostört. En annorlunda bridgedag där ni kan förena nytta med nöje! 

 

299:-/pers 

 

*I priset ingår: Båtresa t/r samma dag Trelleborg – Sassnitz, lokal med bridgebord samt middagsbuffé på hemresan. Priset avser grupper från 20 personer och fler.

Busschaufför
Få krysspriset

Vår Transportspecial till Kiel innebär att du får vårt krysspris (+60:-) om du reser Göteborg – Kiel båda vägar, men undviker att resa fredag eller lördag. Superbilligt! Supertrevligt!

stena danica
Partybåten till Danmark

Partybåten fortsätter 2019 ombord på Stena Danica på fredag- och lördagskvällar. Ta med vännerna eller kollegorna på en helkväll till havs med underhållning, god mat, dryck, dans och shopping i Bordershop ombord. 

 

Se alla artister »

 

Under 3 helger i vår kan du åka Partybåten redan kl. 16.00. Åter i Göteborg kl. 23.20. 

• 3 & 4 maj

• 10 & 11 maj

Pris till dig som Bussarrangör:
49:-/pers*

Ta med bussen ombord för endast 800 SEK på lördagar så kan dina gäster handla i Bordershopen och få hjälp med nedlastningen. (Ursäkta! På fredagar kan vi inte erbjuda att ta med bussen)

 

Ladda ner pdf »