Sök pris & boka

STENA DANICA 50 ÅR!

Den 24 juni bjuder vi dig på födelsedagsfest ombord!

Vi vill tacka alla fantastiska resenärer som har rest med oss till Danmark sedan 1965. Ta del av vårt firande med utställningen av de första 50 åren i Danmarksterminalen. Dessutom öppnar vi upp Masthuggskajen och bjuder på en härlig kajfest i fyra dagar. Vi har skapat minnen i över 50 år – för oss har resan bara börjat.


Födelsedagsfest - fira med oss!

Nu har vi släppt ytterligare resor - först till kvarn!

Åk på en härlig dagstur med Stena Danica till Fredrikshamn och ta del av firandet ombord! 


Morgontur 24/6

Ut 08.00 hem 11.50 eller 20.00


Kvällstur 24/6

Ut 16.00 hem 20.00


Vi bjuder 0:-/person


Erbjudandet gäller begränsat antal platser. Boka max 2 vuxna & 3 barn.

KALas OMBORd!

Vi firar med pompa och ståt ombord på Stena Danica den 24 juni. Denna dagen bjuder vi på underhållning hela dagen och kvällen på alla däck ute och inne. Redan i terminalen börjar festen med Flottans manskör runt kl 07.00 och det fortsätter sedan ombord med bland annat Apperance som håller en sprakande ABBA-show, Stephen Auckles as Elvis & Jerry Lee Lewis och Dj Alexander som höjer stämningen ytterligare.


För hela familjen

Nicke Nyfiken hälsar alla barn välkomna till massor av bus ombord! Med aktiviteter så som ansiktsmålning, Piraternas Skattjakt, cirkuskonster och familje-Karaoke blir det inte några tråkiga stunder!


Hela programmet »

Erbjudanden ombord

Hela veckan från 23-28 juni hittar du födelsedagserbjudanden i butiken ombord. Den 24 juni kommer du dessutom att kunna provsmaka och testa. Som vanligt har vi fyllt på med bland annat godis, smycken, doftnyheter, kosmetika, och hudvård. Handla för upp till 50% billigare än i land.


Födelsedagsmeny

Helstekt Rödspätta 99 kr

Black & White 109 kr

Drink San Francisco 50 kr

Jubileumsbuffé 179 kr - förboka få 10% rabatt!

MYSIGA FREdRIKSHAMN

Anpassa avgångarna och stanna några timmar iland. I Fredrikshamn finns det något för alla.


Palmestranden - Här möts du av vit sand och susande palmer. Ta det lugnt, spela beachvolleyboll eller ladda med en fullmatad picknickkorg och låna en grill. Hit går det buss från terminalen (20dkk).


Shopping - Utmed de mysiga gågatorna i centrum hittar du klädaffärer, vinbutiker, inredningsbutiker, sportbutiker, skoaffärer, mysiga kaféer m.m.


Läs mer om Fredrikshamn »

Kajfest

Nu slår vi på stort! Det är inte bara Danicas 50-års dag, vi bjuder även in alla göteborgare till kajfest. Välkommen till Stena Line och Masthuggskajen! Gratis båt till volvo ocean race village.


kajfest.stenaline.se »