Sök pris & boka

Om båtresan


Hur fungerar sovkojerna på Trelleborg-Rostock?

På våra fartyg Skåne och Mecklenburg-Vorpommern erbjuder vi nu sovkojer till våra gäster. För allas säkerhet vänligen följ våra ordningsregler. I annat fall förbehåller vi oss rätten att utesluta gästen från resan och att vidta rättsliga åtgärder. Åldersgräns: 16 år.


KÄNN DIG SOM HEMMA

Sovkojerna är 200 cm x 90 cm och erbjuder USB-laddare, väckarklocka, luftkonditionering, ljus, WLAN och gardin att stänga. Kojerna är ej helt ljudisolerade.

boardingkortet ger dig tillgång

Visa boardingkortet i Informationen för att få tillgång till värdeskåpet och dörren till kojrummet. Placera skor, ytterplagg och bagage i skåpet (vi ansvarar ej för eventuella förluster). Vi rekommenderar ett litet handbagage.

Hungrig på resan?

Cafeteria finns på däck 9 (”Skåne”) och däck 5 (”Mecklenburg-Vorpommern”). Denna öppnar 30 minuter före avgång och är öppen till ankomst. Frukost serveras från kl 05:00.

Området är utrustat med rökdetektor och brandlarm. Innan du går in i din sovkoj så kontrollera vad som gäller vid alarm och närmaste väg till samlingsplats. 

Djur är ej tillåtna på området och rökning, alkohol eller någon form av förtäring är förbjudet i kojerna (en flaska vatten är ok att ta med in i sovkojerna).

Välkommen ombord!

Om du skulle behöva hjälp, tveka inte att kontakta vår personal ombord!