Sök pris

Studenterbjudanden med Stena Line

Trött på plugget? Här har du studenterbjudanden som tar dig långt från tentasalen

Att vara student kan vara hur gött som helst. Men det kan också vara tröttsamt med alla tentor, inlämningar och presentationer. Så nu erbjuder vi dig möjligheten att komma bort från plugget, perfekt om du vill koppla av efter en tentavecka eller besöka kompisar som studerar utomlands. Det bästa av allt? Våra erbjudanden är perfekta för studentplånboken.

 

OBS! Vid kontroll ombord ska giltig studentlegitimation och ID-handling kunna visas upp.


ERBJUDANDEN TILL TYSKLAND

——————————————————————

dagstur trelleborg sassnitz student
Ta en dagstur till Tyskland

Som student får du rabatt på dagstur mellan Trelleborg-Sassnitz. Under en dagstur till Sassnitz kan du exempelvis uppleva Rügen – Tysklands riviera och största ö – perfekt för lite avkoppling i studierna.

 

Dagstur Trelleborg-Sassnitz T/R

fr. 117:- 68:-/pers*

*Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter. Bokningsavgift tillkommer vid personlig service. Boknings- och reseperiod 1/9 2016 till 15/6 2017.


Boka erbjudande »

student berlin trelleborg sassniz
Roadtrip till Berlin!

Som student får du rabatt på ekonomibiljetter mellan Trelleborg-Sassnitz. Härifrån kan du exempelvis ta dig vidare till metropolen Berlin på bara några timmar om du har bil!

 

 

Trelleborg-Sassnitz Turbiljett Ekonomi

fr. 249:- 144:-/ 1 perS & bil*

*Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter. Ta med fler i bilen för 114:-/vuxen. Bokningsavgift tillkommer vid personlig service. Boknings- och reseperiod 1/9 2016 till 15/6 2017.


Boka erbjudande »

TIPS INFÖR RESAN

——————————————————————

BORDERSHOP I SASSNITZ

3 år i rad har vår Bordershop i Sassnitz varit billigast i Aftonbladets prisjämförelse. Åk på en dagstur och handla eller shoppa på vägen hem från Tyskland.

 

För öppettider & sortiment
bordershopsassnitz.stenaline.se »

student karta skåne stena line
Ta pågatåget till Trelleborg!

Med Pågatåget tar du dig enkelt till Trelleborg från Malmö, Lund eller Helsingborg. Från centralstationen i Trelleborg har du bara någon minuts promenad till Stena Line.

 

Du köper din tågbiljett separat via Skånetrafiken.

OBS! Vid kontroll ombord ska giltig studentlegitimation och ID-handling kunna visas upp.