Sök pris

Julmarknader i Tyskland, Polen & Danmark

Kom i stämning inför julen på mysiga julmarknader!

Julmarknader inför julen är minst lika viktigt som tomten på julafton! I slutet av november förvandlas stadskärnorna i Danmark, Polen & Tyskland till ett paradis för julälskare. Kom i stämning med läckra dofter, stämningsfull musik och ljus som lyser upp i vintermörkret.


Berlin julmarknad
Julresor


Danmark

fr 99:-/pers

Läs mer & boka »

 

Polen

fr 99:-/pers

Läs mer & boka »

 

Tyskland

fr 249:-/bil & 1 pers

Läs mer & boka »

 

Kielkryss

FR 699:-/PERS

Läs mer & boka »

Tyskland

 
Julens hemland, eller? Här finns mängder av julmarknader, oavsett vart du kommer. Här hittar du några av favoriterna som du inte får missa!

Julmarknad Tyskland
Kiel

Stämningsfull julmarknad på gångavstånd från färjan. Njut av tyska delikatesser. Besök Holztenplatz, Alten Markt och Rådhusplatsens skridskobana. Mer om julmarknader i Kiel hittar du på kieler-weihnachtsmaerkte.de.

 

Läs mer om Kiel »

lubeck julmarknad
Lübeck

Få fin utsikt över Lübeck från Pariserhjulet och köp god marsipan som staden är berömd för. Perfekt julgåva! Strosa runt och njut av den välbevarade medeltida stadskärnan i juletider.

 

Läs mer om Lübeck »

Julmarknad i Berlin
Berlin

Upplev julmarknader när de är som bäst. Smaka på den speciella Berliner currywürsten tillsammans med brända mandlar, glaserade äpplen och naturligtvis rykande varm Glühwein.

 

Läs mer om Berlin »

Danmark

 
Åk till Danmarks julstäder Aarhus och Aalborg och låt julstämningen infinna sig bland julpynt och danska delikatesser.

Par på julmarknad
Fredrikshamn

Mysiga Fredrikshamn påbörjar officiellt sin julshopping den 25/11 med Open by Christmas då även stadens julbelysning tänds. Här upplever du en härlig julstämning, en perfekt resa några timmar från Göteborg.

 

Läs mer om Fredrikshamn »

Jul i Danmark
Aalborg

På Gamla Torget finns en stämningsfull julmarknad med unik shopping och smaskiga danska delikatesser som hör julen till. Missa inte att strosa längs de julpyntade gågatorna.

 

Läs mer om Aalborg »

julmarknad aarhus
Aarhus

Kliv in i den Gamle By och känn hur julstämningen infinner sig. Här får du uppleva julen som den såg ut i gamla dagar. Julklappsinspireras och shoppa i Latinerkvarteren.

 

Läs mer om Aarhus »

Polen

 
Julmys i trestadsområdet Sopot, Gdansk och Gdynia eller åk vidare till storstaden Warszawa. Oavsett vad du väljer kan du räkna med maxad julstämning!

gdansk julmarknad
Gdansk

Gdansk är verkligen vackert till jul med dekorerade gator och torg. Njut av lokala delikatesser och passa på att shoppa julklappar i de stora galleriorna!

 

Lär mer om Gdansk »

Warszawa Julmarknad
Warszawa

Hela Gamla stan och den kungliga vägen är full av julkänsla. Strosa runt bland mysiga gränder och torg och njut av varm glühwein eller en öl med kryddor och honung. En garanterat julig upplevelse!

 

Läs mer om Warszawa »

Lettland

 
Uppstickaren Riga briljerar med en riktigt härlig julmarknad i Gamla stan som väl är värd ett besök.

julmarknad i riga
Gamla stan, riga

Besök charmiga Riga i vinter och strosa runt i Gamla stan. Här kommer du i härlig julstämning bland mysiga stånd med hantverk, mat, och juldrycker.

 

Läs mer om Riga »

Boka boende

Du får alltid rabatt på båtresan när du bokar boende samtidigt. Välj bland hotell, stugor, äventyrsland och mycket mer på våra destinationer.

 

ALLTID RABATT

PÅ BÅTRESAN!

 

Sök pris & boka 

bordershop
Bordershop ombord

I Bordershop ombord på alla våra färjor kan du passa på att fynda drycker upp till 60% billigare än iland. Förbered din shopping och kolla in utvalda delar av sortimentet på shopping.stenaline.se.