Sök pris & boka

Julmarknader i Tyskland, Polen & Danmark

Kom i stämning inför julen på mysiga julmarknader!

Julmarknader inför julen är minst lika viktigt som tomten på julafton! I slutet av november förvandlas stadskärnorna i Danmark, Polen & Tyskland till ett paradis för julälskare. Kom i stämning med läckra dofter, stämningsfull musik och ljus som lyser upp i vintermörkret.


Mysig julmarknad
Tyskland

Julens hemland, eller? Här finns mängder av julmarknader, oavsett vilken stad du besöker. Här hittar du några av favoriterna som du inte får missa!

Tjejer på julmarknad
Kiel

Fem julmarknader 2021 är planerade mellan 22/11-30/12 på följande platser:

  • Rathausplatz
  • Holstenplatz
  • Asmus-Bremer-Platz
  • Altstadt
  • Die Holtenauer: Bernhard-Minetti-Platz

Lübeck
Lübeck

10 julmarknader är planerade i Lübeck under 2021 med start 20/11.

Julmarknader i Lübeck

Julmarknad i Berlin
Berlin

Upplev julmarknader när de är som bäst. Smaka på den speciella Berliner currywürsten tillsammans med brända mandlar, glaserade äpplen och naturligtvis rykande varm Glühwein.

 

Julmarknader i Berlin

Hamburg
Hamburg

Berömt för sina julmarknader som sträcker sig över flera torg i innerstaden där den största breder ut sig på torget framför rådhuset. Varje kväll åker tomten och hans renar över området med sin magiska släde. Ett eldorado för julälskaren som bjuder på något för alla sinnen.

 

Julmarknader i Hamburg

Julmarknad Tyskland
Rostock

Julmarknaderna 2021 är planerade mellan 21/11-22/12.

Danmark

 
Åk till Danmarks julstäder Århus, Fredrikshamn och Ålborg och låt julstämningen infinna sig bland julpynt och danska delikatesser.

Ålborg

Kom i julstämning och upplev den danska ”hyggen” på julmarknaden på Gammeltorv i Ålborg City. Unik shopping och smaskiga danska delikatesser som hör julen till. Strosa längs de julpyntade gågatorna sedan avsluta med en tur i pariserhjulet och njut av utsikten över Ålborg stad.

 

Jul i Ålborg

Julmarknad i Danmark
Århus

Den Gamle By! Ta del av julens historia under mer än 400 år och gör ett besök på 1800-talet när de första julgranarna kom och hitta helt unika julklappar.

 

Julmarknader i Århus

Julmarknad i Danmark
Fredrikshamn

I december är det extra mysigt i Fredrikshamn då miljoner av ljus tänds och affärerna har längre öppettider. Passa på att shoppa lokala specialiteter i de små specialbutikerna.

 

Jul i Fredrikshamn

Polen

 
Julmys i trestadsområdet Sopot, Gdansk och Gdynia eller åk vidare till storstaden Warszawa. Oavsett vad du väljer kan du räkna med maxad julstämning!

Julmarknad i Wrocław
Wrocław

Inget beslut angående julmarknaderna 2021 är taget i dagsläget.

Julmarknad i Gdansk
Gdansk

Inget beslut angående julmarknaderna 2021 är taget i dagsläget.

Julmarknad i Warzawa
Warszawa

Inget beslut angående julmarknaderna 2021 är taget i dagsläget.

Boka boende

Du får alltid rabatt på båtresan när du bokar boende samtidigt. Välj bland hotell, stugor, äventyrsland och mycket mer på våra destinationer.

 

ALLTID RABATT

PÅ BÅTRESAN!

 

Sök pris & boka