Sök pris & boka

Erbjudanden till LO mervärde


lo mervärde erbjudanden
Hej!

Som medlem i LO Mervärde erbjuder vi dig en mängd rabatter på Stena Line. Ta gärna en titt på våra aktuella erbjudanden och ta en resa med familj eller vänner. Välkommen ombord!

Aktuella erbjudanden


Här hittar du aktuella erbjudanden för LO Mervärde
Båtresa till Danmark

Upplev Danmark tillsammans med familj eller vänner. Besök vackra Skagen, hippa Aarhus eller varför inte njuta av de breda sandstränderna i Lökken?

 

Göteborg-Fredrikshamn/Varberg Grenå

upp till 15% rabatt*

*Gäller personbiljett, bil/husbil/släp och MC i kategori Flexi och Premium. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Påfart eller ombordstigning kräver giltigt medlemskort i aktuellt förbund.

 
Boka erbjudandet »

Båtresa till Polen

Polen klättrar ständigt på topplistorna över svenskarnas favoritresmål. Här finns allt från härliga spa-upplevelser till prisvärd shopping.

 

 

Karlskrona-Gdynia

10% rabatt*

*Gäller personbiljett, bil/husbil/släp och MC i kategori Flexi och Premium. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Påfart eller ombordstigning kräver giltigt medlemskort i aktuellt förbund.

 
Boka erbjudandet »

Båtresa till Tyskland

Besök Tyskland och dess härliga natur, matkultur eller ta dig neråt i Europa.

 

Göteborg-Kiel/Trelleborg-Sassnitz/Trelleborg-Rostock

upp till 20% rabatt*

*Gäller personbiljett, bil/husbil/släp och MC i kategori Flexi och Premium. Endast Flexi på linjerna Trelleborg-Sassnitz och Trelleborg-Rostock. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Påfart eller ombordstigning kräver giltigt medlemskort i aktuellt förbund. 20% rabatt gäller 1/1-31/3 och 1/10-31/12 för linjerna Trelleborg-Rostock och Trelleborg-Sassnitz.

 

Boka erbjudandet »

Båtresa till Lettland

Upptäck Lettland och vackra Riga, bara några timmars bilresa från hamstaden Ventspils. Passa även på att handla i vår Bordershop i land.

 

Nynäshamn-Ventspils

10% rabatt*

*Gäller personbiljett, bil/husbil/släp och MC (rabatt gäller ej hytt) i kategori Flexi. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Påfart eller ombordstigning kräver giltigt medlemskort i aktuellt förbund.

 

Boka erbjudandet »