Julbuffé

Snart är den här – tiden på året då du kan njuta av julens alla läckerheter!

 

Vi laddar inför festligheterna med både härlig julbuffé och underhållning ombord på vår på linje Göteborg –Fredrikshamn.

Kom i julstämning och boka en dagstur till Fredrikshamn mellan den 17 november och 17 december, och lägg till vår goda julbuffé till din bokning för endast 299 kr per vuxen och 149 kr per barn (upp till 15 år). 

 

Upplev en dag till havs ombord på Stena Danica eller Stena Jutlandica och njut av en härlig resa med storlagen utsikt, låt dig underhållas av våra nöjesvärdar* och njut av vår goda julbuffé med traditionella svenska smaker. På vår julbuffé hittar du både varma och kalla rätter tillsammans med goda desserter och drycker. 

 

Passa även på att på att redan nu inhandla dina julklappar i vår butik ombord. Här hittar du allt från kosmetik, drycker, leksaker och parfymer till bra priser.

 

Låt oss hjälp dig i julstressen genom att unna dig själv och dina nära och kära en dag där ni bara kan koppla av och ha roligt tillsammans!

 

Julbordsprogram:

• Julbord serveras på Stena Danica varje dag mellan den 17 november och 17 december 2022.

• Stena Jutlandica serverar julbord torsdag till lördag mellan den 17 november och 23 december 2022.

• *Underhållningen är på våra dagsturer till Fredrikshamn på Stena Danica mellan den 17 november och 17 december. Ingen underhållning på Stena Jutlandica.

 

 

Pris för julbord:

299 kr per vuxen

149 kr per barn (upp till 15 år)

Biljettpriset för en dagstur till Fredrikshamn tillkommer förutom buffékostnaden ovan. Lägg bara till julbord på din resa vid bokningstillfället. 

 

Avgång
Retur