Färja till Hangö och Nynäshamn

Resa mellan Nynäshamn i Sverige och Hangö i Finland med Stena Lines senaste rutt som öppnar i april. Du reser bekvämt mellan de sägenomspunna svenska och finska kusterna under en 13 timmars lugn överfart ombord på Stena Urd och Stena Gothica. På resan har du tillgång till bekväma sittplatser, underhållning, utsökt mat och dryck samt strålande utsikt från soldäck. Boka en personlig hytt för extra avkoppling och avskildhet – det finns till och med husdjurshytter för fyrbenta vänner. Vår nya rutt är vårt senaste sätt att erbjuda förbindelser för passagerare i hela Europa. Välkommen ombord. 

 

Nynäshamn till Hangö – porten till Finland

Hamnstaden Hangö, på Finlands södra kust, är porten till landets kultur och naturliga skönhet. I denna lilla hamnstad – två timmar med bil från Helsingfors – kan du fördjupa dig i den finska livsstilen, från landets typiska ombonade komfort till storslagna naturlandskap och finsk mat i världsklass. Ditt finska äventyr börjar i Hangö ... men med så många saker att göra skulle du förlåtas om du ägnar hela resan åt att utforska Hangös unika charm. 

 

Upptäck Finlands södra kust

Hangö är den sydligaste staden på det finska fastlandet och är ett dynamiskt kulturellt centrum med en 130 km lång kustlinje kantad av underbara stränder. Staden är en värld för sig jämfört med Finlands livliga huvudstad Helsingfors, och kombinerar den lilla stadens charm med helt unika upplevelser. Ta dig tid att utforska lummiga vandringsleder, resa till den havsnära skärgårdens makalösa naturområden eller bara njut av solskenet på en av Finlands bästa badorter. 

 

Ta en bilsemester från Hangö till Nynäshamn

Nynäshamn ligger på den natursköna halvön Södertörn och är ett populärt resmål för både lokalbefolkning och turister. Om du kommer för att utforska Stockholms unika storstadsliv, båtluffa mellan skärgårdens öar eller för en rundresa i sydöstra Sverige, är Nynäshamn en perfekt utgångspunkt för en oförglömlig semester. 

 

Utforska Nynäshamn och Sveriges östkust

Nynäshamn har några av de mest fantastiska vandringslederna i ett land känt för sin storslagna natur, med otaliga fantastiska vyer och oändliga fototillfällen. Intill denna charmiga hamnstad finns öar som väntar på att bli utforskade i kajak, och på nära håll den pulserande huvudstaden Stockholm en timmes bilresa bort, som blir ännu mer oförglömlig med ett stopp på vägen vid den fridfulla Tyresta nationalpark. 

Resa mellan Nynäshamn i Sverige och Hangö i Finland med Stena Lines senaste rutt som öppnar i april. Du reser...

Läs mer Läs mindre

Res med Urd och Stena Gothica

till Nynäshamn och Hangö

Från 790 kr enkel resa, bil, förare och plats

Avresa
Ankomst
Längd
Check-in stänger
FÄRJA
Status

Färjor som trafikerar rutten

  • Urd ferry at sea
    Urd
  • Stena Gothica ferry leaving the port
    Stena Gothica

Hamnar

Karta som visar rutterna till och från Finland
Map showing routes and ports to and from Sweden

Ta vår nya rutt från Hangö till Nynäshamn! Hangö hamn ligger på Finlands sydkust. Infarten till hamnen ligger vid huvudgaten mittemot torget på Korsmaninkatu (Korsmansgatan).

Visa sidan Hangö hamn

Våra färjor avgår nu från den nya Norviksterminalen som ligger 4 km (10 minuters bilresa) från Nynäshamns centrum. Det finns flera taxitjänster till den nya terminalen från tåg-/busstationen.

Visa sidan Hamnen i Nynäshamn

Res med Urd och Stena Gothica

till Nynäshamn och Hangö

Från 790 kr enkel resa, bil, förare och plats

Avgång
Retur

Kundtjänst

Har du frågor eller behöver du hjälp med din bokning? Kontakta vår kundsupport eller hitta svaren på de vanligaste frågorna i våra Vanliga frågor.