Sök pris & boka

Välkommen till Santa Line!

Vi tar dig närmare julen

På Stena Line älskar vi julen. Därför byter vi även i år namn till Santa Line. Vi tar dig till stämningsfulla julmarknader medan du njuter av det välfyllda julbordet ombord och fyndar i vår Bordershop. Välkommen!


Santa Line  Stena Line båt med gran
Jul i Tyskland

Upplev Tysklands glittrande och stämningsfulla julmarknader på de historiska och vackert dekorerade torgen. Njut av doften av rykande glüwein & rostade mandlar. Ett eldorado för julälskaren! 

 

Upplev julstämning ombord, njut av härligt julbord och passa på att shoppa julklappar. Läs mer om julmarknader i Tyskland och vad som händer ombord.

 

Tysklands jul  »

Jul i danmark

Åk på en julresa till Danmark och besök mysiga julmarknader. I perioden fram till jul är det julstämning på hög nivå med många trevliga julaktiviteter för både vuxna och barn.

 

Redan ombord kan ni få julstämning - ät julbord eller shoppa julklappar i vår nya Outlet ombord på Danica.

 

Läs mer om vad som händer ombord och i Danmark. 

 

Danmark jul »

Jul i Polen

Här pryder vackra juldekorationer städernas gator, torg och julmarknader. Handla julklappar i de charmiga butikerna eller i de stora galleriorna och avnjut god mat på de mysiga restaurangerna till halva priset mot hemma!

 

Redan ombord kan ni avnjuta vårt julbord inkl öl och vin. På fredagar och lördagar erbjuder vi även underhållning ombord på Vision.

 

Polens Jul »

 

Julbord ombord

Ta med vännerna, familjen eller kollegorna och njut av vårt välfyllda julbord ombord. Julbordet serveras på utvalda linjer och fartyg. Passa på att säkra dina platser redan nu! 


Läs mer & boka »

Julmarknader

I slutet av november förvandlas stadskärnorna i Danmark, Polen & Tyskland till ett paradis för julälskare. Kom i stämning med läckra dofter, stämningsfull musik och ljus som lyser upp i vintermörkret.

 

Läs mer & boka »