Sök pris & boka

Boka tidigt rabatt - 50% på båtresan

BOKA BÅTRESA + BOENDE INNAN 7 APRIL och FÅ 50% rabatt på båtresan. Ord. pris 20%.

Ta med bilen, vännerna och kärleken och möt våren i Danmark. Bara en kort båtresa bort finns mysiga städer, god mat, rolig shopping, kulturupplevelser och en avslappnad stämning. Ta in på någon mysig kro eller gör boendet till en upplevelse i sig och övernatta på ett lyxigt slott eller ett toppmodernt designhotell.


BOKA NU RES I VÅR & SOMMAR!

Boka båtresa + boende samtidigt innan den 7 april 2014, och få 50% på båtresan. Erbjudandet gäller för destination Danmark, Polen och Tyskland.Gäller endast båtresa och inte hytter och andra arrangemang ombord. 


Boka din resa genom att söka ditt boende i bokningsdialogen till höger, eller välj ett utav våra rekommenderade boenden i flikarna ovan. Du hittar alltid våra mest rekommenderade boenden under båtresa + boende på respektive destination. 


SÅ GÖR DU FÖR ATT BOKA

För att erhålla rabatten anger du erbjudandekoden BOKATIDIGT i sista steget när du slutför din bokning av båtresa + boende.


Ordinarie pris, 20% på båtresan, kommer att visas fram till dess att du anger koden och räknar om priset i sista steget. När du räknat om priset kommer du totalt att få 50% på båtresan.

BARSLIGT SKOJ I DANMARK!

Danmark är så många barnfamiljers favoritresmål, här vimlar det av äventyrsbad, feriecenter, djurparker och akvarium där både stora och små har lika roligt. Det råder så gott som badgaranti på T ex The Reef Hotel & Resort, och Lalandia®.


Familj & barn » 

FRIHET MED SEMESTERHUS

Hyr ett semesterhus och lev ett enklare semesterliv. Bo vid någon badstrand eller med utsikt över glittrande hav. Njut på uteplatsen, ta strandpromenader, laga mat tillsammans eller gör utflykter till någon närbelägen mysig by.


Semesterhus »

Bo på kro eller slott

Bo elegant och romantiskt i ett gammalt slott, i Danmark finns det flera herrgårdar och slott att välja mellan. Eller varför inte ta in på en typisk dansk kro nära naturen med genuin och varm gästfrihet.


Slott & Kro »

SMULTRONSTÄLLEN i städerna

Ta med vännerna eller den du tycker om på en tur till Danmark. Bara en kort båtresa  bort finns mysiga städer, god mat, rolig shopping, kulturupplevelser och en avslappnad stämning. Passa på att stanna några extra dagar och åk på upptäcktsfärd längs kusten. 


Städer & smultronställen »