Sök pris & boka

Dagstur danmark

Göteborg-Fredrikshamn –Välkommen ombord på nya Stena Danica

Nu kommer Karibien till Göteborg. Årets stora nyhet på Stena Danica är The Reef Bar med härlig havsutsikt, palmer och drinkar högst upp på däck 9. Nya temadagar ombord gör det enkelt att välja en dagstur eller kvällstur som passar dig vare sig du gillar bingo & spel, dansbandsmusik, Quiz, shopping, party eller After Work! Träffa barnens nya favorit Happy – vår tumlare som gör alla glada på helger och skollov.
Nu finns det alltid något kul att göra om du är i Göteborg!


Årets stora nyhet!

The Reef Bar - en karibisk upplevelse till havs ombord på Stena Danica »

 

DAGSTURSPRISER

Göteborg-Fredrikshamn t/r

 

fr 99:- /PERS

 

Familjebiljett
fr 345:- /2 vuxna +3 barn

 

Student
fr 79:- /PERS

Åldersgräns: 18 år.

 

Boka dagstur »

OMBORD PÅ STENA DANICA


Temadagar ombord på Stena Danica
Temadagar ombord

Gillar du bingo, dans eller frågesport? ombord på Stena Danica har varje dag ett tema. Nytt för i år är att vi har liveunderhållning varje tisdag - söndag. Välj den dag som passar dig bäst!

 

Temadagar »  

Aw-båten ombord på Stena Danica
AW-båten

Varje fredag fram till sommaren avgår AW-Båten för dig som vill avrunda arbetsveckan med en unik karibisk After Work i, årets stora nyhet, The Reef Bar! Happy Hour, skön musik, dryckesprovning och ett skönt gung utlovas tur och retur till Danmark. En kväll du inte vill missa!

 

Läs mer & boka »

 

stena danica
Partybåten!

Utvalda lördagar avgår Partybåten för dig som vill festa en kväll till havs. Medan kapten kör tur och retur till Danmark kan du partaja till partybandet i baren och dansa tills du storknar! 

 

Läs mer & boka »  

Belse-Boat
Belse-boat - 25 maj

Åk med på en kvällstur till Danmark för att fira att Belsepub firar 20 år! För att fira detta lite extra kommer vi ordna ytterligare en Belse-Boat, en kryssning i den hårda rockens tecken. Förbered er på en helvetisk hårdrockig resa med; Stoner-Sludge-Rock-Metal som förtecken på Kattegatt!

  

Läs mer »