Sök pris & boka

Att göra på båten till Danmark!

På Stena Danica händer det alltid något kul!

Det finns mycket att välja på när du tar en dagstur till Danmark. Allt ifrån danskryss och jazzkryss till bingo och en och annan svängig trubadur förgyller din resa tur och retur till Danmark. Välj vad som passar dig!

 

Gäller ombord på Stena Danica om inget annat anges.


Aktuellt ombord


Nyheter och aktuella kampanjer ombord på Stena Danica och Stena Jutlandica. Snart kommer vårens händelser!

Varje vecka på Stena Danica!


Vår löpande underhållning på Stena Danica kan du njuta av när du vill under året.
Bingo
Bingokryss!

Varje tisdag kör vi bingo ombord på Danica! Slå dig ner och spela om presentkort, resecheckar och goda vinster i baren. Vi kör två spel/väg. God stämning och applåder utlovas!

Missa inte trubaduren som höjer stämningen ytterligare. Medlemmar i Extra reser fr 39:-/person och får 20% rabatt* ombord tisdagar från 29/8 – 19/12 (ej 31/10) *Gäller ej kampanjvaror, alkohol och Outlet One.

 

dans på stena line
Danskryss!

Första onsdagen i varje månad har vi danskryssar på Stena Danica! Olika dansband och artister bjuder upp till dans på vågorna mellan Sverige och Danmark. Åk och dansa och se din favorit eller upptäck nya!

 

jazz
Jazzkryss!

Första torsdagen i varje månad är det jazzkryssar på Stena Danica! Sköna jazzband spelar och underhåller, medan du jazzar loss på Kattegatt. Premiär 7 september med Myrans Orkester som är en levande hyllning till 20-talets svängiga Jazz och swingmusik.

 

stena danica
Partybåten!

Utvalda lördagar avgår Partybåten för dig som vill festa en kväll till havs. Medan kapten kör tur och retur till Danmark kan du partaja till partybandet i baren och dansa tills du storknar! 

 

Mer om Partybåten »  

Personer på fest ombord
Aktivitetskalender Stena Danica

Här hittar ni underhållningsprogram för 2018. Populära trubadurer och artister turas om att spela och sjunga för att höja stämningen och få fart på dansgolvet på dagsturerna till Danmark.

 

Stena Danicas aktivitetskalender »  

Barnsligt skoj!

Ombord på båda färjorna finns roliga aktiviteter för barnen. I lekrummet kan ni se på film, leka kapten på lekbåten, bygga med LEGO® eller läsa böcker.


träffa happy

Möt tumlaren Happy! Barnens nya favorit är ombord på Stena Danica på helger och lov.Bordershop ombord

Vi har Bordershop ombord på alla våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Du sparar upp till 60% mot ordinarie pris i land. Passa på att handla till alla festligheter!

 

Se våra varor här stenalineshopping.se »