Sök pris & boka

Dagstur Göteborg - Fredrikshamn

Ta den karibiska vägen till Danmark

Förläng sommaren med en dagstur till Danmark. The Reef Bar på Stena Danica ger härlig havsutsikt, palmer och drinkar högst upp på däck 9 och ute på däck 10 bygger vi en ny bar ute. Res ut på morgonen eller ta eftermiddagsturen och få en härlig sommarkväll ombord. Svalkande dopp får ni på den populära Palmestranden strax norr om Fredrikshamn. Cykla eller ta badbussen som stannar vid färjeterminalen. Missa inte alla roliga utflyktstips som ligger max en timme från färjeterminalerna i Frederikshavn och Grenå.


Nyhet! Nu har vi 100 % mer Bordershop på Stena Danica med ny butik på däck 8. Välkommen ombord i sommar!


The Reef Bar ombord på Stena Danica

OMBORD PÅ STENA DANICA


handla julklappar ombord i vår bordershop
Dagstur på köpet

Passa på att handla julklappar i vår Bordershop! När du handlar för minst 1000kr på ett och samma kvitto får du en dagstur till Danmark på köpet.

 

Erbjudande gäller 4 november–20 december, dagsturen kan användas 1-31/1 2020.

Frukostbuffe
Buffé ombord

På frukostbuffén kan du välja och vraka bland bröd, pålägg, flingor och drycker.Lunch- och middagsbuffén bjuder på en stor variation av bröd, varmrätter, kallrätter och efterrätt. Här finns även populära barnalternativ som till exempel tacobuffé och mjukglass. Måltidsdryck och kaffe ingår alltid i buffén och till lunch, middag och julbord ingår dessutom öl och vin.

Golden deals - Nyhet


Special events - Dagstur Stena Danica