Sök pris & boka

Dagstur danmark

Dagstur VARBERG-GRENÅ med Stena Nautica

Ta en dagstur till Grenå med vännerna eller familjen. Njut av skön havsbris, god mat och dryck. En dagstur passar utmärkt för dig som njuta av tid till havs och shopping ombord. I vår Bordershop är priserna upp till 60 % lägre än iland. Tar du morgonturen kl 07.00 från Varberg får du gott om tid att se dig om i Grenå och besöka akvariet Kattegatcentret i hamnen.


selfie ombord ute på däck
dagtursPRISER

Varberg-Grenå t/r
FR 99:-/PERS

Familjebiljett
FR 345:-/2 VUXNA + 3 BARN

Student
FR 79:-/PERS

Dagstur med bil
FR 760:-/5 PERS
(Alt. hemresa Fredrikshamn-Göteborg)

 

Boka dagstur »

 

Åldersgräns 18 år

Shopping ombord

Vi har alltid Bordershop ombord på våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Du sparar upp till 60% mot ordinarie pris i land.

 

Se utbud och planera din shopping på 
shopping.stenaline.se »

kattegattcentret grena
Kattegatcentret

Mycket mer än ett vanligt akvarium. Här hittar du spänning och action för hela familjen. Dyk med hajar, segla kajak från Nord- till Sydpolen och upplev träning av stora tropiska hajar.

 

Ligger i Grenå hamn

Bergochdalbana djurs sommerland
Djurs Sommerland

Nordens största och bästa sommarland med över åtta fantasifulla temaländer. Här hittar du Danmarks största bergochdalbana, ett stort vattenland, och 60 åkattraktioner för stora och små.

 

25 km från Grenå

Kvinna och barn på strand
Det sköna strandlivet

Grenå strand är en sju kilometer lång sandstrand som tidigare utsetts till Jyllands bästa strand. Ta med filtar, badkläder och picknickkorg för sköna timmar på stranden.

Ombord i sommar


all inclusive buffe
buffé All inclusive

Passa på att ta en långlunch och njut av god buffé där öl och vin ingår. Buffén dukas upp 1/6-31/8 2018. Boka till buffén innan din resa så sparar du 30:- och får ett bord reserverat till dig.

 

Förbokningspriser:

219:-/vuxen

79:-/barn