Sök pris & boka

Djurs Sommerland

Nordens största sommarland - alla attraktioner ingår i entrépriset

På Djurs Sommerland väntar härliga upplevelser för hela familjen. Här hittar du åtta fantasifulla temaländer, Danmarks största berg- och-dalbanor, det enorma Vattenlandet, roliga lekplatser och över 60 åkattraktioner för stora som små. Den nya DrageKongen och årets 2 superhäftiga nyheter gör Djurs Sommerland något att se fram emot för hela familjen. Kom och upplev Djurs Sommerland som blivit utsett till Nordens bästa sommarland fyra år i rad!


Bergochdalbanan Dragekongen
Pris enkel väg

Varberg – Grenå

Fr 399:-/bil & 1 pers*

Ta med fler i bilen för 64:-/vuxen och 32:-/barn.

*Economybiljett enkel väg inkl bil.

 

Boka nu

 

BOKA HOTELL OCH FÅ RABATT PÅ BÅTRESAN

Boka båtresa + hotell

10% RABATT PÅ ENTRÉN TILL DJURS SOMMERLAND

Köp entré när du bokar din resa och få 10% rabatt. Rabatten är avdragen i prisexemplet. Alla attraktioner ingår i priset!

 

1-DAGS ENTRÉ

FR 278:-/PERS

 

2-DAGS ENTRÉ

FR 435:-/PERS

NYHET 2019: Tigern

Danmarks största och en av Europas högsta Gyro Swing. Det är den hittills högsta och snabbaste attraktionen på Djurs Sommerland. Toppfarten uppgår till 100km/h.

 

Se film på youtube.com »

DrageKongen
Danmarks största bergochdalbanor

DrageKongen – Europas snabbaste & längsta Family Suspended Coaster. Åk ner från 30 m höjd i en fart av 85 km/h med benen fritt hängande. I Piraten susar ni ner från 32 m höjd i 90 km/h & Juvelen är Danmarks längsta bergochdalbana där du i 85 km/h kastas ut i jakt på konungens juvel.

Nyhetepå Djurs Sommerland
Safaribussen & Jungle Rally

Gå ombord på familjekarusellen Safaribussen och res med på en jätterolig busstur genom djungeln. Men håll dig fast för resan är full av överraskningar. Hoppa av vid Jungle Rally där små barn som gillar fart kan ge full gas med hela familjen i den nya coola bergochdalbanan för barn.

Vattenlandet på Djurs sommerland
Det stora VATTENLANDet

Både stora som små kan njuta av solskenet i den stora vattenparken med över en kilometer av vattenrutschbanor. Rid på 12 meter höga vågor i ”The Wave” eller flyt nedför den branta strömmen i ”Wild River”. Paradiset för alla vattenälskare en varm sommardag.

Bondegårdslandet
Bondegårdsland – FÖR BARN OCH LEKSUGNA vuxna

I det stora Bondegårdslandet kan du uppleva 10 olika åkattraktioner. Prova fritt fall från vattentornen eller susa förbi i berg-och dalbanan i ett moln av hönsfjädrar. Snurra runt i den roterande ladugården och ta en åktur i i ”Frøerne” som betyder grodorna på svenska.