Sök pris & boka

Djurs Sommerland

Nordens största sommarland – attraktioner ingår i entrépriset

På Djurs Sommerland väntar härliga upplevelser för hela familjen. Här hittar du nio fantasifulla temaländer, Danmarks största berg- och dalbanor, det enorma vattenlandet, roliga lekplatser och över 60 attraktioner för stora som små. Kom och upplev varför Djurs Sommerland har utsetts till "Europas bästa familjepark 2019".

 

Se öppetider: djurssommerland.dk

 


Djurs Sommerland. Roligare för alla.
Pris enkel väg

HALMSTAD–Grenå,
Göteborg - Fredrikshamn

 

Sök pris & boka »


Boka hotell och få rabatt på båtresan 

 

Boka båtresa + hotell »

TIGEREN - "THRILL RIDE OF THE YEAR” 2019 I EUROPA

Danmarks största och en av Europas högsta Gyro Swing. Det är den hittills högsta och snabbaste attraktionen på Djurs Sommerland. Toppfarten uppgår till 100km/h.

 

Se hur häftig den är på youtube.com »

Danmarks längsta

Spänningen bubblar i magen. Det kommer bli en vild jakt i full fart efter konungens juvel i Danmarks längsta berg-och dalbana; Juvelen. 1 km lång och upp till 85km/h genom våldsamma svängar och trånga raviner i den mexikanska djungeln.

Danmarks största berg- och dalbana

För att våga åka Piraten, Danmarks största berg- och dalbana, måste ni ha rejält med sjörövarblod i ådrorna. I denna fantastiska berg- och dalbana, som blivit korad till en av världens bästa, susar ni ner från 32 meters höjd i 90 km/h.   

Bergochdalbana djurs sommerland
Benen hänger fritt

DrageKongen – Europas snabbaste & längsta Family Suspended Coaster. Åk ner från 30 m höjd i en fart av 85 km/h med benen fritt hängande.

 

Vattenlandet på Djurs sommerland
Det stora VATTENLANDet

Både stora som små kan njuta av solskenet i den stora vattenparken med över en kilometer av vattenrutschbanor. Rid på 12 meter höga vågor i ”The Wave” eller flyt nedför den branta strömmen i ”Wild River”. Paradiset för alla vattenälskare en varm sommardag.

Berg- och dalbana för de mindre. Hönsjakt i Bondelandet.
Bondgårdslandet – FÖR BARN & LEKSUGNA vuxna

I det stora Bondgårdslandet kan du uppleva 11 olika åkattraktioner. Prova fritt fall från vattentornen eller susa förbi i berg-och dalbanan i ett moln av hönsfjädrar. Snurra runt i den roterande ladugården och ta en åktur i i ”Frøerne” som betyder grodorna på svenska.