Sök pris & boka

Djurs Sommerland

Nordens största sommarland - alla attraktioner ingår i entrépriset

På Djurs Sommerland väntar härliga upplevelser för hela familjen. Här hittar du nio fantasifulla temaländer, Danmarks största berg- och dalbanor, det enorma vattenlandet, roliga lekplatser och över 60 attraktioner för stora som små. Se fram emot årets nyhet Tigeren. Kom och upplev Djurs Sommerland som blivit utsett till Nordens bästa sommarland fyra år i rad!


Pris enkel väg

Varberg – Grenå

Fr 399:-/bil & 1 pers*

Ta med fler i bilen för 64:-/vuxen och 32:-/barn.

*Economybiljett enkel väg inkl. bil.

 

Sök pris & boka »


Boka hotell och få rabatt på båtresan 

 

Boka båtresa + hotell »

10% rabatt på entrén

Köp entré samtidigt som du bokar din resa och få 10% rabatt. Rabatten är avdragen nedan.

1-DAGS ENTRÉ FR 371:-/PERS

2-DAGS ENTRÉ FR 559:-/PERS*

*(Gäller 2 besök inom en 7-dagarsperiod.)

NYHET 2019: Tigeren

Danmarks största och en av Europas högsta Gyro Swing. Det är den hittills högsta och snabbaste attraktionen på Djurs Sommerland. Toppfarten uppgår till 100km/h.

 

Se hur häftig den är på youtube.com »

Danmarks längsta

Spänningen bubblar i magen. Det kommer bli en vild jakt i full fart efter konungens juvel i Danmarks längsta berg-och dalbana; Juvelen. 1 km lång och upp till 85km/h genom våldsamma svängar och trånga raviner i den mexikanska djungeln.

Danmarks största berg- och dalbana

För att våga åka Piraten, Danmarks största berg- och dalbana, måste ni ha rejält med sjörövarblod i ådrorna. I denna fantastiska berg- och dalbana, som blivit korad till en av världens bästa, susar ni ner från 32 meters höjd i 90 km/h.   

Bergochdalbana djurs sommerland
Benen hänger fritt

DrageKongen – Europas snabbaste & längsta Family Suspended Coaster. Åk ner från 30 m höjd i en fart av 85 km/h med benen fritt hängande.

 

Vattenlandet på Djurs sommerland
Det stora VATTENLANDet

Både stora som små kan njuta av solskenet i den stora vattenparken med över en kilometer av vattenrutschbanor. Rid på 12 meter höga vågor i ”The Wave” eller flyt nedför den branta strömmen i ”Wild River”. Paradiset för alla vattenälskare en varm sommardag.

Berg- och dalbana för de mindre. Hönsjakt i Bondelandet.
Bondgårdslandet – FÖR BARN & LEKSUGNA vuxna

I det stora Bondgårdslandet kan du uppleva 10 olika åkattraktioner. Prova fritt fall från vattentornen eller susa förbi i berg-och dalbanan i ett moln av hönsfjädrar. Snurra runt i den roterande ladugården och ta en åktur i i ”Frøerne” som betyder grodorna på svenska.