Sök pris

Lalandia®

– badglädje oavsett väder. På Lalandia® i Billund är det 28 grader i vattnet och 30 grader i luften, året om

Lalandia® Aquadome™ är Skandinaviens största vattenpark. Här kan du åka hisnande vattenrutschbanor, slappa i en solstol under palmerna, simma i upplevelsepoolen Grottan och spana in färgglada tropiska fiskar. Lek i i leklandet Monky Tonky Land, testa bowling, minigolf eller skridskobanan i Winter World innan ni avslutar med en middag på någon av restaurangerna på Lalandia® Plaza. Entré till bad- och leklandet ingår när du bor på Lalandia®.
Lalandia Skandinaviens största vattenpark Lalandia
Semesterhus Lalandia
Lalandia®

Dela ett stort hus, det blir både roligare och billigare!

 

Bo i fräscha semesterhus på Lalandia, granne med LEGOLAND®. Entré till Skandinaviens största badland och leklandet ingår.

 

Bo 3 nätter – betala för 2!


Resa 3 nätter fr 890:-/pers*
totalt fr 7 161:-/4 vuxna & 4 barn

• Båtresa t/r med bil

• 3 övernattningar i semesterhus inkl slutstädning

• Entré till badlandet Aquadome & Monky Tonky Land

 

*Prisexempel 1 april.
Erbjudande "bo 3 betala för 2 gäller 1/4-26/4, 6/5-21/6, 19/8-11/10 eller 21/10-1/11 2018.

Lalandia vattenbana
Årets nyhet 2017

Årets stora nyhet på Lalandia är en spektakulär inomhus vattenrutschkana på 102 meter.

Turen startar högt uppe i Aquaome och går i full fart ner i en jättestor tratt. Efter fler runder runt i tratten susar ni ner mot motten och landar säkert inne i Aquadome.

 

Räkna med sus i magen och glada skrik från hela familjen.

Se video »

 

Lalandia Aquadome
Karta

Lalandia® Aquadome™ är Skandinaviens största vattenpark men här finns också många andra aktiviteter för familjen.

 

Ladda ner Karta »

Lalandia wild river
Wild River

Ta en tur på 167 meter med bubblande vatten och svängigt skoj i Europas längsta vattenrutschbana, utomhus dessutom! Simma och lek sedan i den nya utomhuspoolen eller sola och slappna av i det populära utomhusområdet med solstolar och spapool. Öppet och uppvärmt året runt.

Lazy River

Slappna av i en badring medan  strömmen tar dig runt i hela Aquadome™ i ett lugnt tempo. Du glider förbi vattenrutschbanor, våg- och barnbassängen och kan enkelt beundra utsikten när du vill ta en liten paus!

Shoppingtur

Om du blir sugen på att shoppa under semestern finns det stora möjligheter att göra det på Lalandia®. Här finns massor av fina erbjudanden och inspiration kring allt från kända märkesvaror och konst till badleksaker och badkläder. Besök också vår stormarknad med dagligvaror och allt som behövs till semestern.

Winter World

På Lalandia® finns en vintervärld av snö och is. Här åker du skidor, skridskor och pulka mitt i sommaren. Utmana dig själv på den jättelika klätterväggen och testa roliga Bumper Cars på is.

MOnky tonky land
Monky Tonky Land

Släpp loss fantasin i det roliga och barnvänliga leklandet Monky Tonky där det finns underhållning så det räcker i flera dagar! Besök bland annat LEGO®-området, klätterställningarna och de fina minigolfbanorna. Leklandet är öppet för alla barn mellan 0 och 12 år.