Sök pris & boka

Lalandia®

– badglädje oavsett väder. På Lalandia® i Billund är det 28 grader i vattnet och 30 grader i luften, året om

Lalandia® Aquadome™ är Skandinaviens största vattenpark. Här kan du åka hisnande vattenrutschbanor, slappa i en solstol under palmerna, simma i upplevelsepoolen Grottan och spana in färgglada tropiska fiskar. Lek i i leklandet Monky Tonky Land, testa bowling, minigolf eller skridskobanan i Winter World innan ni avslutar med en middag på någon av restaurangerna på Lalandia® Plaza. Entré till bad- och leklandet ingår när du bor på Lalandia®.


Lalandia Lalandia
Boende i Danmark

Lalandia Billund

2 nätter
FR 878 kr /PERS

Pris från 7021 kr / 4 vuxna och 4 barn och 1 bil 2020-03-18 -- 2020-03-20

Andra datum kan ha andra priser.

Turbo Racer
Årets nyhet! Turbo racer

Årets nyhet är den spektakulära vattenrutschbanan Turbo Racer, som startar högt upp i Aquadome och bjuder på upplevelser som fritt fall och massor av fart för alla vattenälskare! Jämför tiderna och tävla om att vara snabbast i familjen. 

Adventure Tower på Lalandia. Pojke testar den nya hinderbanan i luften.
Årets nyhet! Adventure Tower

16 meter upp i luften hittar du årets högsta och vildaste nyhet. Testa dina skills i hinderbanan högt upp i luften. Högst upp väntar en imponerande utsikt i View Terrace.

Lalandia vattenbana
Twister

Twister är en spektakulär inomhusvattenrutschkana på 102 meter. Turen startar högt uppe i Aquaome och går i full fart ner i en jättestor tratt. Efter flera varv i tratten susar ni ner och landar säkert inne i Aquadome. Räkna med sus i magen och glada skrik från hela familjen.

 

Lalandia wild river
Wild River

Ta en tur på 167 meter med bubblande vatten och svängigt skoj i Europas längsta vattenrutschbana, utomhus dessutom! Simma och lek sedan i den nya utomhuspoolen eller sola och slappna av i det populära utomhusområdet med solstolar och spapool. Öppet och uppvärmt året runt.

Lazy River

Slappna av i en badring medan  strömmen tar dig runt i hela Aquadome™ i ett lugnt tempo. Du glider förbi vattenrutschbanor, våg- och barnbassängen och kan enkelt beundra utsikten när du vill ta en liten paus!

MOnky tonky land
Monky Tonky Land

Släpp loss fantasin i det roliga och barnvänliga leklandet Monky Tonky där det finns underhållning så det räcker i flera dagar! Besök bland annat LEGO®-området, klätterställningarna och de fina minigolfbanorna. Leklandet är öppet för alla barn mellan 0 och 12 år.

Winter World

På Lalandia® finns en vintervärld av snö och is. Här åker du skidor, skridskor och pulka mitt i sommaren. Utmana dig själv på den jättelika klätterväggen och testa roliga Bumper Cars på is.

Lalandia Aquadome
Karta

Lalandia® Aquadome™ är Skandinaviens största vattenpark men här finns också många andra aktiviteter för familjen.

 

Ladda ner Karta »