Sök pris

Lalandia®

– badglädje oavsett väder. På Lalandia® i Billund är det 28 grader i vattnet och 30 grader i luften, året om

Lalandia® Aquadome™ är Skandinaviens största vattenpark. Här kan du åka hisnande vattenrutschbanor, slappa i en solstol under palmerna, simma i upplevelsepoolen Grottan och spana in färgglada tropiska fiskar. Lek i i leklandet Monky Tonky Land, testa bowling, minigolf eller skridskobanan i Winter World innan ni avslutar med en middag på någon av restaurangerna på Lalandia® Plaza. Entré till bad- och leklandet ingår när du bor på Lalandia®.
Lalandia
pojke med cyklop under vatten
Lalandia®

Bo i fräscha semesterhus på Lalandia, granne med LEGOLAND®. Entré till Skandinaviens största badland och leklandet ingår.

 

Bo 3 nätter – betala för 2!


Resa 3 nätter fr 906:-/person
totalt fr 7 244:-/4vuxna & 4 barn

• Båtresa t/r med bil

• 3 övernattningar i semesterhus inkl slutstädning

• Entré til Aquadome & Monky Tonky Land

 

*Prisexempel 29/10 - 1/11 2017. Erbjudande "Bo 3 nätter betala för 2".

Köp till!
1-dags biljett till LEGOLAND® - över 50 attraktioner fr 340:-/pers.
Gäller vid köp av 8 biljetter

 

Årets nyhet 2017

Årets stora nyhet på Lalandia är en spektakulär inomhus vattenrutschkana på 102 meter.

Turen startar högt uppe i Aquaome och går i full fart ner i en jättestor tratt. Efter fler runder runt i tratten susar ni ner mot motten och landar säkert inne i Aquadome.

 

Räkna med sus i magen och glada skrik från hela familjen.

happy pass
HAPPYPASS

När du bokat båtresa + boende får du tillgång till en länk där du kan ladda ner ditt Happy Pass utan kostnad till mobilen eller skriva ut det.

 

Happy Pass »

lalandia billund
Karta

Lalandia® Aquadome™ är Skandinaviens största vattenpark men här finns också många andra aktiviteter för familjen.

 

Ladda ner Karta »

Lalandia wild river
Wild River

Ta en tur på 167 meter med bubblande vatten och svängigt skoj i Europas längsta vattenrutschbana, utomhus dessutom! Simma och lek sedan i den nya utomhuspoolen eller sola och slappna av i det populära utomhusområdet med solstolar och spapool. Öppet och uppvärmt året runt.

Lazy River

Slappna av i en badring medan  strömmen tar dig runt i hela Aquadome™ i ett lugnt tempo. Du glider förbi vattenrutschbanor, våg- och barnbassängen och kan enkelt beundra utsikten när du vill ta en liten paus!

Shoppingtur

Om du blir sugen på att shoppa under semestern finns det stora möjligheter att göra det på Lalandia®. Här finns massor av fina erbjudanden och inspiration kring allt från kända märkesvaror och konst till badleksaker och badkläder. Besök också vår stormarknad med dagligvaror och allt som behövs till semestern.

Winter World

På Lalandia® finns en vintervärld av snö och is. Här åker du skidor, skridskor och pulka mitt i sommaren. Utmana dig själv på den jättelika klätterväggen och testa roliga Bumper Cars på is.

barn med förälder på monky tonky land
Monky Tonky Land

Släpp loss fantasin i det roliga och barnvänliga leklandet Monky Tonky där det finns underhållning så det räcker i flera dagar! Besök bland annat LEGO®-området, klätterställningarna och de fina minigolfbanorna. Leklandet är öppet för alla barn mellan 0 och 12 år.