Sök pris & boka

Konferens

Konferera i Karibien - bara tre timmar bort!

På överresan har ni gott om tid att planera och starta upp arbetet för ett par produktiva timmar på andra sidan Kattegatt. Väl i Danmark har ni nära till The Reef Hotel & Resort som ligger med gångavstånd från färjeterminalen. 

På The Reef Hotel & Resort kombinerar ni konferens eller kick-off med en badupplevelse utöver det vanliga. När dörrarna till badet slås upp är ni plötsligt på en karibisk ö och möts inte bara av 32-gradig värme utan även vågskvalp, musik och en varm bris i palmbladen.På hotellet kan de ta emot allt från små sällskap till stora grupper om 200 personer.

Passa på att handla i Bordershop ombord som en avslutning på den perfekta konferans resan!


THE REEF - konferens ÖVER DAGEN


Kom iväg från kontoret på en upplevelser som varar länge, men som endast tar en arbetsdag i anspråk! I det här paketet ingår båtresa t/r Göteborg - Fredrikshamn, konferenslokal, karibiska snacks och måltider samt entré till äventyrsbadet The Reef.

Läs mer i vårt produktbladTHE REEF - konferens MED ÖVERNATTNING

Konferenser med övernattning är en vinst i sig. Ingen kan lämna tidigt och de flesta brukar uppskatta diskussionerna som tycks pågå såväl under middag som frukost. I det här paketet ingår båtresa t/r Göteborg - Frederikshavn, konferenslokal, karibiska snacks och måltider, övernattning i dubbel- eller enkelrum och naturligtvis entré till äventyrsbadet The Reef.

Läs mer i vårt produktblad