Sök pris & boka

Mat & Dryck på The Reef

På The Reefs restauranger hittar du något för alla åldrar och smaker. Från enklare rätter till läskande drinkar i strandbarer, via karibiska bufféer till flotta trerätters middagar. Allt med smak av Karibien.


the-reef-calypso
Calypso


Karibisk familjerestaurang öppen från kl 12 - 20. 
Under helger och lov erbjuds både buffé och a la carte. 
 

Calypso är vår huvudrestaurang med omisskännligt karibiska drag, både på meny, i inredning och i högtalare. Från delar av restaurangen ser man in i äventyrsbadet och kan ta del av både action, bus och shower därinne. Veckans alla dagar serveras här sunda, läckra och välsmakande rätter. Till lunch serveras lättare à la carte rätter som sallader, hamburgare och wraps.

 

 
När buffén dukas fram hittar man flertalet rätter, bland annat förrätter som består av fisk och skaldjur och varmrätter som Jambalaya, Chili con carne och bräserat lamm. Som tillbehör väljer du mellan olika sallader, spännande toppings, samt givetvis potatis och ris tillagat på karibiskt sätt. Missa inte heller vårt hembakade bröd. På dessertbuffén hittar du läckra bakverk och karibisk fruktsallad med goda såser. 
 
Barnen har en helt egen buffé med kända klassiker som lasagne, kycklingklubbor och pizza. Sist, men absolut inte minst, bjuds de glass till efterrätt. 
 

Bordsreservation kan göras på mail thereef@scandichotels.com 

lobster-bob
Lobster Bob´s


Lobster Bobs Beach Bar hittar du inne i det karibiska äventyrsbadet. Medan du funderar över vem den där Bob egentligen var så kan du avnjuta en kall drink, med eller utan alkohol, och mätta den värsta hungern med något från barmenyn. 

När du inte har badkläderna på, eller när badet är stängt så är det istället Calypso Bar eller Sundeck som gäller, även där vankas det karibiska godsaker.


Se meny »

middag-pa-the-reef
The Sun Deck

Här hittar du ett stort utbud av karibiska godsaker både i glas och på tallrikar.


Se meny »

the-reef-den-gule-pakehus
Det Gule Pakehus

À la carte restaurang

Klassisk nyrenoverad restaurang med historisk inramning som serverar allt från klassiska rätter till typiska Medelhavsrätter. Testa också en vinprovning i vår trevliga vinkällare. 

Bordreservation kan göras på mail : thereef@scandichotels.com