Sök pris

Påsk I DANMARK

TA MED VÄNNER OCH FAMILJ TILL DANMARK I PÅSK OCH NJUT AV ROLIGA DAGAR TILLSAMMANS!

Ta en resa till Danmark och få tid att umgås med vänner och familj i påsk. Med eller utan bil/cykel, över dagen eller med övernattning i land. Skagen och andra mysiga småstäder väntar med god mat, shopping och avslappning. Aalborg bjuder på partystämning och populära Beerwalk. Det finns gott om gratis aktiviteter, kolla in vår topp 10 och bli inspirerade! Ombord väntar god mat och glad stämning. Passa också på att handla i vår nya Bordershop ombord på Stena DanicaTopp 10 gratis aktiviteter och attraktioner i Danmark

Stad/Område Aktiviteter
1. Skagen »           Grenen, stå med en fot i varje hav
2. Skagen »  
 Måla eller fotografera inspirerad av Skagenmålarnas motiv
3. Skagen »
 Råbjerg Mile, vandra i Nordeuropas största öken
4. Västkusten  Leta efter bärnsten
5. Lönstrup »  Rubjerg Knude Fyr, klättra upp för sandklitterna och se fyren som begravs i sand
6. Lönstrup » & Skagen »  Glasblåseri, se hur konstnärerna skapar glas och konst
7. Aalborg » 
 Hamnen, spela basket eller njut av promenadstråket
8. Gå på museum 
 Barn under 18 år har fri entré till alla statliga museum
9. Fredrikshamn »
 Bangsbo Botaniska trädgård
10. Fredrikshamn »
 Dronningstien en naturstig med härlig utsikt


FRÅN STENA LINEs RESEBLOGG

SKAGEN ÖVER DAGEN

Du hinner mycket på en dag. Boka en dagstur med och ta tåget som bara tar 35 min till Skagen! Kombinera våra olika avgångar till Danmark för att få så mycket ut av dagen som möjligt. 


Skagen dagstur med tåg t/r

Fr 194:-/person


Läs mer om Skagen över dagen »

Danmark över dagen med cykel

En perfekt utflykt på någon utav påskens dagar! Barnen kan träffa Nicke Nyfiken ombord, se på film och äta massa pannkakor och mjukglass. Luta er tillbaka och låt kapten sköta resan, njut av en räkmacka och umgås med familj och vänner. 


Fr 200:-/person


Läs mer om dagsturen »

SKAGEN

Till Skagen tar du dig på drygt en halvtimme när ni gått av i Fredrikshamn. Hyr en cykel, cykla runt i mysiga Skagen och känn friheten i att bestämma takten själv på semestern! Skagen bjuder dig på roliga aktiviteter, mysiga gågator med shopping och en härlig hamn med serveringar.


Resa + boende

Fr 897:-/person


Läs mer om Skagen »

AALBORG

Danmarks fjärde största stad endast 45 min med bil från Fredrikshamn. Aalborg bjuder på restauranger, barer och caféer som passar hela ressällskapet. Besök det populära microbryggeriet Søgaards Bryghus och provsmaka den färskbryggda ölen, varför inte också passa på att köpa med dig hem.


Resa + boende.

Fr 968:-/person


Läs mer om Aalborg »

Slott och kro

Kroerna är kända för sin gästfrihet och ett utmärkt val för avkoppling. De danska kroerna ligger ofta en bit utanför städerna - här är tempot långsammare, naturen närmare och gästfriheten varm och genuin. Koppla av med god mat och dryck, sköna promenader och kvällar framför den öppna spisen.


Resa + boende.

Fr 818:-/person


Läs mer och boka slott och kro »

DANMARK MED BIL

Ta med dig bilen till Danmark när du reser med oss! Det finns massor att uppleva, och du tar dig lättast dit med bilen. Boka din resa i dialogen till höger.


Fr 390:-/1 person + bil

• Gäller economybiljett, enkel väg Göteborg - Fredrikshamn eller Varberg - Grenå.
• Ta med fler i bilen för 64:-/vuxen, 32:-/barn


Läs mer & boka »

Shopping ombord

I butiken ombord hittar du bland annat godis, smycken, doftnyheter, kosmetika, och hudvård. Handla för upp till 50% billigare än i land.


Alltid Bordershop ombord

Vi har alltid Bordershop ombord på våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Du sparar upp till 60% mot ordinarie pris i land på vårt alkohol- haltiga sortiment.


Förbered din shopping på
Stenalineshopping.se »

Påsklov i Danmark

Vad ska du och din familj göra under påsklovet? Ta med familjen till Danmark och besök Legoland, Lalandia, Givskud zoo eller The reef.  Lek och bad eller djur och natur, det finns något för hela familjens intresse. Följ med oss och träffa Nicke Nyfiken ombord och ät mjukglass i massor!


Läs mer om påsklov i Danmark här »