Sök pris & boka

Se och Göra i Aalborg

Danmarks fjärde största stad

Aalborg är Danmarks fjärde största stad och erbjuder restauranger, barer och caféer för alla smaker. Utbudet av trendigt mode och klassisk design, glas och keramik är stort med många butiker och konstverk mitt i city. Aalborg ligger endast 45 minuter med bil från Fredrikshamn. Läs mer om Aalborg på visitaalborg.dk » 


Aalborg Beer Walk

Prova populära Aalborg Beer Walk. Du får du provsmaka 6 öl på 6 pubar och barer i centrum. En perfekt start på en rolig eftermiddag eller kväll i Aalborg. Du kan köpa din Aalborg Beer Walk på stadens olika hotell och pubar, på Aahborgs köpcenter eller ditt InfoCenter Aalborg. Priset är DDK 125:-.

 

visitaalborg.dk »

penny-lane-aalborg
Penny Lane

Här hittar du allt från vin till bakverk, bröd, marmelad, pesto och spännande delikatesser och presenter på hyllorna. Alla produkter noggrant utvalda efter hög kvalitet.

 

pennylanecafe.dk »

sogaards-bryghus-aalborg
Søgaards microbryggeri

Besök Aalborgs populära microbryggeri i Søgaards Bryghus, smaka på den färskbryggda ölen och köp de du gillar mest med dig hem.

 

soegaardsbryghus.dk »

aalborg-storcenter
Aalborg Storcenter

Med över 75 specialaffärer erbjuder Aalborg Storcenter något för alla. Här hittar du läckra modebutiker, skoaffärer, restauranger och sportaffärer.

 

www.astc.dk »

Aalborg Zoo

En av Nordens finaste djurparker ligger i Aalborg, cirka 50 minuter med bil från Fredrikshamn. Här finns en stor rovdjursanläggning med lejon, tigrar och många andra spännande djur. Ta en promenad på djungelstigar, titta på isbjörnar ochlek i stora klätterparken.

 

aalborgzoo.dk »

glenholms vingard
Vingård vid Limfjorden

Natursköna Glenholm Vingård drivs av en familj som brinner för goda viner. Samtliga av deras viner är ekologiska och helt utan tillsatser.

 

glenholm.dk »

Kan inte hitta flödet