Sök pris

Aarhus

Århus blir nu aarhus - En värld av upplevelser!

En blandning av ungdomlig energi och en levande historia gör Aarhus till en väldigt dynamisk  stad där pulsen alltid slår. När man pratar om gångavstånd i Aarhus så menar man verkligen gångavstånd. Här hittar du stad, strand, hamn och skog tätt på varandra. Njut av avslappnade stunder på mysiga caféer, strosa runt i hippa Latinerkvarteren och utforska staden som har allt. 


Aarhus stad
SE & GÖRA I AARHUS

Aarhus är bland annat utsedd till Nordens bästa shoppingstad. Du hittar också gastronomiska upplevelser för alla smaker, och kultur i mängder!

 

Staden är perfekt för dig som önskar en rolig och upplevelserik tur med väninnorna eller bästa vännerna.

 

Aarhus ligger cirka 2 timmar från Fredrikshamn och endast 45 minuter från Djurs Sommerland.

 

Se & göra i Aarhus »

Hjärtbakelse
Jul i Den Gamle By

Ta del av julens historia under mer än 400 år och se hur man dukade upp till jul hos en rik köpman på 1600-talet, gör ett besök på 1800-talet när de första julgranara kom och hitta helt unika julklappar hos en klassik tomte. I Bendtsens Pakhus är det julestue, en hyggelig sammankomst där man kan ta en öl, sjunga och leka olika jullekar. Missa inte heller punchen som serveras i krus och avnjutas med klenäter och honungshjärtan.

 

Jul i Den Gamle By har kan du besöka från 18/11 2017. Läs mer och se öppettider på visitdenmark.se »

 

Tjej cyklar i Aarhus
Julshopping i Aarhus

Du behöver bara promenera genom mysiga Aarhus och se alla människor med fyllda shoppingpåsar för att förstå varför Aarhus har fått namnet som den bästa shoppingstaden i Nordeuropa. Allt du önskar dig och mycket mer hittar du i Aarhus. Design, mode, livsstil och trend-setting är några av orden som beskriver den stora shoppingupplevelsen som väntar.

 

Läs mer om jul i Aarhus på vår blogg, blogg.stenaline.se

Buss/tåg till Arhus

Lämna bilen hemma och ta bussen eller tåget till Arhus! Resan till Arhus tar bara cirka 2,5 timmar och stationen i Frederikshavn ligger endast 10 min gångväg från Stena Lines terminal. Ni kommer direkt till Arhuscentrum.

 

OBS: Du måste köpa biljetten innan du går ombord! 

 

Läs mer & boka på https://www.ntbillet.dk/en/