Sök pris & boka

Hippa Århus

En värld av upplevelser

En blandning av ungdomlig energi och en levande historia gör Århus till en väldigt dynamisk stad där pulsen alltid slår. När man pratar om gångavstånd i Århus så menar man verkligen gångavstånd. Här hittar du stad, strand, hamn och skog i samma område. Njut av avslappnade stunder på mysiga caféer, strosa runt i hippa Latinerkvarteren och utforska staden som har allt!


Aarhus stad
SE & GÖRA I ÅRHUS

Århus är bland annat utsedd till Nordens bästa shoppingstad. Du hittar också gastronomiska upplevelser för alla smaker, och kultur i mängder! Staden är perfekt för dig som önskar en rolig och upplevelserik tur med bästa vännerna.

 

Århus ligger cirka 2 timmar från Fredrikshamn och endast 45 minuter från Djurs Sommerland.

 

Se & göra i Århus

Människor sitter på takterrassen Salling i Aarhus
Gratis upplevelser

Århus är fullt av kulturupplevelser och många av de är helt gratis. Det finns aktiviteter, museer, konserter och massor av naturupplevelser. Och kom ihåg att alla museer i Århus har fri entré för barn och ungdomar under 18 år.

 

Gratis upplevelser i Århus

Buss och Tåg i Aarhus
Buss & tåg till Århus

Från Fredrikshamn

Resan tar ca 2,5 timmar från Fredrikshamn direkt till Århuscentrum.

 

Läs mer & köp biljett

 

Från Grenå
Resan tar 1,15 timme med den nya Letbanen eller buss 122 från Grenå centrum som ligger 2,4 km från färjan. Läs mer om hur du tar dig till eller från färjan till Grenå station här »

 

Köp AarhusCard ombord eller online så ingår lokaltrafiken i regionen.
OBS: Du måste köpa biljetten innan du går ombord!