Sök pris & boka

Mat & dryck i Århus

Gastronomiska upplevelser i Århus

Den gastronomiska nivån i Århus är hög. Alla fyra Michelin-stjärniga restauranger placerar Århus i gastronomisk världsklass, och även stadens många kreativa gourmetkockar förstår verkligen hur man kan förtrolla både mat och dryck, så du får en matupplevelse som glädjer både smak och själ.


Människor sitter på takterrassen Salling i Aarhus
Salling Rooftop

Salling Rooftop är ett uppseendeväckande café och bar - en oas mitt i centrala Århus. Besök takterrassen som ligger på taket av varuhuset Salling och se den fantastiska utsikten över stan.

Kahler Spisesalon
Kähler Spisesalon

Kähler Dining Room finns med i Michelin guiden för Nordiska städer, som rekommenderar Nordens bästa restauranger.

 

spisesalon.dk »

nordisk spisehus
Nordisk Spisehus

Du kan opleve nogle af verdens bedste smagsoplevelser på Nordisk Spisehus som är en del av Danish Design Restaurants där design och mat smälter samman till en vacker förening och ger en oförglömlig upplevelse.

 

nordiskspisehus.dk »

Langhoff og Juul
Langhoff og Juul

Måltiderna baserat på den skandinaviska matkulturen, där ren och ärlig smak älskas till överkomliga priser.

 

langhoffogjuul.dk »

Michelinrestauranger
Michelin-restauranger i Århus

Århus erbjuder gourmetmåltider av högsta kvalitet, med flera Michelin-restauranger, White Guide-restauranger och ett brett utbud av anmärkningsvärt kreativa restauranger av hög kvalitet.

 

guide-michelin »

Food markets i Århus

Förutom de många restauranger och gourmetupplevelser i Århus, hittar du också Street Food-marknader där kvaliteten är hög, stämningen avslappnad och priset lågt.

 

visitaarhus.se »

Restaurangtips i Aarhus
Fler restaurangtips i Århus

Europeiska, asiatiska eller utländska rätter? I Århus hittar du spännande ställen att äta ute för alla smaker och för alla fickor.

 

visitaarhus.com/restauranger »