Sök pris & boka

Randers Regnskov

Upplev en riktig regnskog – i Danmark. På Randers Regnskov hittar du ett tropiskt äventyr där du kommer riktigt nära djuren.

Är du på jakt efter ett tropiskt äventyr? Nu behöver du inte bege dig till andra sidan jordklotet. På Randers Regnskov på Djursland kan du uppleva en regnskog inomhus.

 

I en nybyggd anläggning huserar numera två jaguarer som gärna plaskar runt i sin nya pool. Här kan man även träffa tapirer.


Öga mot öga med djuren

Till skillnad från de flesta andra zoos så är många av djuren fria att gå eller flyga runt som  de själva vill i sina respektive avdelningar i de stora sfäriska byggnaderna. Vissa av djuren är dessutom ganska nyfikna på de tvåbenta besökarna, så var beredd på att möta djuren på riktigt nära håll! 


Parken är indelad i flera olika regioner som alla erbjuder olika upplevelser. I Sydamerika kan du till exempel uppleva det gigantiska akvariet och de som är riktigt modiga kan ta en tur i ormtemplet i det asiatiska området där ormar slingar runt i samma rum som dig! Men du kan vara lugn – de farliga ormarna finns i terrarier bakom glas.

Vattenfall och lianer

Ett besök i regnskogen är verkligen en upplevelse för alla sinnen. I den tropiska värmen kan du se mängder av tropiska växter, vattenfall och klippor. Men det är inte bara klimatet och växterna som för dina tankar långt långt bort. På din promenad i regnskogen kan du stöta på livs levande djur som apor, leguaner och sengångare.

Inte bara tropiska djur

Men det är inte bara tropiska djur du kan uppleva under ditt besök på Randers Regnskov. I den stora Danmarksparken utomhus kan du kombinera de exotiska upplevelserna med klassiska danska djur. Här kan du bland annat klappa på en gris eller varför inte låta barnen springa av sig ordentligt på den stora lekplatsen.

 

Läs mer på regnskoven.dk »

Kan inte hitta flödet