Sök pris & boka

Mat & dryck i Skagen

Restauranger och uteserveringar i vackra omgivningar

I Skagen hittar du inte bara god mat utan även restauranger och matställen med fantastisk havsutsikt. Utbudet är stort med smaker från asien till klassiska danska rätter och moderna franska delikatesser. Missa inte heller någon av de populära hamncaférna längs med kajen.


Brøndums Hotel

Maten och gastronomin har alltid varit viktig på det historiska Brøndums Hotel både hos Skagensmålarna och hos hotellets gäster idag. I hotellets vackra omgivningar serveras både gastronomiska och klassiska rätter som smørrebrød och Madam Brøndums Fisksoppa.     

 

broendums-hotel.dk »

Hjorths Badehotel

På Hjorths Badehotel finns naturen rakt utanför dörren. Hotellet ligger i Kandestederne vid Skagen nära Västerhavet med utsikt till Råbjerg Mile. Glöm vardagens stress och koppla i stället av med god mat och varandra.

 

hjorthsbadehotel.dk »

Hyttefadet – Café & Brasserie

Hyttefadet, som ligger i hjärtat av Gl. Skagen, är en samlingspunkt med god mat och mysig atmosfär i vackra omgivningar.  

 

hyttefadet-skagen.dk »

Jakobs Café & Bar

Jakobs Café & Bar är Skagens levande mat- och mötesplats, en restaurang för alla som njuter av livet och som älskar god mat i en trevlig atmosfär.

 

jakobscafe.dk »

Bodilles Kro

Hos Bodilles Kro serverar man klassiska danska rätter i trevliga omgivningar med massor av dansk hygge.

 

bodilleskro.dk »

Restaurant De2Have

Här hittar du Danmarks mest unika utsikt med vy till Grenen, sköna lunchrätter med dom bästa råvaror och en bra service.

 

Restaurantde2have.dk »

Jollehuset Fiskerestaurant

Koppla av i trevliga omgivningar med utsikt till Skagen Marina. Matens kvalitet och råvarorna står i centrum i en välkomnande och hemtrevlig miljö, där alla ska känna sig som hemma. 

 

jollehuset.dk »

Dit Smørrebrød

Liten mysig smörrebrødsrestaurang mitt i Skagen. Här serveras gammeldags smörrebrød, lunch rätter och danska rätter.

 

ditsmorrebrodskagen.dk »

Ruths Brasserie & Ruths Gourmet

I Ruths Brasserie på Ruths Hotel i Gl. Skagen serveras klassiska och moderna franska delikatesser. Här finns inga dukar på borden men massor av goda smaksupplevelser till alla. Ruths Gourmet bjuder på gastronomiska upplevelser av sublim karaktär och med inspiration av säsongens färska råvaror.

 

ruths-hotel.dk »

Restaurant Kokkenes

Café & Restaurant Kokkenes är för alla som vill njuta en bra måltid med fina råvaror och välsmakande vin i en trevlig atmosfär i hjärtat av Skagen.

 

kokkenes.dk »


Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant är en populär restaurang vid Skagen Hamn. Vi har specialiserat oss i fisk & skaldjur, som serveras av ett professionellt team.

 

skagenfiskerestaurant.dk »

Restaurant Pakhuset

Pakhuset i Skagen är en populär restaurang och hamncafé med en eminent placering mitt på kajen vid Skagen Marina. Vi serverar lunch- och middagsrätter i en trevlig atmosfär där alla är välkomna.

 

pakhuset-skagen.dk »

Jørgens Spisehus

Hos Jørgens Spisehus serveras klassiska danska rätter och färsk fisk. Här kan man koppla av i trevliga omgivningar nära Skagen Marina.

 

joergensspisehus.dk »

Aalbæk gl. Kro

Trevlig Kro nära Skagen – här serveras klassiska danska rätter i  Nordjyllands kanske mest atmosfäriska restaurang.

 

aalbaek-kro.dk »