Sök pris & boka

Polen T/R

För dig som vill upptäcka mer i Polen och stanna upp till 1-3 nätter iland!

Njut av mysiga restauranger, shopping i stora gallerior, spa och fina hotell till priser som är mycket billigare än hemma! Njut av långa promenader och mysiga restauranger i Sopot. Kombinera detta med den charmiga Hansastaden Gdansk och shoppingstaden Gdynia!


Uteservering i Polen
Utökade säkerhetskontroller

Från och med 10 mars 2020 infördes utökade säkerhetskontroller i Polen som en följd av Coronaviruset. För Stena Lines passagerare innebär detta att en hälsodeklaration som fås i terminalen i Karlskrona eller ombord, måste fyllas i innan ankomst till Polen. Dessutom genomför de polska myndigheterna temperaturkontroller vid ankomst i Gdynia.

Mat ombord på fartygets restaurang
Att göra ombord

Ombord finns restauranger, barer, nattklubb, spa och vår Bordershop med shopping upp till 60% billigare än i land. I vårt fina Pure Nordic Spa kan du njuta av behandlingar, bubbelbad, äventyrsduschar och bastu. För de minsta finns lekrum och vårt HappyWorld ombord!

Shopping ombord

Vi har alltid Bordershop ombord på våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Du sparar upp till 60% mot ordinarie pris i land.

 

Se utbud och planera din shopping på 
shopping.stenaline.se »