Sök pris & boka

24-timmars kryssning till Polen

Shoppa i vår Bordershop och koppla av till fantastisk havsutsikt.

Välkommen ombord på en 24-timmars kryss till Polen, en perfekt minisemester för att smita ifrån vardagen! Du reser med vändande båt och på vägen kan du koppla av, äta gott och umgås med vänner. Passa på att fynda i Bordershop ombord – upp till 60% billigare än i Sverige.


Ett par som har shoppat i butiken ombord

Res & handla tryggt ombord


Digitala skyltar meddelar om aktuella hygienriktlinjer och passagerarkapaciteten är reducerad för öka avstånden ombord.
Gäster som går ombord på fartyget
Segla säkert på öppet hav

Vi vill erbjuda dig en säker och hållbar resa - med rymliga fartyg, frisk luft och öppet hav.

 

Läs om våra säkerhetsåtgärder

hytter ombord
Välj hytt efter ditt behov

Ombord på färjan kan du göra dig hemmastadd i din hytt. Välj enkelt hytt efter behov och uppgradera din hytt i bokningsdialogen när du bokar din resa.

 

Se hytter på Stena Vision

Se hytter på Stena Spirit

Fartyget Stena Spirit ute till havs
VÄLJ DEN AVGÅNG SOM PASSAR DIG

Reser du på våra kvällsavgångar kan du starta resan med en härlig middag och en god natts sömn. Väljer du att åka på en morgontur kan du börja dagen med en härlig frukost innan du shoppar i vår Bordershop ombord och äter en lunch med fantastisk havsutsikt.

Starta morgonen med frukost

På grund av rådande omständigheter så hanteras maten ombord lite annorlunda. Var vänlig att respektera de regler som gäller avstånd ombord. 

Frukost serveras i vår bufférestaurang. Ingen självservering är tillgänglig utan du visar personalen vad du vill ha och de lägger upp det på din tallrik.

mat ombord
Lunch & middag ombord

Lunch och middag serveras i vår restaurang Food City. Vi serverar ett härlig utbud av goda rätter som alla är tillagade ombord. Välj mellan kött, fisk eller vegetariska alternativ.

 

Vill man äta lite finare kan man göra det i Metropolitan. Middagen serveras av vår personal och med gott avstånd mellan gästerna.