Sök pris & boka

JULKRYSS TILL POLEN

Res mellan den 24/11 -23/12

Polen har mycket att uppleva i juletid. Åk på en 36-timmarskryss med två kvällar ombord och en heldag iland där du får uppleva härlig julstämning med julmarknader eller shopping i större moderna gallerior. Njut av gluwein, lokala bakverk, mysiga caféer och restauranger. Ombord finns möjlighet till underhållning, julbord eller julmeny beroende på båt och när du åker. Gdansk en riktig julpärla så missa inte julmarknaden den 2 - 23 december!

 

Med 24-timmarskryssen åker du hem med vändande båt och får julen ombord. Ät gott och koppla av till havs med massage och behandlingar i Pure Nordic Spa. I Bordershopen fyndar du julklappar och kan handla inför Jul & Nyår. Extra billig shopping ombord får du med ett gratis medlemskap i vår medlemsklubb, så bli medlem redan idag!

 


Julshopping i Polen
UNDERHÅLLNING & JULBORD OMBORD

Missa inte underhållningen ombord på Stena Vision i november och december där våra nöjesvärdar sjunger snaps- och julvisor och höjer stämningen framåt kvällen.

DATUM UNDERHÅLLNING
Se datum & program »

 

 

 

KRYSSNINGAR

Från PRIS: 219:- /PERS

Åldersgräns: från 18 år

10% rabatt på förbokat julbord


Om du väljer du att förboka ditt julbord online får du 10% rabatt. Barn upp till 3 år äter gratis.
Julbord inkl dryck & underhållning
Julbord på Stena Vision

På Stena Vision kan du äta ett välfyllt julbord i restaurang Taste på fredagar och lördagar, under perioden 24/11 - 23/12.

 

Julbord inkl. öl/vin läsk & kaffe.

FR. 199:- /PERS*

FR. 99:- /BARN* 

 

Önskar du hellre en 3-rätters julmeny finns den att köpa i restaurang Metropolitan alla dagar under perioden 24/11 - 23/12.

 

3-rätters julmeny

FR. 199:- /PERS*

*Förbokningsrabatten (50:-) är avdragen.

Underhållning ombord

24-26 november, 1-3 december, 8-10 december

Julbord ombord
Julbord på Stena Spirit

På Stena Spirit kan du äta ett välfyllt Julbord i restaurang Taste på fredagar och lördagar under perioden 24/11 - 10/12 och på samtliga kvällsavgångar under perioden 11/12 - 23/12.

 

Julbord inkl. öl/vin läsk & kaffe.

FR. 199:- /PERS*

FR. 99:- /BARN* 

 

Önskar du hellre en 3-rätters julmeny finns den att köpa i restaurang Metropolitan alla dagar under perioden 24/11 - 23/12.

 

3-rätters julmeny

FR. 199:- /PERS*

*Förbokningsrabatten (50:-) är avdragen. 

 

Underhållning ombord

15-17 december.

Shoppa dina julklappar i Polen

Välj 36-timmarskryssen om du vill hinna handla iland och fynda julklappar på flera stora och moderna gallerior i Polen.

 

Shopping i Polen »

Bli medlem i vårt lojalitetsprogram
VILL DU SHOPPA EXTRA BILLIGT?

Gå med i vår medlemsklubb och få rabatt på redan förmånliga priser ombord. Detta och mycket mer får du som klubbmedlem i och det bästa av allt det är helt gratis!

 

Läs mer om Extra » 

gdansk julmarknad
Julmarknad i Gdansk

Gdansk är en vacker julstad med dekorerade gator och torg. Njut av lokala delikatesser och shoppa julklappar i de stora galleriorna! Vart du än går är det julstämning och de lokala marknaderna säljer bakverk, godis, varma drycker och en massa fina fynd. Julmarknaden pågår under den 2 - 23/12.

 

pure nordic spa
Spa

Passa på att besöka vårt Pure Nordic SPA ombord. Entré 2 timmar: 119:-/vuxen. Nyrenoverat och fräscht med ny inredning och mysig belysning. Vi har också ett brett utbud av skönhetsbehandlingar och massage.

 

Spa Stena Vision »

Spa Stena Spirit »