Sök pris

Nostalgi ombord

Återupplev dina bästa år med Stena Line!

I vår kan du återuppleva gamla musikminnen ombord på Vision. Under kryssen bjuds det på tävlingar och happenings, underhållning i form av våra fantastiska nöjesvärdar, liveband och DJ. Med andra ord kommer det vara maximal feststämning ombord! I Restaurang Taste serveras en middag med fri påfyllning av vin och öl. Njut av kalla och varma rätter och dessertbuffé! För att toppa upplevelsen kan du även boka på en brunch till dagen därpå för att fylla på depåerna efter nattens festligheter!

 


Nostalgikryss

Festa loss på vår Nostalgikryss, med toner från 80- och 90-talet! Leta fram neontightsen, pannbandet och magtröjan, så utlovar vi fullt ös ombord på Vision den 2 mars!

 


Boka nu »

Retrokryss

Snurrtelefonernas tid är tillbaka! Åtminstone ombord på vår Retrokryss. Återupplev 60- och 70-talet med ljuva toner från förr! Vi ses ombord på Stena Vision den 6 april!

 


Boka nu »

Priser

Prisexempel 4 personer
FR 349:-/PERS
• Buffé inkl. fri påfyllning av vin och öl på utresa
• Comfort Class 4-bäddshytt insides
• Båtresa t/r med Stena Vision

• Underhållning ombord

 

Prisexempel 2 personer
FR 499:-/PERS
Buffé inkl. fri påfyllning av vin och öl på utresa
• Comfort Class 2-bäddshytt insides
• Båtresa t/r med Stena Vision

• Underhållning ombord

 

Kryssen är endast tillgänglig till fots.
Åldersgräns 20 år.

 

 

Mer information

Stena Vision avgår från Karlskrona ner till Gdynia på en 24-timmarskryss med en kväll och en heldag ombord. Här kan du läsa mer information om utresa, ankomst samt mat och dryck!

Utresa från Karlskrona
Fredag den 2 mars och 6 april kl. 19.30. Viktigt att checka in i rätt tid, för mer info se bokningsbekräftelse.


Ankomst till Karlskrona
Lördag kl. 19.30 är vi tillbaka i Karlskrona.


Buffé inkl. fri påfyllning av öl & vin
Buffén som ingår på utresan njuter du av i Restaurang Taste. Här serveras en all inclusive middag med fri påfyllning av vin och öl. Njut av kalla och varma rätter och dessertbuffé! Ordinarie pris 199:-/person.

 

Brunch
Brunchen har öppet mellan 10.00-13.00 i Restaurang Taste, kom när du vill. Här komponerar du din den egen matresa med fri påfyllning av vin och öl. Pris vid förbokning 89:-/pers. Utbudet är rikt och läckert med kalla och varma rätter.

 

Uppgradera hytt
För att bo lite bekvämare och kanske med havsutsikt kan du uppgradera din hytt till förmånliga priser. Läs mer om vilka hytter som finns på Stena Vision.

Bordershop ombord

Vi har Bordershop ombord på alla våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Du sparar upp till 60% mot ordinarie pris i land. Passa på att handla till Jul & Nyår.

 

Läs mer och förbered din shopping.
stenalineshopping.se »