Sök pris

Nostalgi ombord

Återupplev dina bästa år med Stena Line!

I vår kan du återuppleva gamla musikminnen ombord på Spirit. Under kryssen bjuds det på tävlingar och happenings, underhållning i form av våra fantastiska nöjesvärdar, liveband och DJ. Med andra ord kommer det vara maximal feststämning ombord! I Restaurang Taste serveras en middag med fri påfyllning av vin och öl. Njut av kalla och varma rätter och dessertbuffé! För att toppa upplevelsen kan du även boka på en brunch till dagen därpå för att fylla på depåerna efter nattens festligheter!

 


Retrokryss. Festa loss till galda toner av 60- och 70-talet!
Retrokryss

Snurrtelefonernas tid är tillbaka! Åtminstone ombord på vår Retrokryss. I C-View Bar kan du svänga loss till retrobandet "The Cross Rock” som enats om att utsvängda jeans, långt hår och gitarriff är det hetaste än idag. De levererar starka tolkningar av bl.a. Beatles, Rollings Stones och Led Zeppelin. Att se och känna känslan av Woodstock 1969 är något alla skulle vilja göra. Självklart är våra nöjesvärdar och DJ på plats och tar retrokänslan till nya oanade höjder.

 

 

Boka nu »

Retrokryssens liveband, The Cross Rocks
The Cross Rocks

Priser

Prisexempel 4 personer
FR 349:-/PERS
• Buffé inkl. fri påfyllning av vin och öl på utresa
• Comfort Class 4-bäddshytt insides
• Båtresa t/r med Stena Spirit

• Underhållning ombord

 

Prisexempel 2 personer
FR 499:-/PERS
Buffé inkl. fri påfyllning av vin och öl på utresa
• Comfort Class 2-bäddshytt insides
• Båtresa t/r med Stena Spirit

• Underhållning ombord

 

Kryssen är endast tillgänglig till fots.
Åldersgräns 18 år.

 

 

Mer information

Stena Spirit avgår från Karlskrona ner till Gdynia på en 24-timmarskryss med en kväll och en heldag ombord. Här kan du läsa mer information om utresa, ankomst samt mat och dryck!

Utresa från Karlskrona
Fredag den 6 april kl. 19.30. Viktigt att checka in i rätt tid, för mer info se bokningsbekräftelse.


Ankomst till Karlskrona
Lördag kl. 19.30 är vi tillbaka i Karlskrona.


Buffé inkl. fri påfyllning av öl & vin
Buffén som ingår på utresan njuter du av i Restaurang Taste. Här serveras en all inclusive middag med fri påfyllning av vin och öl. Njut av kalla och varma rätter och dessertbuffé! Ordinarie pris 199:-/person.

 

Brunch
Brunchen har öppet mellan 10.00-13.00 i Restaurang Taste, kom när du vill. Här komponerar du din den egen matresa med fri påfyllning av vin och öl. Pris vid förbokning 89:-/pers. Utbudet är rikt och läckert med kalla och varma rätter.

 

Uppgradera hytt
För att bo lite bekvämare och kanske med havsutsikt kan du uppgradera din hytt till förmånliga priser. Läs mer om vilka hytter som finns på Stena Spirit.

Bordershop ombord

Vi har Bordershop ombord på alla våra fartyg – oavsett var du reser ifrån i Sverige. Du sparar upp till 60% mot ordinarie pris i land. Passa på att handla till Jul & Nyår.

 

Läs mer och förbered din shopping.
stenalineshopping.se »