Sök pris

Semester i Polen - resmål och städer

MYCKET FÖR PENGARNA - POLENS RIVIERA

I trestadsområdet Sopot, Gdansk och Gdynia kan du njuta av milslånga stränder, hotell, spaanläggningar, shopping i stora gallerior, mysiga kaféer och restauranger. Nästan allt till halva priset jämfört med hemma. Sopot, Gdansk och Gdynia har vuxit ihop till en miljonstad och ligger på rad längs med kusten med cirka 20 minuters bilfärd emellan.


Pris enkel väg

Karlskrona–Gdynia

Fr 659:-/1 pers & bil

 

Båtresa enkel väg inkl bil. Economybiljett. Hytt tillkommer vid nattöverfart. Begränsat antal platser.

 

Fler priser för båtresa »

Alltid rabatt på båtresan

Du får alltid rabatt på båtresan när du bokar boende samtidigt. I Polen hittar du fantastiska spahotell, mysiga herrgårdar och hotell precis vid vattnet.

gdansk kyrka
Guidade turer iland

Vill du hinna med och se dig om i Gdynia, Sopot och Gdańsk under din vistelse utan att bry dig om transport? Följ med på en guidad tur och upptäck Polen med Go for Poland! På deras hemsida hittar du turer som kombinerar både sightseeing och shopping!


Boka din tur på goforpoland.pl »

Vilket är ditt bästa restips?
Dela dina smultronställen!

Har du besökt eller upplevt något spännande på någon av våra destinationer Tyskland, Danmark, Polen, Lettland eller övriga Europa? Låt dig inspireras av andra och dela dina bästa smultronställen på Resebloggen!

 

Till Smultronställen »

Mikrobryggeri

Passa på att stanna till vid ett mikrobryggeri i Gdansk och upplev kulturen, de anrika lokalerna och se när ölen tillverkas och tappas. Njut av ölen tillsammans med en bit mat till. Du kan även köpa med dig öl hem.

 

Läs mer »

Shopping

I området Gdynia, Gdansk och Sopot finns ett brett utbud av shopping i alla former. Småbutiker, marknadsstånd, och stora moderna gallerior. Kombinera shopping på Riviera med prisvärd mat och dryck på någon av alla trevliga restauranger i området.


Läs mer & boka »

Spa

I Polen var kurorter vanliga redan på 1800-talet sedan en läkare ur Napoleons armé lät uppföra ett antal badhus längs kusten. Här finns idag lyxiga hotell med spaanläggningar, dessutom kostar spa ungefär hälften jämfört med Sverige. 


Läs mer & boka »

Kan inte hitta flödet