Sök pris & boka

Kul med familjen i Polen

Ta med barnen till Polens Riviera - aktiviteter för alla åldrar!

Här hittar du aktiviteter för hela familjen! Njut av aktiva dagar på stranden med massor av glass och god mat i Sopot, upptäck, experimentera och utforska på vetenskapscenter i Gdynia, eller gå på exotiskt äventyr på Oliwa Zoo i Gdansk. Här finns något för alla åldrar och dessutom är alla aktiviteter billigare jämfört med hemma.


Gdynia


aqvarium-gdynia
Gdynia Akvarium

På Gdynia Akvarium kan ni titta på hajar, bläckfiskar, sjöhästar, krokodiler och mycket mer. Här finns över tusen marina och landlevande djur från hela världen och av spännande utställningar kan ni lära er mycket om livet i haven och oceanerna.

 

Se vilka djur som lever på akvariet

Barn på Experyment
Experyment

Experyment är ett vetenskapscenter och en plats för barn och ungdomar att få upptäcka och lära sig nya saker. Se er runt i den fantasirika världen inne på centret, utforska alla experiment och släpp lös nyfikenheten.

 

Upptäck mer av Experyment

Gdansk


Killar som kör go kart
Fun Arena

I Gdansk hittar du Fun Arena, ett nöje för hela familjen! Sätt tävlingsnerverna på prov i Go Kart, upplev spänning i Escape Rooms och hoppa loss på trampoliner. Självklart finns det café, bar och restaurang familjen kan samla nya krafter inför nästa äventyr, kanske en runda Paintball? Här kan du tillsammans med en vän även testa VR-maskiner där ni kan välja mellan massor av häftiga VR-upplevelser. Pris: 15 PLN/tur.

 

stadionenerga.pl/en

escaperooms.pl/en/

Barn i bollhav - Loopys World
Loopy´s World

Loopy’s är ett 3000 kvm stort lekland i Gdansk som är perfekt för alla barn med spring i benen! Här kan barnen studsa studsmattor, leka i bollhav, rutschkanor, klätterställningar och mycket mer.

 

loopysworld.pl

Centrum hevelianum
Hewelianium

Centrum Hewelianum ligger inuti Fort Grodzisko, som är ett häftigt gammalt fort från 1700-talet. Detta vetenskapscentrum/museum består av två delar. Första delen är en utställning som återskapar hur fortet skulle sett ut från början. I andra delen kan du släppa loss upptäckarglädjen genom att utforska och lära dig mer om historia och vetenskap på ett interaktivt och roligt sätt.

 

hewelianum.pl

Sopot


Pojke simmar i pool
Aquapark i sopot

Åk vattenrutschbana, bada bubbelpool, ta en åktur i den 70 meter långa vilda forsen eller unna dig en skön spa-behandling. På Aquapark i Sopot, bara 15 minuter med bil från Gdynia, finns det något skoj för alla i familjen. aquaparksopot.pl »

Ombord


På våra fartyg finns spännande och roliga saker att göra för barnen.

Kan inte hitta flödet