Sök pris

Kul med familjen i Polen

Ta med barnen till Polens Riviera - aktiviteter för alla åldrar!

I Polen hittar du aktiviteter för hela familjen. Njut av aktiva dagar på stranden med massor av glass och god mat i Sopot, upptäck, experimentera och utforska på vetenskapscenter i Gdynia, eller gå på exotiskt äventyr på Oliwa Zoo i Gdansk. Här finns något för alla åldrar och dessutom är alla aktiviteter billigare jämfört med hemma.


aquapark reda
AQUAPARK I REDA!

Aquapark i Reda är en dröm för alla barn (och vuxna) som älskar vatten! Här hittar du mängder av attraktioner, vattenrutschkanor och blöta äventyr.

Missa inte nya fina Aqua Spa & Saunarium! Avslappning, bastu, bad, utomhusterrass och en lounge med utsikt över akvariet. 

 

Läs mer om aquapark Reda! »

Vågar du åka Shark Slide?

Badparadiset Aquapark Reda, endast 15 km från Gdynia tar vattenland till en helt ny nivå! Som enda attraktion i världen erbjuder Aquapark Reda nyheten Shark Slide, vattenrutschkanan som går rakt genom en hajtank!

 

youtube.com »

Skoj för hela familjen

 
Polens Riviera har massor av kul för hela familjen – oavsett ålder!

Experyment

Experyment är ett vetenskapscenter och en plats för barn och ungdomar att få upptäcka och lära sig nya saker. Se er runt i den fantasirika världen inne på centret, utforska alla experiment och släpp lös nyfikenheten.


experyment.gdynia.pl »

Hewelianium

Släpp loss upptäckarglädjen! Här kan hela familjen utforska och lära sig mer om historia och vetenskap på ett interaktivt och roligt sätt. Hewelianum är dessutom inrymt i ett häftigt gammalt fort från 1700-talet.


hewelianum.pl »

aquapark
Aquapark i sopot

Åk vattenrutschbana, bada bubbelpool, ta en åktur i den 70 meter långa vilda forsen eller unna dig en skön spa-behandling. På Aquapark i Sopot, bara 15 minuter med bil från Gdynia, finns det något skoj för alla i familjen.


aquaparksopot.pl »

Gdansk Zoo

I Gdansk hittar du Oliwia Zoo som är en av Polens största djurparker, Här kan ni se över 200 djurarter och många av dem är sällsynta. Strosa runt bland flodhästar, giraffer, leoparder, apor, vildsvin, ormar, pingviner, sälar och mycket mer!


zoo.gd.pl »

Kan inte hitta flödet

karamelltillverkning-gdansk
Karamelltillverkning

I Gdansk ligger Ciu Ciu en godisbutik som ligger längs den långa gatan Dluga Street mitt inne i stan. Här kan ni se på när de tillverkar karameller enligt gamla metoder och recept. Butiken är också fullproppad med godsaker som går att köpa med hem. Uppskattat av alla åldrar!


ciuciu.pl »

aqvarium-gdynia
Gdynia Akvarium

På Gdynia Akvarium kan ni titta på hajar, bläckfiskar, sjöhästar, krokodiler och mycket mer. Här finns över tusen marina och landlevande djur från hela världen och av spännande utställningar kan ni lära er mycket om livet i haven och oceanerna.


aquarium.gdynia.pl »

loopys-gdansk
Loopy´s World

Loopy’s är ett 3000 m2 stort Lekland i Gdansk - perfekt för alla barn med spring i benen! Studsmattor, bollhav, rutschkanor, klätterställningar och mycket mer.


loopysworld.pl »